Yazar |
Mesaj |
-
komikler4
Acemi Üye
|
03.06.2011, 20:16 (UTC) Mesaj konusu: bana bu tasarımı kodlaya bilirmisiniz |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
komikler4
Acemi Üye
|
03.06.2011, 20:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu taARIMI SİTEME İSTİYURUM |
|
↑
|
|
|
-
systemwarez
Uzman Üye
|
03.06.2011, 20:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
bedava-sitem-2007-2011
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
umut-devrim
Aktif Üye
|
04.06.2011, 11:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava-Sitem forumda tasarım istekleri yasaklanmıştır. |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
04.06.2011, 11:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
umut-devrim yazmış: Bedava-Sitem forumda tasarım istekleri yasaklanmıştır.
Kimsin sen yha moderatör değilsin B-s çalışanı değilsin niye Admin gibi davranıyorsun? ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
04.06.2011, 11:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyyunkom yazmış: umut-devrim yazmış: Bedava-Sitem forumda tasarım istekleri yasaklanmıştır.
Kimsin sen yha moderatör değilsin B-s çalışanı değilsin niye Admin gibi davranıyorsun? bence dediğini yapan başka kişilerde var arkadaş eskilerden tanımzsın ______________ Büyük işler başaran, Küçük adam..
DREAMWEAVER İLE BEDAVA-SİTEM İÇİN TASARIM YAPMA // RESİMLİ ANLATIM |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
04.06.2011, 12:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Söle belki tanırım yani 2010`da kayıt olsam bile daha öncedende bilirim B-s`yi ,önceden 2008 de site açtıydım birisi geldi suçladı yok neymiş tasarım çalmışım sonra 2009 da açtım neymiş google reklamları koymuşum kapatıldı bu oyyunkomda iyi dayandı mubarek ama diyer sitelerimde forumda falan pek paylaşım yapmadım ..
Herneyse merak ettim acaba kim ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
04.06.2011, 12:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyyunkom yazmış: Söle belki tanırım yani 2010`da kayıt olsam bile daha öncedende bilirim B-s`yi ,önceden 2008 de site açtıydım birisi geldi suçladı yok neymiş tasarım çalmışım sonra 2009 da açtım neymiş google reklamları koymuşum kapatıldı bu oyyunkomda iyi dayandı mubarek ama diyer sitelerimde forumda falan pek paylaşım yapmadım ..
Herneyse merak ettim acaba kim kendine sor belki deşifre olmak istemiyordum bana kızmasın ______________ Büyük işler başaran, Küçük adam..
DREAMWEAVER İLE BEDAVA-SİTEM İÇİN TASARIM YAPMA // RESİMLİ ANLATIM |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
04.06.2011, 12:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Valla birşey anladıysam bu seneyi taktirle bitiriyim ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
umut-devrim
Aktif Üye
|
03.08.2011, 10:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@oyyunkom
Öncelikle merhabalar, bedava-sitem'de yanlış ları uyarmak veya doğruları söylemek için her hangi bir yetkiye sahip olmanız gerekmez. Doğruları ve kuralları her bedava-sitem kullanıcısı dile getirebilir.
Ayrıca bedava-sitem'i ilk açıldığı günden beri biliyorum, onlarca sitem oldu fakat günlük 1k hiti aşmış ve bunların %85'inin googleden geldiği 2 sitemin ismini söyleyim belki tanırsınız? www.yasaksavar.tr.gg ' www.fbml-kodcum.tr.gg
Umarım birdaha haddiniz olmayan işlere burnunuzu sokmazsınız.
Kolay gelsin, iyi forumlar. |
|
↑
|
|
|
|