Yazar |
Mesaj |
-
hip-hoplyrics
Acemi Üye
|
07.05.2011, 10:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gururum5 yazmış: benim telefonum bu eski bir nokia 1112, fakat dikkatimi çektide tel resmi koyan arkadaşların bir çoğunun telefonu son marka , yada en pahalılarından. bazılarının uydurduğunu bazılarınında gereksiz yere çok para verdiğini söylemeliyim.ben 2. el aldım 2 ay önce 40 tl,şarz,kılıf, ve yedek bataryası dahil 40 tl ye
arzu ederseniz faturada koyalım hanfendi?
((kimsenin birşeyler uydurduğunu sanmıyorum insanlar ihtiyaçları ve zevkleri doğrulsunda kendi paralarını istedikleri gibi harcayabilirler
düşüncesindeyim)) ______________
Hip-Hop Lyrics. |
|
↑
|
|
|
-
gururum5
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.05.2011, 20:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hip-hoplyrics yazmış: gururum5 yazmış: benim telefonum bu eski bir nokia 1112, fakat dikkatimi çektide tel resmi koyan arkadaşların bir çoğunun telefonu son marka , yada en pahalılarından. bazılarının uydurduğunu bazılarınında gereksiz yere çok para verdiğini söylemeliyim.ben 2. el aldım 2 ay önce 40 tl,şarz,kılıf, ve yedek bataryası dahil 40 tl ye
arzu ederseniz faturada koyalım hanfendi?
((kimsenin birşeyler uydurduğunu sanmıyorum insanlar ihtiyaçları ve zevkleri doğrulsunda kendi paralarını istedikleri gibi harcayabilirler
düşüncesindeyim))
iyide ben düşüncemi söyledim, bu tepki niye anlamadım? neyse kim ne yaparsa yapsın banane ______________ |
|
↑
|
|
|
-
skmedia
Uzman Üye
|
08.05.2011, 21:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ablacım bazı densizlerin densiz çıkışları işte, sen boşver. İlla takacaklar hani bizi kendilerine..! |
|
↑
|
|
|
-
estemplate
Aktif Üye
|
09.05.2011, 10:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimde kullandığım telefon nokia 6233
______________ |
|
↑
|
|
|
-
hip-hoplyrics
Acemi Üye
|
09.05.2011, 18:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
skmedia yazmış: Ablacım bazı densizlerin densiz çıkışları işte, sen boşver. İlla takacaklar hani bizi kendilerine..!
kurduğun cümleye dikkat et..ben densizsem sende en büyük terbiyesizsin.
birde bu yanıyla bakın bende düşüncemi söyledim bu tepki niye ? ______________
Hip-Hop Lyrics. |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
09.05.2011, 18:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hip-hoplyrics yazmış: skmedia yazmış: Ablacım bazı densizlerin densiz çıkışları işte, sen boşver. İlla takacaklar hani bizi kendilerine..!
kurduğun cümleye dikkat et..ben densizsem sende en büyük terbiyesizsin.
birde bu yanıyla bakın bende düşüncemi söyledim bu tepki niye ?
Uzaltma kardeşim ne söyleyeceksen özelden sözle konuyu işgal etmeye hakkın yok______________
" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. " |
|
↑
|
|
|
-
gururum5
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.05.2011, 11:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya foruma giriyorum,dikkatimi çeken başlıklara yorum yazıyorum, illaki bir muhallif olan çıkıyor. 3.5 senedir şu bs de kimsele takışmadım, takışmakta istemiyorum, kimseye pirimde yaptırmak istemiyorum. bu konu uzamasın kapatalım. başlığı açan arkadaşa saygısızlık yaparsak ayıp ederiz. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
aykutservis-com
Uzman Üye
|
10.05.2011, 11:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRB98XLXFr7iYvDmSSicYAozNOiPjngq5wjbdTcmb__pxeNMEytMg[/img] |
|
↑
|
|
|
-
bsbagimlisi
Uzman Üye
|
10.05.2011, 18:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Forumda herkesin telefonu var,bi benim yok lanet olsun ,bilgisayarım bana yetiyor... |
|
↑
|
|
|
-
codexman
Acemi Üye
|
11.05.2011, 17:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
smtasarim
Aktif Üye
|
11.05.2011, 18:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
gezenizci
Acemi Üye
|
11.05.2011, 18:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
23 Günlük Telefonum IpHone
İnanmayanlar İstanbul Beykozda Oturuorum...
Özelden Adres Verim Gelin Hava ATam ______________
Birgün Geldiğinde Biz de Oynumuzu Oynayacağız;Bir Ters Bir Düz... |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
11.05.2011, 19:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
bs-yardimcisi
Acemi Üye
|
12.05.2011, 19:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kalpus yazmış: millet internetten indirip indirip koyuyorlar fotoğrafları töbe öle telefonları varya gösterdikler telefonlar bin ikibin tl lik telefonlar madem bu kadar zanginler host alsnlar burada sürünmesinler |
|
↑
|
|
|
|