Yazar |
Mesaj |
-
odevdestek
Acemi Üye
|
16.04.2011, 17:08 (UTC) Mesaj konusu: ÖdevDesTek Değerlendirirmisiniz... |
|
|
Sitemiz henüz yeni kuruldu. 2 gündür içerikle uğraşıyorum. Türkme Matematik Fen ve Teknoloji Tarih alanında geniş çaplı bilgiler bulunmakta. kısa zaman sonra ingilizce hakkındada koyucam. zaten kendim dil bölümü okuyorum. Ayrıca Yakında hizmet vericeğim bir alanda şu. kendim internet sahibi sayılırım aileme yardım ediyorum internet kafemiz var daha doğrusu. internet kafe oluncada ödev araştırmaya gelen çok oluyor. bende her araştırıp bulduğum ödevi sitemde yayınlamaya başlıcam. bu ödevler zaten her sene hep aynı şeyler oluyor. kendi açımdanda kolaylık olucak. düşüncem bu...
tasarım ile uğraşmadım hazır tasarım zaten editlemeler bana ait özellikle içerik ile uğraştım belirtmek isterim... |
|
↑
|
|
|
-
wikimedyam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.04.2011, 17:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1-Yukarı Çık Çapası ekle
2-Tasarımı değiştir
Bence güzel bir fikir.1 yıl içerisinde çok büyük bir ödev arşivi oluşturabilirsin.Fakat extra konularda eklemlisin.Ben bir kaç hafta içinde Bs den ayrılacağım.İstersen site tasarımı mı sana vereyim.İstediğin gibi düzenl ve sitene uygula.Başarılar diliyorum. |
|
↑
|
|
|
-
odevdestek
Acemi Üye
|
16.04.2011, 17:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
wikimedyam yazmış: 1-Yukarı Çık Çapası ekle
2-Tasarımı değiştir
Bence güzel bir fikir.1 yıl içerisinde çok büyük bir ödev arşivi oluşturabilirsin.Fakat extra konularda eklemlisin.Ben bir kaç hafta içinde Bs den ayrılacağım.İstersen site tasarımı mı sana vereyim.İstediğin gibi düzenl ve sitene uygula.Başarılar diliyorum.
yukarı çık çapasını şimdi eklicem. tasarım öneriniz için cidden çok tşkr ederim biraz ilerleyen zamanlarda tasarımımı yapıcam photoshop dw bilgim var ancak önceliği içeriğe vermek istedim. sonuçta bilgi sitesi webtasarım sitesi deil. yineliyorum gerçekten çok tşkrler tasarımınızda güzelmiş... |
|
↑
|
|
|
-
wikimedyam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.04.2011, 17:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yardıma ihtiyacınız olursa mesaj atın.Bu arada tasarım bana ait değil.Bu işleri iyi yapan carbonteama ait. |
|
↑
|
|
|
-
odevdestek
Acemi Üye
|
16.04.2011, 17:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
wikimedyam yazmış: Yardıma ihtiyacınız olursa mesaj atın.Bu arada tasarım bana ait değil.Bu işleri iyi yapan carbonteama ait.
çok tşkrler |
|
↑
|
|
|
-
iskilipelmali
Acemi Üye
|
16.04.2011, 18:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Süper site olmuss.. başarılı |
|
↑
|
|
|
-
odevdestek
Acemi Üye
|
16.04.2011, 18:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iskilipelmali yazmış: Süper site olmuss.. başarılı
çk tşkrler |
|
↑
|
|
|
-
trkkn
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.04.2011, 06:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güncel |
|
↑
|
|
|
-
bsmaker
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.04.2011, 06:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gayet başarılı ______________ merhaba http://bsmaker.tr.gg/ sitemi satıyorum vodafone 10 tl tüm hakları devrendir devredildikten sonra devir alan şifreyi değişecektir almak istermisiniz bana ulaşın pm atın |
|
↑
|
|
|
-
trkkn
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.04.2011, 08:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsmaker yazmış: gayet başarılı
tşkrler |
|
↑
|
|
|
-
murathoca54
Aktif Üye
|
17.04.2011, 14:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel bir site.Ana sayfanın ortasındaki bilgiler menü ile dengeli olursa daha da güzel olacak sanki... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
trkkn
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.04.2011, 14:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
murathoca54 yazmış: Güzel bir site.Ana sayfanın ortasındaki bilgiler menü ile dengeli olursa daha da güzel olacak sanki...
gençliğe hitabe yerine farklı bişeyler mi koyayım yani ? |
|
↑
|
|
|
-
murathoca54
Aktif Üye
|
17.04.2011, 14:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
trkkn yazmış: murathoca54 yazmış: Güzel bir site.Ana sayfanın ortasındaki bilgiler menü ile dengeli olursa daha da güzel olacak sanki...
gençliğe hitabe yerine farklı bişeyler mi koyayım yani ?
Ortadaki bilgi askıda kalıyor,görselliği bozuyor....GENÇLİĞE HİTABENİN altına buna yakın bilgiler mi eklersin, başka bilgiler mi eklersin bilemiyorum. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
trkkn
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.04.2011, 15:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bişeyler aklıma gelirse yaparım ama aklımda.. bi konu slaytı rasgele yaparım. manşet yani altada bişiler bulcaz artık. çok tşkrler yorumlarınız için |
|
↑
|
|
|
-
trkkn
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.04.2011, 15:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|