Yazar |
Mesaj |
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
17.04.2011, 18:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webloog yazmış: bs-destek-merkezim Valla yıl sonunda eğer benim ekip hala yola devam ederse bedava-sitem'de senin projene katılamayabilirim.. Kusura bakmazsın değil mi? ( Belli Olmaz )
Daha iyi ya işte. Ekip geniş geniş olur. Ne kadar geniş bir ekip o kadar iyi değil mi zaten? ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
|
-
webloog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.04.2011, 18:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bakalım bir yaz olsun da...______________ |
|
↑
|
|
|
-
bs-paylasim58
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.04.2011, 20:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı Geceler. ______________
7 Düvele Kafa Tuttuk Bu Cümleyi Söyleyelim Diye
Şimdi Bunu Yasaklamak Kimin Haddine ?
Duysun İşte Herkez
''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE'' |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
kalpus
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.04.2011, 21:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Good night free site
______________ |
|
↑
|
|
|
-
bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
17.04.2011, 22:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oof of ne liseymiş
8.sınıf ark.larım yazın bol bol gezin ilköğretim yıllarındaki hafifliği mumla arayacaksınız...
proje ödevlerini 8.sınıfta hep son gün ve öğlen yapıp öğleden sonra verip 100 alırdım..
şimdi 1 gün öncesinden akşamüstü saat 4.5ta başladım şuanda saat gece 01.20 ve halen yazıyorum..
tam 28 sayfa..
bırakın 100ü 80i bile zor alırım lisede sözlü notunu bile zorla veriyorlar..
edebiyattan 66 66 alsam bile sözlüm 30-40 sınıfta parmak kaldırıyorum ama pek bir işe yaramıyor sanırım..
öğrencilerin ömrünü yer bu lise ) ______________ |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
17.04.2011, 22:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgisayarfareleri yazmış: oof of ne liseymiş
8.sınıf ark.larım yazın bol bol gezin ilköğretim yıllarındaki hafifliği mumla arayacaksınız...
proje ödevlerini 8.sınıfta hep son gün ve öğlen yapıp öğleden sonra verip 100 alırdım..
şimdi 1 gün öncesinden akşamüstü saat 4.5ta başladım şuanda saat gece 01.20 ve halen yazıyorum..
tam 28 sayfa..
edebiyattan 66 66 alsam bile sözlüm 30-40 sınıfta parmak kaldırıyorum ama pek bir işe yaramıyor sanırım..
öğrencilerin ömrünü yer bu lise )
Valla ne diyelim Allah yardımcısı olsun öğrenci milletinin.Benim oğlum 1. sınıfa gidiyor.Bu aksam ödevlere bi baktım.Kafam karıştı.
Soruya bak 2+5+7=3+?+7 işleminde ? yerine hangi sayı gelmelidir?
Şaştım kaldım. ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
17.04.2011, 23:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1bsinifiyiz yazmış: bilgisayarfareleri yazmış: oof of ne liseymiş
tam 28 sayfa..
öğrencilerin ömrünü yer bu lise )
Valla ne diyelim Allah yardımcısı olsun öğrenci milletinin.Benim oğlum 1. sınıfa gidiyor.Bu aksam ödevlere bi baktım.Kafam karıştı.
Soruya bak 2+5+7=3+?+7 işleminde ? yerine hangi sayı gelmelidir?
Şaştım kaldım.
14=10+?
oluyor buradan da soru işareti yerine gelecek sayı 4 ______________ |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
18.04.2011, 00:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
soruyu çözdük canım.onda sıkıntı yokta benim taktığım biz birinci sınıftayken dersler bu kadar ağırmıydı hatırlayamıyorum... :S
______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
18.04.2011, 00:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1bsinifiyiz yazmış: soruyu çözdük canım.onda sıkıntı yokta benim taktığım biz birinci sınıftayken dersler bu kadar ağırmıydı hatırlayamıyorum... :S
yeni teknikler geliştikçe yeni soru şekilleri ve konular oluştukça geride kalan eskiler bir alt sınıf bir alt sınıf indiğinden git gide dersler düşük sınıflarda bile zorlaşmaya başlıyor..
ben 9.sınıfım 3yıl önce lise 4. sınıfların gördüklerini görüyormuşuz kimya/fizik ve coğrafyada..
öğretmenler kendi ağızlarıyla söylüyorlar ______________ |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
18.04.2011, 00:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tamam işte bende onu söylüyorum.7 yaşındaki oğlum kalkıpta bana "Anne akşam yemeğine aşağıdakilerden hangisini yapacaksın?
a) patates kızartması b) köfte c)mantı "diye sorular soruyorsa şaşırmam gayet normal Ne diyeyim iyi ki bu devirde doğmamışım ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
webloog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.04.2011, 04:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|