Yazar |
Mesaj |
-

odevdestek
Acemi Üye
|
18.05.2011, 17:49 (UTC) Mesaj konusu: Trkkn Neden SİLİNDİ |
|
|
ya ne bu ya hiç bişey yokkken site siliniyor. en azından bi uyarılsa anında site silinmiş. ne biçim emeğe saygı bu ya. okadar uğraş verilio sonuçta böle iş yapıcaksa modlar hiç yapmasın :@ |
|
↑
|
|
 |
-

cisonec
Uzman Üye
|
18.05.2011, 17:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
artık devir böle modlar çok üst seviyede oldukları için uyarısız site kapıyolar... ______________ Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb |
|
↑
|
|
 |
-

anadoluteams
Aktif Üye
|
18.05.2011, 17:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

odevdestek
Acemi Üye
|
18.05.2011, 17:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yaptıysamda verdiğim emek ilk bi uyarılmayı haketmiomu ? |
|
↑
|
|
 |
-

bsmaker
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.05.2011, 17:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
supoort-tr( at )webme.com
mesaj at açılması için açılacağını hiç ama hiç sanmıyorum ama bir dene ______________ merhaba http://bsmaker.tr.gg/ sitemi satıyorum vodafone 10 tl tüm hakları devrendir devredildikten sonra devir alan şifreyi değişecektir almak istermisiniz bana ulaşın pm atın |
|
↑
|
|
 |
-

mutluylmaz
Acemi Üye
|
18.05.2011, 17:58 (UTC) Mesaj konusu: aynen benimde sitem silindi |
|
|
wallah insan uyarı gönderiri ilk önce
aynen benimde sitem silindi o kadar emek wermiştim o siteye içerikler filan hepsi boşa gitti bende kişil site açtım |
|
↑
|
|
 |
-

askinunsal
Aktif Üye
|
18.05.2011, 18:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ne olursa olsun en azından bir uyarı yapılması gerekir. Support ile iletişime geç bir cevap gelir bence.
______________  |
|
↑
|
|
 |
-

dj-sorgun-mekan61
Acemi Üye
|
18.05.2011, 18:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
La Sen Bişe Yapmadın Benim Eski Siteyide Kapattılar Yeni Açtım 1 Gün Bile Olmadı Hiç Bişe Eklemedim Kapattılar.  |
|
↑
|
|
 |
-

askinunsal
Aktif Üye
|
18.05.2011, 18:03 (UTC) Mesaj konusu: Re: aynen benimde sitem silindi |
|
|
mutluylmaz yazmış: wallah insan uyarı gönderiri ilk önce
aynen benimde sitem silindi o kadar emek wermiştim o siteye içerikler filan hepsi boşa gitti bende kişil site açtım
dj-sorgun-mekan61 yazmış: La Sen Bişe Yapmadın Benim Eski Siteyide Kapattılar Yeni Açtım 1 Gün Bile Olmadı Hiç Bişe Eklemedim Kapattılar. |
|
↑
|
|
 |
-

odevdestek
Acemi Üye
|
18.05.2011, 18:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya iyi güzel hata yapılmıcak diye bişey yok ama bi uyarı yapıldıktan sonra devam ediosam silinsin. hiç bir uyarı yok ama site silinmiş |
|
↑
|
|
 |
-

alimengu
Aktif Üye
|
18.05.2011, 18:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimde sitem kapandi ama açtırdım.Haklıysan elbet açarlar siteni, bir basvur verilen adrese  |
|
↑
|
|
 |
-

piriketseverler
Uzman Üye
|
18.05.2011, 18:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

bs-blogger
Acemi Üye
|
18.05.2011, 18:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bak şimdi Benim de sitem silinmişti geçen sene bu ayalarda 1 yaşına gircekti.
Şimdi Ben 100 den fazla mesaj attım support'a boşuna atma!
Adamlar Diyorlar ki Biz Forumda Kuralları Verdik O Kuralları Okumalıydın vb. şeyler diyorlar.Bence Boşuna Uraşma Kendine Yeni Bir Site Aça Ve Onunla İlgilen ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

odevdestek
Acemi Üye
|
18.05.2011, 18:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya değiceğini bilsem tmm dicem. okadar çabalamışım. yok bs adına anlatımlar bilmem neler. ama hepsi iki tıklamaya bakıo. Siteyi SİL... |
|
↑
|
|
 |
-

hagika
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.05.2011, 18:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle geçmiş olsun ama bu modlar kendilerini çok üstün görüyolar en azından bir uyarı vermeleri gerekir en ufak şeyde bir siteyi silmek kendilerine eğlence yapmışlar yazık yazık ... ______________ |
|
↑
|
|
 |
|