Yazar |
Mesaj |
-
hayatbir48
Acemi Üye
|
05.04.2011, 12:56 (UTC) Mesaj konusu: Siteme Müzik Ekleme Hakkında [ Bakınız ] ! |
|
|
Herkeze İyi Günler Ben Sitemi Müzik Sitesi Yapıcam Fakat Youtube-izlesene.com Gibi Müzik Sitelerinden Video Klibinin EMPED Kodunu Alarak Siteme Eklemicem Ben Direk Bir Müzik Sitenin URL Adresini Eklicem Siteme.Siteme Girenler O Linke Tıklayıp Müzikleri Başka Bir Sitede Dinleyecekler Yani Ben Sadece Link Vericem.Sorum Şu:
Herhangibir Müzik Sitesinin URL Adresini Alıp Kendi Siteme Ekleyip Sitemizn Ziyaretçilerine Bu Linki Vermek Yasak Olur Mu Yani Müzik Sitesinin URL Adresini Alıp Siteme Koyucam Ziyaretçiler O Linke Tıklayarak Müzik Dinleyebilecekler.Bu Yasak Mıdır-Herhangibir Sakıncası Var Mıdır Bunu Öğrenmek İstiyorum Nolur En Kısa Zamanda Birisi Bana Yardım Etsin ? |
|
↑
|
|
|
-
mehmet-42yardimservisi
Acemi Üye
|
05.04.2011, 20:01 (UTC) Mesaj konusu: Müzik Ekleme |
|
|
7 Ay Önce Site Açmıştım Ona Bir Siteden Müzik Ekliyip Linkini Alıp Arkaplan Yapmıştım www.smackdownvsrawwrestling.tr.gg oraya koydum ama hatırlaya bilsem diyer sitelerimde ekliycem |
|
↑
|
|
|
-
mustafa-mervan-erdem-u
Acemi Üye
|
18.04.2011, 15:01 (UTC) Mesaj konusu: VİDEO |
|
|
BEN VDEO EKLEYEMİYORUM NASIL :cry: |
|
↑
|
|
|
-
yanikcioglunetworks
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.04.2011, 15:30 (UTC) Mesaj konusu: Re: Siteme Müzik Ekleme Hakkında [ Bakınız ] ! |
|
|
hayatbir48 yazmış: Herkeze İyi Günler Ben Sitemi Müzik Sitesi Yapıcam Fakat Youtube-izlesene.com Gibi Müzik Sitelerinden Video Klibinin EMPED Kodunu Alarak Siteme Eklemicem Ben Direk Bir Müzik Sitenin URL Adresini Eklicem Siteme.Siteme Girenler O Linke Tıklayıp Müzikleri Başka Bir Sitede Dinleyecekler Yani Ben Sadece Link Vericem.Sorum Şu:
Herhangibir Müzik Sitesinin URL Adresini Alıp Kendi Siteme Ekleyip Sitemizn Ziyaretçilerine Bu Linki Vermek Yasak Olur Mu Yani Müzik Sitesinin URL Adresini Alıp Siteme Koyucam Ziyaretçiler O Linke Tıklayarak Müzik Dinleyebilecekler.Bu Yasak Mıdır-Herhangibir Sakıncası Var Mıdır Bunu Öğrenmek İstiyorum Nolur En Kısa Zamanda Birisi Bana Yardım Etsin ? |
|
↑
|
|
|
-
yanikcioglunetworks
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.04.2011, 15:31 (UTC) Mesaj konusu: Re: VİDEO |
|
|
mustafa-mervan-erdem-u yazmış: BEN VDEO EKLEYEMİYORUM NASIL |
|
↑
|
|
|
-
alhelrunat
Acemi Üye
|
19.04.2011, 19:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya sıtenızde bır yere yapısıtrın dıorsunuz nereye yapıstıracagım.? |
|
↑
|
|
|
-
cs-colikler
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
sitemertturhan
Acemi Üye
|
05.05.2011, 17:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir şey olmuyo ben yaptım. |
|
↑
|
|
|
-
manisaonur
Acemi Üye
|
08.05.2011, 12:21 (UTC) Mesaj konusu: sitemin neresine vidyo koycam |
|
|
arkadaşlar anlatıyorum sayfalarımı degiştire girin sonra mesela youtube.com dan
istediginiz şarkıyı alta embed yazan kodu kopyalayıp sayfalarımı degiştirden sayfa
açın kaynakka tıklayın kodu oraya yapıştırın olur iyi günler
:roll: |
|
↑
|
|
|
-
neararsanistersenvar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.05.2011, 12:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitenize girilince müzik çalınmasını istiyorsanız (ziyaretçilerin hoşuna gitmeyebilir)
Ekstraları Değiştir
Ekstrayı Ekle
Açılan kutu içinde Daha küçük ekstralar:
Arka plan müziği
Ekstrayı ekle
URL kısmına da, istediğiniz müziğin URL sini giriyoruz.
Kod: Örneğin aşağıdaki URL yi girdim ve çalıştı
http://www.youtube.com/watch?v=pmUTBDuUGz8 |
|
↑
|
|
|
-
aykutservis-com
Uzman Üye
|
08.05.2011, 14:30 (UTC) Mesaj konusu: Re: Siteme Müzik Ekleme Hakkında [ Bakınız ] ! |
|
|
hayatbir48 yazmış: Herkeze İyi Günler Ben Sitemi Müzik Sitesi Yapıcam Fakat Youtube-izlesene.com Gibi Müzik Sitelerinden Video Klibinin EMPED Kodunu Alarak Siteme Eklemicem Ben Direk Bir Müzik Sitenin URL Adresini Eklicem Siteme.Siteme Girenler O Linke Tıklayıp Müzikleri Başka Bir Sitede Dinleyecekler Yani Ben Sadece Link Vericem.Sorum Şu:
Herhangibir Müzik Sitesinin URL Adresini Alıp Kendi Siteme Ekleyip Sitemizn Ziyaretçilerine Bu Linki Vermek Yasak Olur Mu Yani Müzik Sitesinin URL Adresini Alıp Siteme Koyucam Ziyaretçiler O Linke Tıklayarak Müzik Dinleyebilecekler.Bu Yasak Mıdır-Herhangibir Sakıncası Var Mıdır Bunu Öğrenmek İstiyorum Nolur En Kısa Zamanda Birisi Bana Yardım Etsin ?
ben bildim bileli youtubeden yasak deildir. |
|
↑
|
|
|
-
forumamoderatorleralinacaktir
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
cisonec
Uzman Üye
|
08.05.2011, 17:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
forumamoderatorleralinacaktir yazmış:
reklam yapmak yasak! ______________ Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb |
|
↑
|
|
|
|