Yazar |
Mesaj |
-
ugurgulser
Acemi Üye
|
13.04.2011, 15:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben mesaj attım böyle kullanılan bir isim için. guncelhaber.tr.gg her neyse cevap geldi. Böyle bir şey yapamıyorlarmış. Kayıt olanın e-mail adresiyle başvurman gerekliymiş yani böyle bir şey yok. Önce gelen kapar. |
|
↑
|
|
|
-
aykutservis-com
Uzman Üye
|
14.04.2011, 20:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
.D keşke |
|
↑
|
|
|
-
altin-eglence
Acemi Üye
|
15.04.2011, 11:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Konu Güncel
Adminlerimizin Dikkatine ______________ |
|
↑
|
|
|
-
aykutservis-com
Uzman Üye
|
15.04.2011, 16:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
keşke o yüzden benim siteme fazla bir şey eklenmiyor |
|
↑
|
|
|
-
bsmaker
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.04.2011, 17:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu benimde korkulu rüyamdı ilk pc yardım sitesi açarken isim bulacam diye 1 ay uğraştım hepsi dolu çoğuda bomboş siteler |
|
↑
|
|
|
-
yanikcioglunetworks
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.04.2011, 17:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykutservis-com yazmış: keşke o yüzden benim siteme fazla bir şey eklenmiyor |
|
↑
|
|
|
-
altin-eglence
Acemi Üye
|
16.04.2011, 16:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yanikcioglunetworks yazmış: aykutservis-com yazmış: keşke o yüzden benim siteme fazla bir şey eklenmiyor
ne alaka
bencede ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bs-aktif
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.05.2011, 12:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
onlar genellikle marka oluyor...
Bkz: Sanalika.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
-
flashjojuk
Acemi Üye
|
19.05.2011, 15:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aynen yaw bende sinir oluyorum değişik değişik isimlerimiz olmasın artık yaw |
|
↑
|
|
|
-
catlak-dunya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.05.2011, 17:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşalr bende ilk başta başka isimde açacaktım isim bulmak için kaç hafta uğraştı yani diğer sitelere bile sormuştum hakan beye ben mesaj göndermişitim ama silemeyi demşti belki hepimiz bir gönderirsek gereksiz sileri silebilir ______________
@tr.gg dısı link yasaktır |
|
↑
|
|
|
-
abdd52
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.05.2011, 20:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar sohbete turp sıkmış gibi olmayayım ama bunu bende düşünüyordum sonra bi de kendi açımdan baktım bi çok site açtım ve bi çok arkadaşımın sitesini düzenledim her an ilgilenilmiyo malum öğrenci olunca yok sınavdı yok dersaneydi yok finaldi bütünlemeydi zaman kalmıyo ve sitelerimin bir çoğu hala boş duruyo.
Ama bu açıdan baktıktan sonra size önereceğim tek şey biraz kendiniz olun yani sizden önce bir alan adı alınmış eyvallah güzelde bir alan adı ama o insan sizden önce bulmuş onu yani onun fikriyle alınmış bi ismi sildirip bir daha almak hem ona haksızlık hemde sizi üretkenlikten uzaklaştıran bi rahatsızlık. Daha üretken olun farklı isimler bulmak inanın çok zor değil. Buna maruz kaldığım için biliyorum sadece üretmeye çalışırsanız sorun kalmaz bence. |
|
↑
|
|
|
|