Yazar |
Mesaj |
-
flaskirtasiye
Acemi Üye
|
01.05.2011, 10:29 (UTC) Mesaj konusu: Bedava Tasarım Yapılır |
|
|
Arkadaşlar Sitenize Bedava Tasarım Yapılr
Tasarımızın Konusu:
Başlık Resmi:
Vee Başka Neler İstiyorsanız
Not:Sitesinde Bedava Reklam Yapana İstemediği Kadar Güzel Yaparım |
|
↑
|
|
|
-
flaskirtasiye
Acemi Üye
|
01.05.2011, 11:30 (UTC) Mesaj konusu: Bedava Tasarım Yapılır |
|
|
tasarım yaptırmak istiyen yokmu? |
|
↑
|
|
|
-
forvermt2
Acemi Üye
|
01.05.2011, 13:03 (UTC) Mesaj konusu: !! |
|
|
S.a kareş bana m2 tasarımlı birtane css tasrımıı yaparmısısn mesela mmomt2.com un tasarımı giib |
|
↑
|
|
|
-
hylzdesign
Acemi Üye
|
01.05.2011, 13:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba;
Burada Başlık Açacağına Tasarim İstekleri Bölümünde İstekleri Yap
İyi Forumlar!! |
|
↑
|
|
|
-
rappermotion
Acemi Üye
|
01.05.2011, 18:02 (UTC) Mesaj konusu: site teması için photoshop tasarım yaptım yardım edermisiniz |
|
|
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/1/15186.jpg
merhaba arkadaşlar kişisel bir site açtım ama
kendime uygun bir tema bulamadım ben de photoshop cs3
ile kendi sitemin temasını yapmaya çalışdım
rica etsem sizin gibi yetenekli kardeşlerimden bu ya da buna benzer bir tema yaparmısınız
pngleri veriyim siz html kodlarını bulsanız en azından bir göz atsanız...Dua edicem
bir de temayı koyduğum da anasayfa,iletişim vs. kayboluyor onu nasıl yapıcam bilmmiyorum yardım ederseniz çok sevinice :shock : m |
|
↑
|
|
|
-
rappermotion
Acemi Üye
|
01.05.2011, 18:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu arada özür dilerim bir tane daah cevap yazdım çünkü söylemeyi unuttum ayardımınıza teşekkür için sayfamın sevilenlerin de ömür boyu durabilir reklamınız seve seve yaparım anasayfa da olsa bile |
|
↑
|
|
|
-
bs-yardimcisi
Acemi Üye
|
01.05.2011, 18:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
rappermotion yazmış: bu arada özür dilerim bir tane daah cevap yazdım çünkü söylemeyi unuttum ayardımınıza teşekkür için sayfamın sevilenlerin de ömür boyu durabilir reklamınız seve seve yaparım anasayfa da olsa bile |
|
↑
|
|
|
-
levelbilisim
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: > [bLksr] . Rutbe: [YaRdiMsévéR] . Meslek : [iSLétMeCi]
|
01.05.2011, 18:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
rappermotion
Acemi Üye
|
01.05.2011, 18:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-yardimcisi yazmış: rappermotion yazmış: bu arada özür dilerim bir tane daah cevap yazdım çünkü söylemeyi unuttum ayardımınıza teşekkür için sayfamın sevilenlerin de ömür boyu durabilir reklamınız seve seve yaparım anasayfa da olsa bile
Tasarımdan anladığım kadarıyla download içerikli olacak siteniz lütfen downloadlara dikkat edin siteniz silinebilir
rap müzik ile uğraşıyorum yeni trackler çok yakında onların indirme linkini vermek için öyle yaptım |
|
↑
|
|
|
-
levelbilisim
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: > [bLksr] . Rutbe: [YaRdiMsévéR] . Meslek : [iSLétMeCi]
|
01.05.2011, 18:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
rappermotion yazmış: bs-yardimcisi yazmış: rappermotion yazmış: bu arada özür dilerim bir tane daah cevap yazdım çünkü söylemeyi unuttum ayardımınıza teşekkür için sayfamın sevilenlerin de ömür boyu durabilir reklamınız seve seve yaparım anasayfa da olsa bile
Tasarımdan anladığım kadarıyla download içerikli olacak siteniz lütfen downloadlara dikkat edin siteniz silinebilir
rap müzik ile uğraşıyorum yeni trackler çok yakında onların indirme linkini vermek için öyle yaptım
bnun içn neden tr.gg ye başvurdun herkesdinlesin.com varken? .S ______________
|
|
↑
|
|
|
-
hersey-burada007
Acemi Üye
|
01.05.2011, 19:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımızın Konusu: METİN2
Başlık Resmi: CREW-MT2
pvp tasarımı! |
|
↑
|
|
|
-
rappermotion
Acemi Üye
|
01.05.2011, 19:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
rap müzik ile uğraşıyorum yeni trackler çok yakında onların indirme linkini vermek için öyle yaptım[/quote]
bnun içn neden tr.gg ye başvurdun herkesdinlesin.com varken? .S[/quote]
hem kişisel sitemin olması için hem de ileride yazılım mühendisi yada web tasarımcı olmak istediğimden site ile uğraşmak insana keyif veriyo yeni şeyler öğrenmek... iki sevdiğim işi aynı anda
ama herkesdinlesin.com diye bir site bilmiyodum teşekkürler |
|
↑
|
|
|
|