Yorumlarımız sizce faydalımı ?? |
Evet. |
|
[ 51 ] |
Hayır. |
|
[ 22 ] |
|
Toplam Oylar : 73 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
citlenbig
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.06.2008, 10:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
www.citlenbig.tr.gg benide yorumla bakim su an ki halimle |
|
↑
|
|
|
-
silsile
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.06.2008, 10:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
evcillerim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.06.2008, 10:35 (UTC) Mesaj konusu: Re: alın yorumlayın |
|
|
45saat yazmış: www.45saat.tr.gg
Sitene ne bulduysan eklemişsin gerçekten
Siteni birazdaha düzenli hale getir toparla.
Birde sol üstte bir banner gözüküyor ya küçük Cursors yazıyor ustunde onu kaldırmak istersen mause kodunu kaldır o kalkar ...
Başarılar dilerim. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
evcillerim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.06.2008, 10:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
citlenbig yazmış: www.citlenbig.tr.gg benide yorumla bakim su an ki halimle
Citlenbig.tr.gg siten süper tasarımı da harika umarım dilediğin hite ulaşırsın bunu hakediyorsun...
Başarılarının devamını dilerim. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
citlenbig
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.06.2008, 10:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evcillerim yazmış: citlenbig yazmış: www.citlenbig.tr.gg benide yorumla bakim su an ki halimle
Citlenbig.tr.gg siten süper tasarımı da harika umarım dilediğin hite ulaşırsın bunu hakediyorsun...
Başarılarının devamını dilerim.
bu güzel yorumun icin tesekkür ediyorum ve bütün tr.gg lere güzel bi sürpriz hazırlıyorum yeni tasarımımı görünce |
|
↑
|
|
|
-
ceydarock
Acemi Üye
|
24.06.2008, 10:41 (UTC) Mesaj konusu: ceydarock.tr.gg |
|
|
Sitemi yapmaya başlayalı daha az bir zaman oldu. Biliyorum,daha çok eksikleri var ama en yakın zamanda daha yenilikler katmayı düşünüyorum.Sitelerin çoğuna baktım da nerdeyse hepsi diğer sitelere bilgi vermek amacıyla yapılmış.(HTML kodlar vb.) İİ de bilgi verilecek site kalmadı.Bütün sitelerin bilgi verme amacıyla yapılması çoooook saçma.Bi de hepsi birbirinin aynısı gibi (kopyala yapıştır yapmışlar birbirlerinden )
BU ARADA SİTEME YORUMLARINIZI BEKLİYORUM... |
|
↑
|
|
|
-
evcillerim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.06.2008, 10:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yorumum biraz uzun olucak
Öncelikle Ana sayfaya yorumum = Genel olarak yorum yapıcak olursam silsile tam anlamıyla örnek bir site takdir ediyorum sizi....İçeriğiyle süper bir site sadece tasarımını değiştirirsen belki dahada güzel olabilir orası size kalmış iceblue daha güzel olabilir...
Esma-ül Husna bölümüde gerçekten harika çalışmalarınız süper bunları yapmak için çok uraşmış olmalsız
Tarikat sayfasıda harika olmuş emeğinizesağlık...
İslami videolar bölümüde öle...
Öneriyoruz bölümüde harika ...
Bütün sayfalarınıza yorum yapmak oldukça zor ve uzun sürdü bütün sayfalarınız harika...
Emeğinize sağlık.
Başarılarınız daim olsun işallah... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
evcillerim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.06.2008, 10:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
citlenbig yazmış: evcillerim yazmış: citlenbig yazmış: www.citlenbig.tr.gg benide yorumla bakim su an ki halimle
Başarılarının devamını dilerim.
bu güzel yorumun icin tesekkür ediyorum ve bütün tr.gg lere güzel bi sürpriz hazırlıyorum yeni tasarımımı görünce
Ben teşekkür ederim...
Yeni tazarımın naıl çok merak ettim ______________
|
|
↑
|
|
|
-
evcillerim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.06.2008, 10:53 (UTC) Mesaj konusu: Re: ceydarock.tr.gg |
|
|
ceydarock yazmış: Sitemi yapmaya başlayalı daha az bir zaman oldu. Biliyorum,daha çok eksikleri var ama en yakın zamanda daha yenilikler katmayı düşünüyorum.Sitelerin çoğuna baktım da nerdeyse hepsi diğer sitelere bilgi vermek amacıyla yapılmış.(HTML kodlar vb.) İİ de bilgi verilecek site kalmadı.Bütün sitelerin bilgi verme amacıyla yapılması çoooook saçma.Bi de hepsi birbirinin aynısı gibi (kopyala yapıştır yapmışlar birbirlerinden )
BU ARADA SİTEME YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...
Dediğiniz gibi herkez birbirinden kopyala yapıştır yapmış birsürü html kod sitesi var ancak aralarında kaliteli olanlarda var ...
Neyse sitene yorum yapıcak olursam tasarımını değiştir kendine özel bir tasarım yap içeriği genişlet ve ana sayfayı doldur...
Başarılarının devamını dilerim. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
silsile
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.06.2008, 10:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ederim, en çok içerijk, silsilede... |
|
↑
|
|
|
-
evcillerim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.06.2008, 11:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
silsile yazmış: Teşekkür ederim, en çok içerijk, silsilede...
Ben teşekkür ederim size katılıyorum içeriğiniz baya geniş... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
tg-gaming
Acemi Üye
|
24.06.2008, 11:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
www.tg-gaming.tr.gg eksıklerını nelerdır soleyınız yalnız yapım asamasında daaha tam bıtmedı |
|
↑
|
|
|
-
evcillerim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.06.2008, 11:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
300'ü aşkın site yorumlarımızı aldı sizde yorumumuzdan faydalanın ...______________
|
|
↑
|
|
|
-
evcillerim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.06.2008, 11:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tg-gaming yazmış: www.tg-gaming.tr.gg eksıklerını nelerdır soleyınız yalnız yapım asamasında daaha tam bıtmedı
Şuanda fazla birşey olmadığından eksiklerini söyliyemicem ancak bitince birdaha yorum yaparım ...
Başarılarnızın devamını dilerim. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
dentacom
Acemi Üye
|
24.06.2008, 11:20 (UTC) Mesaj konusu: |