Yazar |
Mesaj |
-
ilan42
Acemi Üye
|
13.05.2011, 19:19 (UTC) Mesaj konusu: İLAN42 TASARIM İSTİYORUM |
|
|
TÜM İLANLARI VEREBİLECEK BİR İLANVER SAYFASI YAPAMKA İSTİYORUM TASARIMDA YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM. |
|
↑
|
|
|
-
estemplate
Aktif Üye
|
13.05.2011, 19:42 (UTC) Mesaj konusu: Re: İLAN42 TASARIM İSTİYORUM |
|
|
ilan42 yazmış: TÜM İLANLARI VEREBİLECEK BİR İLANVER SAYFASI YAPAMKA İSTİYORUM TASARIMDA YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM.
sloganın ne olsun kardes ?
tasarımını çizerim sen sadece kodlatırsın ok ?______________ |
|
↑
|
|
|
-
ilan42
Acemi Üye
|
30.05.2011, 13:34 (UTC) Mesaj konusu: ilan42 tasarım istiyorum |
|
|
evet kardeş tamam sen yap bana yalnız tüm ilanları verebilmem lazım sahibinden.com tarzı bir şey olacak bana okey teşekkürler yardımın için |
|
↑
|
|
|
-
abdd52
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.05.2011, 13:41 (UTC) Mesaj konusu: Re: ilan42 tasarım istiyorum |
|
|
ilan42 yazmış: evet kardeş tamam sen yap bana yalnız tüm ilanları verebilmem lazım sahibinden.com tarzı bir şey olacak bana okey teşekkürler yardımın için
Dostum o sistemi elle nasıl yürüteceksin çok merak ediyorum. |
|
↑
|
|
|
-
ilan42
Acemi Üye
|
30.05.2011, 14:00 (UTC) Mesaj konusu: ilan42 tasarım istiyorum |
|
|
neden dostum cok basit neden olmasın yani zor olan tarafı nedir. |
|
↑
|
|
|
-
onlinewebdesing
Acemi Üye
|
30.05.2011, 15:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava Sitem php destekli değil, elle (html) ile yapmak zorundasın, yeni sayfa açacaksın ve linki anasayfa ya yapıştıracaksın, düzenleyeceksin. Kolay değil. www.webhost.com.tr git host, domain al. |
|
↑
|
|
|
-
onlinewebdesing
Acemi Üye
|
30.05.2011, 15:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava Sitem php destekli değil, elle (html) ile yapmak zorundasın, yeni sayfa açacaksın ve linki anasayfa ya yapıştıracaksın, düzenleyeceksin. Kolay değil. |
|
↑
|
|
|
-
abdd52
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.06.2011, 06:16 (UTC) Mesaj konusu: Re: ilan42 tasarım istiyorum |
|
|
ilan42 yazmış: neden dostum cok basit neden olmasın yani zor olan tarafı nedir.
Dostum ilan sitesinin bazı zorunlulukları vardır
1- İlan almak için bir forma ihtiyacın var (Diyelim ki bunu toplist ekstrası ile hallettin.)
2- İlanların satışla ilgiliyse satış sistemini burada asla kuramazsın yok hesap noydu yok tel noydu hiç işlemez insanların güveni yok böyle şeylere.
3- İlanları kategorize etmen lazım bu da (toplist ekstrası dışında) mümkün değil.
4- Kategorize edilen ilanların aratılarak bulunması lazım. Bunu yine BS'de yapamazsın asp, php gibi kod dilleriyle yazılmış arama sistemi gerekir.
5- Her ilanın sitende görünmesi için belirli zamanlarda değişen ilanlar olmalı ve maalesef bu da BS de olmaz.
ve bunlar gibi bi çok neden sayabilirim ama şimdilik bu kadar kolay gelsin. |
|
↑
|
|
|
|