Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj16.04.2011, 17:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

wikimedyam yazmış:
gececi40 yazmış:
Bugün Ehliyet sınavına girecek bütüm adaylara başarılar...

Babamda girecek adam 48 yaşında ehliyet almaya karar verdi

Hayırlısı Smile

Araba sürmenin yaşı yoktur Very Happy

O zaman 18 yaş altı herkes araba sürsün. Mr. Green
Mesaj16.04.2011, 19:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

İsteyen sürsün ben takılıyorum valla arka sokaklarda ,herkes sürsün demiyorum.
Mesaj16.04.2011, 19:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Herkeze iyi geceler dostlar eminim ben yokken burası iyi olur..
Mesaj16.04.2011, 19:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

wikimedyam yazmış:
İsteyen sürsün ben takılıyorum valla arka sokaklarda ,herkes sürsün demiyorum.

Tamam işte bende espri olsun diye söylemiştim öyle zaten. Smile
Mesaj16.04.2011, 21:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hayırlı Geceler

00:48

7 Düvele Kafa Tuttuk Bu Cümleyi Söyleyelim Diye
Şimdi Bunu Yasaklamak Kimin Haddine ?
Duysun İşte Herkez

''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE''
Mesaj16.04.2011, 22:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

bs-paylasim58 yazmış:
Hayırlı Geceler

sanada!
Mesaj17.04.2011, 00:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

evrenseleglence yazmış:
bs-paylasim58 yazmış:
Hayırlı Geceler

sanada!

sanada 03:29 Very Happy
Mesaj17.04.2011, 10:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hayırlı Pazarlar
Mesaj17.04.2011, 11:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Pazar günü İşteyim Akşam Olsada Yatsak:D

Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur!
Mesaj17.04.2011, 11:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Very Happy Arkadaşlar sizlere küçükte olsa bir bilgi vermek istedim.. Bu hafta SALI günü okulda kurs vermeye başlayacağım ve yaklaşık 15 kişiyi buraya kaydedeceğim.. Bunun üzerine de bu grupla birlikte mükemmel çalışmalara imza atacağım.... Kendi bilgilerimi onlara aktarıp süper bir webmaster grubu kuracağız... İnşallah bu hafta başlıyoruz...!
Mesaj17.04.2011, 12:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

webloog yazmış:
Very Happy Arkadaşlar sizlere küçükte olsa bir bilgi vermek istedim.. Bu hafta SALI günü okulda kurs vermeye başlayacağım ve yaklaşık 15 kişiyi buraya kaydedeceğim.. Bunun üzerine de bu grupla birlikte mükemmel çalışmalara imza atacağım.... Kendi bilgilerimi onlara aktarıp süper bir webmaster grubu kuracağız... İnşallah bu hafta başlıyoruz...!
vaay işi büyütüyorsun demek Very Happy hayırlı olsun
Mesaj17.04.2011, 12:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

webloog çok şanslısın sınıfta bi havan oluyo bizde nerde o günler bizimkiler anca oyun oynar
Bu arada bende sitemi siliyorum herkes kendine iyi baksın[/quote]

Mesaj17.04.2011, 18:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

bsmaker Evet.. Katılacak grupla birlikte cidden çok büyük işler yapacağız Allah izin verirse... O şimdilik sır gibi kalsın.. Smile Büyük bir patlama yapacağız yalnız haberiniz olsun... Sadece okulun son gününde.. Smile Yaz tatiline fırtına gibi gireceğiz...

yardimsever-siteniz Valla fazla havan olmuyor Smile Ayrıca forumda olanları duydum... Keşke silmeseydin.. :/
Mesaj17.04.2011, 18:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

webloog yazmış:
bsmaker Evet.. Katılacak grupla birlikte cidden çok büyük işler yapacağız Allah izin verirse... O şimdilik sır gibi kalsın.. Smile Büyük bir patlama yapacağız yalnız haberiniz olsun... Sadece okulun son gününde.. Smile Yaz tatiline fırtına gibi gireceğiz...

yardimsever-siteniz Valla fazla havan olmuyor Smile Ayrıca forumda olanları duydum... Keşke silmeseydin.. :/

Benim projeyi unutma dostum. Ekip zaten çok önemli bir konuma geldi BS'de. Smile
Mesaj17.04.2011, 18:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

bs-destek-merkezim Valla yıl sonunda eğer benim ekip hala yola devam ederse bedava-sitem'de senin projene katılamayabilirim.. Kusura bakmazsın değil mi? ( Belli Olmaz ) Rolling Eyes