Yazar |
Mesaj |
-
rankend
Uzman Üye
|
07.05.2011, 06:00 (UTC) Mesaj konusu: Css'de otomatik Menü Ekleme Kodu Tr.GG'ilk ve Tek |
|
|
Kod Kendi Yapımımdır
Kod: /* Feld Navigation */ #nav_container { position: absolute; left: 50%; top: 230px; margin-left:-340px; border:0px solid #FFFFFF;} ul#nav { list-style-type: none;} li.nav_element
Bu Kodu Yatay Menüler için Tasarladım Çok Yakında Dikey Olarakta Tasarlıyacağım
Yukarıdaki Kodu Menünün olduğu yere yapıştırın....
Kodu Şuan Kendimde Menümde Kullanmaktayım Css'de menü için hiç oyanlanmıyorum______________
rankend on deviantART
Taklitlerden sakının : rankend forumexe hesabı özenti taklittir. |
|
↑
|
|
|
-
rankend
Uzman Üye
|
07.05.2011, 07:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
position: absolute; left: 50%; top: 230px; margin-left:-340px;
eğer sorun yaşarsanız yukarıdaki bölümleri değiştirmeniz gerekebilir______________
rankend on deviantART
|
↑
|
|
|
-
hylzdesign
Acemi Üye
|
07.05.2011, 07:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Anlamadım Ama Yinede Saol______________ |
|
↑
|
|
|
-
rankend
Uzman Üye
|
07.05.2011, 09:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hylzdesign yazmış: Anlamadım Ama Yinede Saol
Css tasarımlarda menü eklemek zordur alt sayfalar falan gözükmez,bu kod sayesinde sürekli css tasarıma girip linkleri düzenlemeye gerek yok aynı iceblue gibi menüler hemen eklenir
↑
|
|
|
-
xxxmqxxx
Acemi Üye
|
05.06.2011, 13:54 (UTC) Mesaj konusu: yardımmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
bn sna msn de arkadaş isteği yolladım kabul et bazı sorucağım şeyler var |
|
↑
|
|
|
-
systemwarez
Uzman Üye
|
05.06.2011, 15:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hacı ben bunu hala anlamadım ______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
↑
|
|
|
-
ceidot
Aktif Üye
|
05.06.2011, 16:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
css menü kodları yerine bu kodu ekliyorsunuz sayfaları kaydettiğinizde aynı iceblue tasarımdaki gibi görülüyor poddi.de.tl tasarımlarıda bunu kullanıyor. |
|
↑
|
|
|
-
systemwarez
Uzman Üye
|
05.06.2011, 17:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yani css kodu yerı kodugum zaman sayfaları otomatık kendımı yapıyor ______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
↑
|
|
|
-
nptmusic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.06.2011, 17:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Rankend çok sağol ya |
|
↑
|
|
|
-
catlak-dunya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.06.2011, 17:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir yan dan ii ama bir yandan kötü çünkü bazı istemediğin sayfalarıda gösteriyor______________
@tr.gg dısı link yasaktır |
|
↑
|
|
|
-
ceidot
Aktif Üye
|
05.06.2011, 18:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
catlak-dunya yazmış: Bir yan dan ii ama bir yandan kötü çünkü bazı istemediğin sayfalarıda gösteriyor
aynen. |
|
↑
|
|
|
-
rankend
Uzman Üye
|
05.06.2011, 18:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
catlak-dunya yazmış: Bir yan dan ii ama bir yandan kötü çünkü bazı istemediğin sayfalarıda gösteriyor
bunun içinde bişiler yapmak için çalışıyorum sadece biraz zaman gerekiyor______________
rankend on deviantART
|
↑
|
|
|
-
catlak-dunya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.06.2011, 19:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
rankend yazmış: catlak-dunya yazmış: Bir yan dan ii ama bir yandan kötü çünkü bazı istemediğin sayfalarıda gösteriyor
bunun içinde bişiler yapmak için çalışıyorum sadece biraz zaman gerekiyor
ee tabi kodlarla oynamak zor bazen çok basit bir şey bile yapıcak olsak çok uğraştığımız oluyor paylaşım için tşkrler ______________
@tr.gg dısı link yasaktır |
|
↑
|
|
|
-
bs-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.06.2011, 19:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
catlak-dunya yazmış: rankend yazmış: catlak-dunya yazmış: Bir yan dan ii ama bir yandan kötü çünkü bazı istemediğin sayfalarıda gösteriyor
ee tabi kodlarla oynamak zor bazen çok basit bir şey bile yapıcak olsak çok uğraştığımız oluyor paylaşım için tşkrler
Öncelikle teşekkürler fakat açık söylemek gerekirse şu haliyle ben bu kodu kullanmam... Nedeni ise mağlum.. Sitemizde yayınlanmasını istemediğimiz çok konu var... Bu yüzden bu özellik eklenirse süper olur... Bende bu hafta kodda değişiklik için çalışacağım vakit buldukça...______________ |
|
↑
|
|
|
-
rankend
Uzman Üye
|
07.06.2011, 16:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-blog yazmış: catlak-dunya yazmış: rankend yazmış: catlak-dunya yazmış: Bir yan dan ii ama bir yandan kötü çünkü bazı istemediğin sayfalarıda gösteriyor
ee tabi kodlarla oynamak zor bazen çok basit bir şey bile yapıcak olsak çok uğraştığımız oluyor paylaşım için tşkrler
Öncelikle teşekkürler fakat açık söylemek gerekirse şu haliyle ben bu kodu kullanmam... Nedeni ise mağlum.. Sitemizde yayınlanmasını istemediğimiz çok konu var... Bu yüzden bu özellik eklenirse süper olur... Bende bu hafta kodda değişiklik için çalışacağım vakit buldukça...
ona bi gizleme kodu yazıyorum şuan... sayfaya isim verdiğiniz yere yapışıtırılcak______________
rankend on deviantART
|
↑
|
|
|
|