Yazar |
Mesaj |
-

fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Kelimelerin gücünü anlamadan, insanlarin gücünü anlayamazsiniz...
|
24.04.2011, 17:46 (UTC) Mesaj konusu: Fayecy.TRGG-Kendi yarattığım dünyam ! |
|
|
Merhaba arkadaşlar,
1-2 hafta önce FayecyTRGG genel bilgileri(aşk,mizah,hikaye,eğlence gibi) içeriyordu.
FayecyTRGG sitesinin büyük bölümünü artık benim yazılarım alacak..
Yazmaya yeni başladım..
Yazdıklarımı okuyup,yorumlarınızı ve eleştirilerinizi almak istiyorum.
______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
 |
-

fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.04.2011, 17:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kullandığım tasarım bana ait değildir.Tasarım OsmanTalay´ındır.Ondan alarak kendime göre bazı yerlerini değiştirdim. ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
 |
-

neararsanistersenvar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.04.2011, 10:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım senin olmasa da güzel bence içeriğin ve ondan önemlisi forumdaki paylaşımların çok güzel...
Başarılar dilerim |
|
↑
|
|
 |
-

fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.04.2011, 17:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler. ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
 |
-

powerwarez
Acemi Üye
|
27.04.2011, 18:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılarının ve yazılarının devamını dilerim.Yazılarını okuyorum.
|
|
 |
-

fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.04.2011, 20:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
powerwarez yazmış: Başarılarının ve yazılarının devamını dilerim.Yazılarını okuyorum.
Teşekkürler. ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
 |
-

webloog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.04.2011, 04:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

murathoca54
Aktif Üye
|
28.04.2011, 04:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle yazılarından dolayı kutluyorum.Tasarım ve içerikler çok güzel...Başarılı çalışmalarının devamı dileği ile... ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.04.2011, 06:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webloog yazmış: Öncelikle ah bir zaman bulsam da sana bir tasarım çizsem... Bu hafta sonu cumartesi akşamı sabaha kadar "icon" indireceğim... 2000 adet Bittikten sonra Allah İzin Verirse sana bir tasarım çizmeyi düşünüyorum...
Bunun haricinde yazıların gerçekten de çok başarılı... Başarılarının Devamını Dilerim...
WeBloog
İyi Forumlar...
Canın sağolsun.OsmanTalay´ın tasarımıda fena değil.Beğenenlerde var.Ama tasarımı çizebilirsin  ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
 |
-

fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.04.2011, 06:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
murathoca54 yazmış: Öncelikle yazılarından dolayı kutluyorum.Tasarım ve içerikler çok güzel...Başarılı çalışmalarının devamı dileği ile...
Teşekkür ederim. ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
 |
-

css-desingn
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Baska Forumlarda Rutbe Teklifleri ile ilgilenmiyorum (tr.gg nin forumunda olursa o ayri tabi) :D
|
22.05.2011, 04:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
neararsanistersenvar yazmış: Tasarım senin olmasa da güzel bence içeriğin ve ondan önemlisi forumdaki paylaşımların çok güzel...
Başarılar dilerim |
|
↑
|
|
 |
|