Yazar |
Mesaj |
-
t0pliste
Acemi Üye
|
06.05.2011, 12:27 (UTC) Mesaj konusu: T0pliste.tr.gg / Aleme Bir Toplistte Bizden Gelsin Bari |
|
|
merhaba arkadaşlar bu sitemi 2 ay önce açmıştım köşede duruyordu canlandırayım dedim yeniden kurdum siteyi ve açılışı yaptım 10 üzerinden değerlendirip eksiklerimizi söylermisiniz? |
|
↑
|
|
|
-
sosyalbilgiler8
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.05.2011, 13:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarımı değiştir |
|
↑
|
|
|
-
t0pliste
Acemi Üye
|
06.05.2011, 13:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sosyalbilgiler8 yazmış: tasarımı değiştir yorumunuz için teşekkürler benim hoşuma gitti şimdilik dursun |
|
↑
|
|
|
-
webloog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.05.2011, 14:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bana sorarsanda tasarımını değiştirmelisin..
Ve toplist sitesine göre biraz klasik olmuş.. Nedeni ise bedava-sitem'in toplistesini kullanman.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
t0pliste
Acemi Üye
|
06.05.2011, 15:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webloog yazmış: Bana sorarsanda tasarımını değiştirmelisin..
Ve toplist sitesine göre biraz klasik olmuş.. Nedeni ise bedava-sitem'in toplistesini kullanman.. tasarımı ben çok sevdim ama beğenilmedi değiştirebilirim zaten klasik olacaktı .com domain kullanmıyorum ama tasarımı değiştireceğim birde bu siteyi banlandığımdan çok sıkılmıştım ondan açtım |
|
↑
|
|
|
-
murathoca54
Aktif Üye
|
06.05.2011, 15:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben de tasarımını değiştirirsen daha güzel olacağını düşünüyorum.. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
xn--beyingc-s2ab
Acemi Üye
|
06.05.2011, 17:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarım çok da kötü dğeil aslında ben sevdim mesela. Ama toplist olayı pek olmamış. Yani o temayı mesela bilgisayar programıları gibi bir şey hakkında kurarsan güzel olur diye düşünüyorum. Ama tabiki çok daha güzel tasarımlar var yani |
|
↑
|
|
|
-
t0pliste
Acemi Üye
|
06.05.2011, 17:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
murathoca54 yazmış: Ben de tasarımını değiştirirsen daha güzel olacağını düşünüyorum.. tamam
Alıntı: tasarım çok da kötü dğeil aslında ben sevdim mesela. Ama toplist olayı pek olmamış. Yani o temayı mesela bilgisayar programıları gibi bir şey hakkında kurarsan güzel olur diye düşünüyorum. Ama tabiki çok daha güzel tasarımlar var yani
tamam değiştireceğim
arkadaşlar yorum var kayıt yok kayıtları bekliyoruz bende tasarımı değiştireyim |
|
↑
|
|
|
-
trtbirzahmet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.05.2011, 17:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu site iş yapmaz teeker teker dizin olarak yazsan ana sayfayı kategorilendirsen belki... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
t0pliste
Acemi Üye
|
06.05.2011, 18:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımı Değiştirdim |
|
↑
|
|
|
-
t0pliste
Acemi Üye
|
07.05.2011, 15:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
t0pliste yazmış: Tasarımı Değiştirdim Güncel! |
|
↑
|
|
|
-
bsmaker
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.05.2011, 06:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güncel! ______________ merhaba http://bsmaker.tr.gg/ sitemi satıyorum vodafone 10 tl tüm hakları devrendir devredildikten sonra devir alan şifreyi değişecektir almak istermisiniz bana ulaşın pm atın |
|
↑
|
|
|
-
cisonec
Uzman Üye
|
08.05.2011, 10:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
geliştirmelisin 10-7.. ______________ Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb |
|
↑
|
|
|
-
bsmaker
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.05.2011, 11:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cisonec yazmış: geliştirmelisin 10-7.. hangi bölümü geliştirmeliyim onuda söyleseydiniz keşeke yorum için tşkler ______________ merhaba http://bsmaker.tr.gg/ sitemi satıyorum vodafone 10 tl tüm hakları devrendir devredildikten sonra devir alan şifreyi değişecektir almak istermisiniz bana ulaşın pm atın |
|
↑
|
|
|
-
bsmaker
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.05.2011, 16:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar eski tasarıma döndüm bu benim daah çok hoşuma gidiyor bunu kullanacağım
Yorumlara devam ______________ merhaba http://bsmaker.tr.gg/ sitemi satıyorum vodafone 10 tl tüm hakları devrendir devredildikten sonra devir alan şifreyi değişecektir almak istermisiniz bana ulaşın pm atın |
|
↑
|
|
|
|