Yazar |
Mesaj |
-
neararsanistersenvar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.06.2011, 12:11 (UTC) Mesaj konusu: Herşey İpad 2 İçin... (Girin ilginç) |
|
|
Bir iPad 2 satın alabilmek için en son ne yapardınız? Bu Çinli gencin yaptığı "yok artık" dedirtti.
iPad çılgınlığı Çin'de yeni bir boyut daha kazandı. 17 yaşındaki Çinli genç çok istediği iPad 2'ye maddi nedenlerden dolayı kavuşamayınca, yeni nesil tablet karşılığında böbreğini sattı.
Böbreği karşılığında 3 bin dolar alan Huaishan'da yaşayan 17 yaşındaki Zheng, kendini hasta hissetmeye başlayınca annesi de durumun farkına varmış. Durumun hastalıktan sonra farkına varan anne, böbreğin satıldığı arabulucu kişiyi bulmaya çalışsa da kendisine ulaşamamış.
Zheng iPad 2 için böbreğini nasıl sattığını ise iki cümleyle özetliyor; "Bir iPad 2 satın almak istiyordum ama karşılayamıyordum. Bir arabulucu bana internetten ulaştı ve 3 bin dolara bir böbreğimi satmamda yardımcı olabileceğini söyledi.
Sizce bu nasıl bir insan ? Heralde aklını daha önce başka birşeye satmış ve şimdide aklı olmadığı için böbreğini... |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
04.06.2011, 12:14 (UTC) Mesaj konusu: Re: Herşey İpad 2 İçin... (Girin ilginç) |
|
|
neararsanistersenvar yazmış: Bir iPad 2 satın alabilmek için en son ne yapardınız? Bu Çinli gencin yaptığı "yok artık" dedirtti.
iPad çılgınlığı Çin'de yeni bir boyut daha kazandı. 17 yaşındaki Çinli genç çok istediği iPad 2'ye maddi nedenlerden dolayı kavuşamayınca, yeni nesil tablet karşılığında böbreğini sattı.
Böbreği karşılığında 3 bin dolar alan Huaishan'da yaşayan 17 yaşındaki Zheng, kendini hasta hissetmeye başlayınca annesi de durumun farkına varmış. Durumun hastalıktan sonra farkına varan anne, böbreğin satıldığı arabulucu kişiyi bulmaya çalışsa da kendisine ulaşamamış.
Zheng iPad 2 için böbreğini nasıl sattığını ise iki cümleyle özetliyor; "Bir iPad 2 satın almak istiyordum ama karşılayamıyordum. Bir arabulucu bana internetten ulaştı ve 3 bin dolara bir böbreğimi satmamda yardımcı olabileceğini söyledi.
Sizce bu nasıl bir insan ? Heralde aklını daha önce başka birşeye satmış ve şimdide aklı olmadığı için böbreğini... |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
04.06.2011, 15:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Şimdi Ipad 2 satsın bir böbrek alsın bakalım.
Allah akıl fikir versin.Yazık...______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
konsol-yer
Acemi Üye
|
04.06.2011, 15:33 (UTC) Mesaj konusu: Re: Herşey İpad 2 İçin... (Girin ilginç) |
|
|
yusufberki yazmış: neararsanistersenvar yazmış: Bir iPad 2 satın alabilmek için en son ne yapardınız? Bu Çinli gencin yaptığı "yok artık" dedirtti.
Sizce bu nasıl bir insan ? Heralde aklını daha önce başka birşeye satmış ve şimdide aklı olmadığı için böbreğini...
inanılmaz |
|
↑
|
|
|
-
yorgun50
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.06.2011, 15:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
herşeyden önce sağlık gelir zaten dünyaya bir kere geliyoruz...
bence çok yanlıs |
|
↑
|
|
|
-
rankend
Uzman Üye
|
04.06.2011, 18:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
allah böle insanlara akıl fikir versin ''tek kelimeyle bir şaçmalık''______________
rankend on deviantART
Taklitlerden sakının : rankend forumexe hesabı özenti taklittir. |
|
↑
|
|
|
-
wikimedyam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.06.2011, 18:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teknoloji bayağı ilerlemiş ha |
|
↑
|
|
|
-
bizgizli
Acemi Üye
|
04.06.2011, 18:59 (UTC) Mesaj konusu: aa |
|
|
alt tarafı bi telefon |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
04.06.2011, 19:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: Şimdi Ipad 2 satsın bir böbrek alsın bakalım.
Allah akıl fikir versin.Yazık... ______________
" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. " |
|
↑
|
|
|
-
systemwarez
Uzman Üye
|
04.06.2011, 19:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
o cocuga acıyorum ______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
↑
|
|
|
-
nptmusic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.06.2011, 05:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
systemwarez yazmış: o cocuga acıyorum
Rabbim yeni nesil şu acayip gençlere (bende varım ya aralarında neyse ) akıl fikir versin... |
|
↑
|
|
|
-
pc-safe
Aktif Üye
|
05.06.2011, 08:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ipad 3 Çıkıncada Aklını Satsın ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bs-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.06.2011, 08:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pc-safe yazmış: Ipad 3 Çıkıncada Aklını Satsın
Allah Akıl Fikir Versin...______________ |
|
↑
|
|
|
-
wolf-blog
Acemi Üye
|
05.06.2011, 16:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-blog yazmış: pc-safe yazmış: Ipad 3 Çıkıncada Aklını Satsın
Allah Akıl Fikir Versin...
BEndece |
|
↑
|
|
|
-
saw-zero-oyun
Acemi Üye
|
05.06.2011, 16:25 (UTC) Mesaj konusu: aa |
|
|
Alıntı:
--------------------------------------------------------------------------------
bs-blog yazmış:
pc-safe yazmış:
Ipad 3 Çıkıncada Aklını Satsın
Allah Akıl Fikir Versin...
BEndece
bwyyin olmayanda akıl olurmu hiç |
|
↑
|
|
|
|