Yazar |
Mesaj |
-
forum-steams
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
bs-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.06.2011, 08:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
forum-steams yazmış: Destek çağrı iletisi gönderilmiştir.
Incsoft Game Development Studios
Cevap gönderildi.. Bilgileri kısa süre sonra yayınlayacağım.. Bu arada sizi aramızda görmek güzel olur...______________ |
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
11.06.2011, 08:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba ;
Forum kurallarımız uyarınca konunun kilitlenmesi gerekli ama başlıgı kilitlemiyorum şimdilik
İyi forumlar ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir
En son abron tarafından 11.06.2011 09:36:27 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
kedhacked
Acemi Üye
|
11.06.2011, 09:44 (UTC) Mesaj konusu: aa |
|
|
testerede olsun
testere filmindeki adamı yap palyaço varya onuda koy |
|
↑
|
|
|
-
bs-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.06.2011, 09:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kedhacked yazmış: testerede olsun
testere filmindeki adamı yap palyaço varya onuda koy
Şuan oyunda 3d çalışmaları için konuşuyoruz.. Başka bir oyun motoruyla yeni bir şeyler planlıyoruz.. Bu başlık altından sadece görüşlerinizi ve eksikleri, olmasını istediklerinizi belirtiniz...______________ |
|
↑
|
|
|
-
thenavarin
Acemi Üye
|
11.06.2011, 10:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hadi bakalım bekliyoruz Başarılar______________ tr.gg dışı link vermek yasak @gomerc. |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
11.06.2011, 10:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-blog yazmış: blogbs yazmış: Pantolonununda bıçak olsun. Orta cepte. Anladın sen
Töbe Töbe.. Böyle mesajlar gelmesin ya.. Bu arada kötü bir haber... :/
1. Versiyon için 2D oyun düşünmek zorunda kaldık ama ses sistemimz oldukça gelişmiş.. ee kim seslendiriyo kanka ______________ Büyük işler başaran, Küçük adam..
DREAMWEAVER İLE BEDAVA-SİTEM İÇİN TASARIM YAPMA // RESİMLİ ANLATIM |
|
↑
|
|
|
-
bs-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.06.2011, 10:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
thenavarin yazmış: Hadi bakalım bekliyoruz Başarılar
Teşekkürler...
yusufberki yazmış: bs-blog yazmış: blogbs yazmış: Pantolonununda bıçak olsun. Orta cepte. Anladın sen
Töbe Töbe.. Böyle mesajlar gelmesin ya.. Bu arada kötü bir haber... :/
1. Versiyon için 2D oyun düşünmek zorunda kaldık ama ses sistemimz oldukça gelişmiş.. ee kim seslendiriyo kanka
Seslendirme 1 kişi değil... Birkaç kişi.. Bu akşam 20.00'da toplantı olacak ve karakterler ile seslendirmeler belirlenecektir...______________ |
|
↑
|
|
|
-
bs-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.06.2011, 10:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
bilgimerkezi06
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.06.2011, 15:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Oyun ne zamana hazır ? ______________
|
|
↑
|
|
|
-
aykutservis-com
Uzman Üye
|
11.06.2011, 15:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
şimdiden çok başarılı bir oyun olduguna inanıyorum ve böyle projelerin he zaman destekçisiyim . |
|
↑
|
|
|
-
catlak-dunya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.06.2011, 18:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Umarım En kısa sürede biter
Birde Başka Karakter olmuycakmı ??______________
@tr.gg dısı link yasaktır |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
11.06.2011, 18:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kusura bakmayın arkadaşlar trübündeydim bugün yazamadım pek. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
bs-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.06.2011, 20:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgimerkezi06 yazmış: Oyun ne zamana hazır ?
Öncelikle Incsoft - Okan Erdoğan ile bu akşam ki konuşmamızda yeni bir motor düşündük.. Bu nedenle yeni bir oyun motoru arayışına girdik.. Çünkü oyunumuz 3D olacak.. ( Bu kesin bir bilgi olarak gözüküyor.. ) Bu nedenle 1 hafta gibi bir süre sürekli oyun motorları arıyoruz.. Bize destek olmak istiyorsanız bir oyun motoru bulabilirsiniz.. Bu arada cryengine'yi düşündük.. Şimdiye kadar ki en iyi oyun motorlarından fakat bunun için mükemmel üstü bir bilgisayar gerektiği için sistem yenik düştü.. Bu yüzden daha düşük programlarla daha büyük işlerde uğraşıyoruz...Yani kısacası bu kadar işin arasında zaman.. Zamanı söylemek çok zor.. Ama eğer 3D ve profesyonel bir oyun bekliyorsanız bu en az 6 ay diyebilirim.. Ama hiçbir şey belli olmaz... En ufak bir sorun bile bizim 1 ayımızı götürebilir...
aykutservis-com yazmış: şimdiden çok başarılı bir oyun olduguna inanıyorum ve böyle projelerin he zaman destekçisiyim .
Teşekkür ediyorum..
catlak-dunya yazmış: Umarım En kısa sürede biter
Birde Başka Karakter olmuycakmı ??
Tabiki de olacak.. 1 değil bir çok...
online-games1 yazmış: Kusura bakmayın arkadaşlar trübündeydim bugün yazamadım pek.
Önemi yok =)______________ |
|
↑
|
|
|
|