Yazar |
Mesaj |
-
problogs
Acemi Üye
|
14.05.2011, 07:38 (UTC) Mesaj konusu: Com.Nu ' ya sitenizin tasarımını ekleme !!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
bs-yardimcisi
Acemi Üye
|
14.05.2011, 08:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
problogstasarim
Acemi Üye
|
14.05.2011, 21:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BS YARDIMCISI BİLMİYON ETMİYON KONUŞMA ÖZEL TASARIM PROGRAMIYLA BİR SİTENİN TASARIMINI COM.NU STİLİNDE YAPMAK 1 SAATİMİ ALDI EMEK HIRSIZLIĞI YAPMAA NE KADAR MERAKLISINIZ !!! |
|
↑
|
|
|
-
problogstasarim
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
problogstasarim
Acemi Üye
|
14.05.2011, 21:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BS YARDIMCISI BİLMİYON ETMİYON KONUŞMA ÖZEL TASARIM PROGRAMIYLA BİR SİTENİN TASARIMINI COM.NU STİLİNDE YAPMAK 1 SAATİMİ ALDI EMEK HIRSIZLIĞI YAPMAA NE KADAR MERAKLISINIZ !!! |
|
↑
|
|
|
-
problogs
Acemi Üye
|
15.05.2011, 08:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
16.05.2011 De Com.Nu Tasarım Yapmanın Sırrını Söliycem !! |
|
↑
|
|
|
-
smtasarim
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
smtasarim
Aktif Üye
|
15.05.2011, 10:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
?? com.nu bedavamı bilen varmı ______________ www.smtasarim.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
bs-aktif
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.05.2011, 18:13 (UTC) Mesaj konusu: Re: Com.Nu ' ya sitenizin tasarımını ekleme !!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
bedava sitem forumunda bunu yayınlaman saçmalık. |
|
↑
|
|
|
-
estemplate
Aktif Üye
|
15.05.2011, 22:27 (UTC) Mesaj konusu: Re: Com.Nu ' ya sitenizin tasarımını ekleme !!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
bs-aktif yazmış:
bedava sitem forumunda bunu yayınlaman saçmalık.
aynen çok saçma yapmak isteyene karşılıksız ben söyleyim.
http://www.com.nu/ bu adrese girin ve sitenizi kayıt ettirin.______________ |
|
↑
|
|
|
-
bs-yardimcisi
Acemi Üye
|
19.05.2011, 18:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
abdd52
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.05.2011, 20:12 (UTC) Mesaj konusu: Re: Com.Nu ' ya sitenizin tasarımını ekleme !!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
estemplate yazmış: bs-aktif yazmış:
bedava sitem forumunda bunu yayınlaman saçmalık.
aynen çok saçma yapmak isteyene karşılıksız ben söyleyim.
http://www.com.nu/ bu adrese girin ve sitenizi kayıt ettirin.
Aynen millet bundan basit ne var ki alt tarafı bi yönlendirme ile pasif bir domain alıyosunuz ve sitenizin sayfa uzantıları bile olmuyo.
Yani örneğin sitenizin Ana sayfasının BS de ki adresi www.sitenizinadi.tr.gg/anasayfa.htm ise
bu gibi sitelerden aldığınız domain sadece yukarda kalır ve hangi sayfaya tıklarsanız tıklayın www.sitenizinadi.com.nu olarak görünür bence bi cazibesi yok!
Ayrıca bu gibi domain almak isteyenlere tavsiyem http://www.smartdots.com olabilir.
.net.tc - .us.tc - vb bir çok alan adı seçme imkanıda tanıyor kolay gelsin. |
|
↑
|
|
|
-
abdd52
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.05.2011, 20:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-yardimcisi yazmış: ha tr.gg ha com.nu fark yok arasında ayrıca ben bu siteyi vyöentmiyorum ben paylasim61.tr.gg forumun eskilerindeim ben şuanda sitemle ilgilenmiyorum paylasim61.tr.gg yi sildim ama bir ara açtıracam ayrıca emin olunki sizin bilginiz benim bilgimin yanında 1000000/1 kalıur hayatınızda kaç kişliye ücretli iş yaptınız ?
Bu hesabı sadece foruma girmek için açtım cahil
Ben çok şey yaptım dostum neyi ispat etmeye çalıyosun sen ? |
|
↑
|
|
|
-
bs-yardimcisi
Acemi Üye
|
22.05.2011, 18:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
abdd52 yazmış: bs-yardimcisi yazmış: ha tr.gg ha com.nu fark yok arasında ayrıca ben bu siteyi vyöentmiyorum ben paylasim61.tr.gg forumun eskilerindeim ben şuanda sitemle ilgilenmiyorum paylasim61.tr.gg yi sildim ama bir ara açtıracam ayrıca emin olunki sizin bilginiz benim bilgimin yanında 1000000/1 kalıur hayatınızda kaç kişliye ücretli iş yaptınız ?
Ben çok şey yaptım dostum neyi ispat etmeye çalıyosun sen ?
Amaç millete hava atmak değil millet kendini bilsin birine laf atarken düşünsün (Çok şeyden kastın ne?) ______________ Ücretsiz WordPress Kurulur.
Ücretli phpBB'kurulur(Modlu).
thetimefinish( at )hotmail.com |
|
↑
|
|
|
-
abdd52
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.05.2011, 08:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-yardimcisi yazmış: abdd52 yazmış: bs-yardimcisi yazmış: ha tr.gg ha com.nu fark yok arasında ayrıca ben bu siteyi vyöentmiyorum ben paylasim61.tr.gg forumun eskilerindeim ben şuanda sitemle ilgilenmiyorum paylasim61.tr.gg yi sildim ama bir ara açtıracam ayrıca emin olunki sizin bilginiz benim bilgimin yanında 1000000/1 kalıur hayatınızda kaç kişliye ücretli iş yaptınız ?
Ben çok şey yaptım dostum neyi ispat etmeye çalıyosun sen ?
Amaç millete hava atmak değil millet kendini bilsin birine laf atarken düşünsün (Çok şeyden kastın ne?)
Burda tartışma ortamı olmasını istemiyorum ama senden başka hava atan olduğunu sanmıyorum. Çok şeyden kastımda weble alakalı çok şey biliyorum ama senin gibi yapmıyorum sen neyi ispat etmeye çalışıyosun anlamadım. Bir de sen demişsin ya
bs-yardimcisi yazmış: emin olunki sizin bilginiz benim bilgimin yanında 1000000/1 kalıur hayatınızda kaç kişliye ücretli iş yaptınız ?
ondan dolayı dedim. Ben çok iş yaptım hala da yapıyorum. Nedir bu ispat çabası |
|
↑
|
|
|
|