Yazar |
Mesaj |
-
yblog
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
css-thema
Aktif Üye
|
26.05.2011, 06:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
içerik güzel tasarım sayfanın içinde olması kötü değiştir bence başarılar.. |
|
↑
|
|
|
-
bs-aktif
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.05.2011, 10:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba;
Full ekran iframe eklemeni öneririm... Ama unutma ki bedavasitem reklamını kapattığı için siten silinebilir..
Bedavasitem reklamını bağladığın siteye ekleyeceksen kodu sana da vaerebilirim...
Başarılar kolay gelsin. |
|
↑
|
|
|
-
yblog
Acemi Üye
|
26.05.2011, 15:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Anlamdıgm şey b-s reklamı kapanmıyorkı? ______________ » Bedava-Sitem'deki en yeni videolu eğitim sitesi |
|
↑
|
|
|
-
bsmaker
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.05.2011, 16:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarımın içinde scroolbar olmamış bence içerik süper zaten laf yok ______________ merhaba http://bsmaker.tr.gg/ sitemi satıyorum vodafone 10 tl tüm hakları devrendir devredildikten sonra devir alan şifreyi değişecektir almak istermisiniz bana ulaşın pm atın |
|
↑
|
|
|
-
css-desingn
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Baska Forumlarda Rutbe Teklifleri ile ilgilenmiyorum (tr.gg nin forumunda olursa o ayri tabi) :D
|
28.05.2011, 16:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsmaker yazmış: tasarımın içinde scroolbar olmamış bence içerik süper zaten laf yok ______________ |
|
↑
|
|
|
-
yapiyoruz
Aktif Üye
|
28.05.2011, 17:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: Bedava-Sitem tam olarak blog destegi vermediği için yardımcı kaynaklardan siteyi destekledim.
Cevabını burada vermiştim scrollbar olayı iframe'ler %100 olarak yapılmıyor yapılması için ek js dosyaları gerekiyor bir çogunu denedım halde olmadıgı için böyle yola başvurmak zorunda kaldım bence her şey tasarım değildir.İçeriğide bakmak lazım. ______________ ... |
|
↑
|
|
|
-
catlak-blog
Aktif Üye
|
28.05.2011, 18:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İçerik Süper Olmuş ... Tasarımında Hight Değerini Biraz Ekrana Göre Yaparsan Daha İyi Olur...Böyle Güzel Durmuyor Başarılar Dilerim______________ |
|
↑
|
|
|
-
bsmaker
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.05.2011, 19:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yapiyoruz yazmış: Alıntı: Bedava-Sitem tam olarak blog destegi vermediği için yardımcı kaynaklardan siteyi destekledim.
Cevabını burada vermiştim scrollbar olayı iframe'ler %100 olarak yapılmıyor yapılması için ek js dosyaları gerekiyor bir çogunu denedım halde olmadıgı için böyle yola başvurmak zorunda kaldım bence her şey tasarım değildir.İçeriğide bakmak lazım. içeriğe laf yok zaten ______________ merhaba http://bsmaker.tr.gg/ sitemi satıyorum vodafone 10 tl tüm hakları devrendir devredildikten sonra devir alan şifreyi değişecektir almak istermisiniz bana ulaşın pm atın |
|
↑
|
|
|
-
systemwarez
Uzman Üye
|
28.05.2011, 19:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitendeki tek eksık sey fazla kod yuklemesı yaptıgın ıcın sıteyı kasıyor ayrıca muzık guzel duruyor ama muzıkler sıtelerı kasarrr ______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
↑
|
|
|
|