Yazar |
Mesaj |
-
catlak-blog
Aktif Üye
|
11.06.2011, 11:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykutservis-com yazmış: 10 üzerinden 6 buçuk içerik olursa 8 olur .
Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim______________ |
|
↑
|
|
|
-
ultimategamecard
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
catlak-blog
Aktif Üye
|
11.06.2011, 13:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yorumun İçin Teşekkür ederim Ama En Uygunu Bu Bence______________ |
|
↑
|
|
|
-
abdd52
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.06.2011, 17:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
catlak-blog yazmış: abdd52 yazmış: Bence siteni tüm tarayıcılara göre optimize et İE8 kullanıyorum ve sitende sadece header resmi görünüyor. Sanırım Google chrome a göre optimize edilmiş. İçeriklerini bilmiyorum ama optimasyonu iyi ayarlarsan gerisi gelecektir.
Yoo Bende Gayet Güzel Çalışıyor .. Tüm Tarayıcılarda (Opera Hariç)
Yinede Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim..!
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/11/12862.jpg
Dostum bilemiyorum siten böyle görünüyo İE8 de ben siteni Google Chrome'da görüntüleyebildim. |
|
↑
|
|
|
-
magazin-o
Acemi Üye
|
11.06.2011, 18:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
abdd52 yazmış: catlak-blog yazmış: abdd52 yazmış: Bence siteni tüm tarayıcılara göre optimize et İE8 kullanıyorum ve sitende sadece header resmi görünüyor. Sanırım Google chrome a göre optimize edilmiş. İçeriklerini bilmiyorum ama optimasyonu iyi ayarlarsan gerisi gelecektir.
Yoo Bende Gayet Güzel Çalışıyor .. Tüm Tarayıcılarda (Opera Hariç)
Yinede Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim..!
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/11/12862.jpg
Dostum bilemiyorum siten böyle görünüyo İE8 de ben siteni Google Chrome'da görüntüleyebildim.
Zaten Artık Bu Siteyi Bırakıyorum..! Ama Sorunsuz Çalışıyor..! |
|
↑
|
|
|
-
boyabatburak
Uzman Üye
|
13.06.2011, 21:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarım üstünde biraz daha uğraşılırsa daha da ilgi çekici olabilir ______________ |
|
↑
|
|
|
-
catlak-blog
Aktif Üye
|
18.06.2011, 06:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
boyabatburak yazmış: tasarım üstünde biraz daha uğraşılırsa daha da ilgi çekici olabilir
Yorumun İçin Teşekkür Ederim :______________ |
|
↑
|
|
|
-
mizahcini
Aktif Üye
|
20.06.2011, 08:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım çok güzel. header biraz fazla büyük içeriğe gitmek için sayfayı bayağı aşağı indiriyorum
Öneri: Anasayfa blog düzeninde "Devamını Oku" yazısı iyi görünmüyor daha açık bir renk kullanırsan daha güzel olabilir birde yine o tabloda başlığada link versen daha güzel olur bence
Onun dışında menüler çalışmıyor. Link vermemişsin.
Sağ menüde belirttiğin kategorileri doldurursan, içeriği zenginleştirirsen siteye diyecek laf kalmaz.
Daha da geliştirmen dileğiyle, site tasarımın güzel. ______________ B-S Forumu çoluk çocuk yeridir. +18 girmesin, veletlerle munakaşa ettiğiniz için pişman olursunuz(bizzat yaşadım).
MizahCini Günceldir, Bs Forumuyla alakası yoktur. |
|
↑
|
|
|
-
catlak-blog
Aktif Üye
|
20.06.2011, 08:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mizahcini yazmış: Tasarım çok güzel. header biraz fazla büyük içeriğe gitmek için sayfayı bayağı aşağı indiriyorum
Öneri: Anasayfa blog düzeninde "Devamını Oku" yazısı iyi görünmüyor daha açık bir renk kullanırsan daha güzel olabilir birde yine o tabloda başlığada link versen daha güzel olur bence
Onun dışında menüler çalışmıyor. Link vermemişsin.
Sağ menüde belirttiğin kategorileri doldurursan, içeriği zenginleştirirsen siteye diyecek laf kalmaz.
Daha da geliştirmen dileğiyle, site tasarımın güzel.
Öncelikle Yorumun İçin Teşekkür Ederim...15-20 Gündür Site İle İlgilenmiyordum..Ama Şimdi Artık Sırf Sitede Olacağım..Sağ Menüyüde Hepsinide Bir Elden Geçireceğim...______________ |
|
↑
|
|
|
-
alimengu
Aktif Üye
|
21.06.2011, 21:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
başarilar güzel site |
|
↑
|
|
|
-
catlak-blog
Aktif Üye
|
21.06.2011, 21:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
alimengu yazmış: başarilar güzel site
Sizin Yorumunuzuda Görmek Güzeldii.! Teşekkür Ederim..!______________ |
|
↑
|
|
|
-
systemwarez
Uzman Üye
|
21.06.2011, 22:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hersey iyi de sayfa numaralandırma diye bır paylasımın war tıklıyorum acmıyor linklerinizle ilgilenırsenız daha ıyı olcak basarılar ______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
↑
|
|
|
-
catlak-blog
Aktif Üye
|
22.06.2011, 07:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
systemwarez yazmış: hersey iyi de sayfa numaralandırma diye bır paylasımın war tıklıyorum acmıyor linklerinizle ilgilenırsenız daha ıyı olcak basarılar
Yorumun İçin Teşekkür Ederim..HerHalde Ona Link Vermeyi Unutmuşum..Onu Düzelteceğim..Bilgi İçin Sağol..!______________ |
|
↑
|
|
|
-
liseogrencisi2
Uzman Üye
|
22.06.2011, 07:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|