Yazar |
Mesaj |
-
systemwarez
Uzman Üye
|
28.05.2011, 20:25 (UTC) Mesaj konusu: moralım bozuluyor |
|
|
nolacak bu galatasarayın halı moralım bozuluyor sene ye sampıyon olurmuyuz ______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
28.05.2011, 20:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
No gene FenerBahçe olacak ardından Trabzon olacak sonra Fener Bahçe damgayı vuracak şampiyon olacak ((Bu benim fikrim)) ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
paylasim53
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.05.2011, 22:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyyunkom yazmış: No gene FenerBahçe olacak ardından Trabzon olacak sonra Fener Bahçe damgayı vuracak şampiyon olacak ((Bu benim fikrim))
bencede ______________ www.komedi.online.tc |
|
↑
|
|
|
-
bsmaker
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.05.2011, 05:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyyunkom yazmış: No gene FenerBahçe olacak ardından Trabzon olacak sonra Fener Bahçe damgayı vuracak şampiyon olacak ((Bu benim fikrim)) bende size çok beklersiniz diyorum kırk yılın başı aldınız bi kupayı havanızdan geçilmiyor bu sene beşiktaş şampiyon görürsünüz ______________ merhaba http://bsmaker.tr.gg/ sitemi satıyorum vodafone 10 tl tüm hakları devrendir devredildikten sonra devir alan şifreyi değişecektir almak istermisiniz bana ulaşın pm atın |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
29.05.2011, 09:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsmaker yazmış: oyyunkom yazmış: No gene FenerBahçe olacak ardından Trabzon olacak sonra Fener Bahçe damgayı vuracak şampiyon olacak ((Bu benim fikrim)) bende size çok beklersiniz diyorum kırk yılın başı aldınız bi kupayı havanızdan geçilmiyor bu sene beşiktaş şampiyon görürsünüz
Hayal etmek güzeldir.
En büyük fenerbahçe! ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
bsmaker
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.05.2011, 09:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1bsinifiyiz yazmış: bsmaker yazmış: oyyunkom yazmış: No gene FenerBahçe olacak ardından Trabzon olacak sonra Fener Bahçe damgayı vuracak şampiyon olacak ((Bu benim fikrim)) bende size çok beklersiniz diyorum kırk yılın başı aldınız bi kupayı havanızdan geçilmiyor bu sene beşiktaş şampiyon görürsünüz
Hayal etmek güzeldir.
En büyük fenerbahçe! her hayalde bir gerçek payı vardır yıllardır hayaliniz sonunda gerçek oldu artık sözünüzden geçilmez ______________ merhaba http://bsmaker.tr.gg/ sitemi satıyorum vodafone 10 tl tüm hakları devrendir devredildikten sonra devir alan şifreyi değişecektir almak istermisiniz bana ulaşın pm atın |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
29.05.2011, 11:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benim düşüncem şöyle
FenerBahçe 3 yıl arda arda olacak
Ardından Trabzon 2 yıl arda arda
Sonra ......... Allah kerim ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
bsmaker
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.05.2011, 11:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyyunkom yazmış: Benim düşüncem şöyle
FenerBahçe 3 yıl arda arda olacak
Ardından Trabzon 2 yıl arda arda
Sonra ......... Allah kerim hayaldi gerçek olamadı ______________ merhaba http://bsmaker.tr.gg/ sitemi satıyorum vodafone 10 tl tüm hakları devrendir devredildikten sonra devir alan şifreyi değişecektir almak istermisiniz bana ulaşın pm atın |
|
↑
|
|
|
-
systemwarez
Uzman Üye
|
29.05.2011, 22:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
galatasaray olcak ınsallah seneye terim bombayı patlatcak ______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
↑
|
|
|
-
paylasim53
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.05.2011, 22:43 (UTC) Mesaj konusu: Re: moralım bozuluyor |
|
|
systemwarez yazmış: nolacak bu galatasarayın halı moralım bozuluyor sene ye sampıyon olurmuyuz
olamazsınız :d |
|
↑
|
|
|
-
systemwarez
Uzman Üye
|
08.06.2011, 16:54 (UTC) Mesaj konusu: Re: moralım bozuluyor |
|
|
paylasim53 yazmış: systemwarez yazmış: nolacak bu galatasarayın halı moralım bozuluyor sene ye sampıyon olurmuyuz
olamazsınız :d
olcaz ______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
↑
|
|
|
-
arabesk-rep
Aktif Üye
|
08.06.2011, 17:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1bsinifiyiz yazmış: bsmaker yazmış: oyyunkom yazmış: No gene FenerBahçe olacak ardından Trabzon olacak sonra Fener Bahçe damgayı vuracak şampiyon olacak ((Bu benim fikrim)) bende size çok beklersiniz diyorum kırk yılın başı aldınız bi kupayı havanızdan geçilmiyor bu sene beşiktaş şampiyon görürsünüz
Hayal etmek güzeldir.
En büyük fenerbahçe!
En Büyük Fenerbahçe! ______________
Arabesk Rap DuygusaL Sarkılar. |
|
↑
|
|
|
-
kaandesign
Aktif Üye
|
08.06.2011, 17:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
galatasaray olacak inşallah |
|
↑
|
|
|
-
catlak-blog
Aktif Üye
|
08.06.2011, 18:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
GaL[ATA]SaRaY OLaCaK ŞaMPiYoN..,
Unutma Unutturma Avrupada Türkiye'nin Adını İlk Galatasaray Duyurdu..!
UEFA Kupasını Kim Aldı Unuttunuz Herhalde..!______________ |
|
↑
|
|
|
-
yozgatsevgievleri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.06.2011, 19:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|