Yazar |
Mesaj |
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
24.04.2011, 18:02 (UTC) Mesaj konusu: Yok artık! |
|
|
Arkadaşlar bu ne biçim iş anlamıyorum şuna bakın iletişim forumundan biri göndermiş:
Ve bu kişi kim biliyorumda Vepdizyan diye birisi hep siteme girip abuk subuk yorumlar mesajlar atıyor şimdi buda YOK ARTIK dedirtecek birşey arkadaşlar ne biçim iş bu üstüne üstelik tehtit ediyor siten tekrar kapanır görürsün diye mesajlar atıyor,ne yapmam gerekli şimdi ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
iceblue-tasarimciniz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.04.2011, 18:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
"HACIKLI" sanırm hack'li demek istemiş Aldırma sen ______________ |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
24.04.2011, 18:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Her seferinde mesaj atıyor,bekle sen bekle tekrar kapanacak siten diyerek mesajlar atıyor şimdide hack lafı ediyor ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
bilgisayarsolucani
Aktif Üye
|
24.04.2011, 20:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eye böyle bi şüphe duyuyorsan E-postanı ve şifreni değiştirmeni öneririm ...______________ |
|
↑
|
|
|
-
mudafam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.04.2011, 22:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iceblue-tasarimciniz yazmış: "HACIKLI" sanırm hack'li demek istemiş Aldırma sen
web i wep diye yazan adam hack ide hacık diye yazar |
|
↑
|
|
|
-
xibuldum
Acemi Üye
|
25.04.2011, 06:45 (UTC) Mesaj konusu: . |
|
|
bende de var bi zeki uğraşma dövecem diyip duruyo bana saf |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
30.04.2011, 09:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Allah aşkına ben bıkmaya başladım
Kusura bakmayın birde bu e posta vardı onun adresini verirmisiniz?______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
royalcast
Acemi Üye
|
30.04.2011, 09:29 (UTC) Mesaj konusu: selam |
|
|
insanların işi gücü yok böyle mesajlar atiyor ..önemseme bende önemsemiyorum
resim göstermesini bilmiyorum url yazdım
http://img.webme.com/pic/r/royalcast/tehdit_.jpg______________ 16мυяαт RoyalCast |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
30.04.2011, 09:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
O site kapatıldıki zaten tüm siteleri kapatan site o,her neyse şu e mail adresi vardı onu bilen varmı? varsa söylerse çok makbule geçer.. ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
alimengu
Aktif Üye
|
30.04.2011, 09:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu vepdizayn banada sürekli ziyaretci olarak geliyor. Örn 1 sn önce sitemi gezmis ama offline,durumla ilgili modlara ulastim fakat bu nedenler yüzünden birsey yapamam dedi. Açıkcası hiç korkmuyorum ama rahasiz oluyorum. |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
30.04.2011, 09:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben e posta adresini soruyorum bu adamı şikayet edeceğim beni tehdit ediyor.. ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
alimengu
Aktif Üye
|
30.04.2011, 10:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
"Support Team TR" <support-tr[at]webme.com> |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
30.04.2011, 10:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ederim postayı gönderdim inşallah okurlarda o siteyi kapatırlar.. ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
kuzuoyunu
Acemi Üye
|
30.04.2011, 13:06 (UTC) Mesaj konusu: bugrarawım ben |
|
|
endişe etem sen siteyi tekrar çalarsın
sen onun siteyi çalmayı dneseine
oyun komu nasıl çaldın |
|
↑
|
|
|
-
imagerial
Uzman Üye
|
30.04.2011, 13:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
[Quote = "oyyunkom"] Teşekkür ederim postayı gönderdim İnşallah okurlarda o siteyi kapatırlar .. [/ quote]
Böyle şeyler için site kapattıklarını pek görmedim...______________ |
|
↑
|
|
|
|