Yazar |
Mesaj |
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
25.09.2010, 13:13 (UTC) Mesaj konusu: Hayalleriniz Neler.. ? |
|
|
Herkese merhaba.
Hepimizin hayalini kurduğu, yapmak istediği şeyler vardır. Aslında bizi hayata bağlayan en önemli etken belkide hayallerimizdir.
insanoğlu neler istemiyor ki. hepimizin kendine göre hayalleri var. kimi gerçek olur kimi olmaz ama gerçekten hayalsiz de yaşanmaz.
Herkezin bir hayali vardır.. Peki Senin Hayallerin neler?
benim hayalim; dostça, barış içinde bir hayatın yaşandığı, huzurlu bir dünya. ölümün acısız, aşkın yalansız olduğu bir dünya. ama pek gerçekleşecek gibi de görünmüyor bu rüya. çok şairane konuştum galiba
En son bilgiliwebnet tarafından 25.09.2010 13:16:01 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
odev-arsivleri
Uzman Üye
|
25.09.2010, 14:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sezer senin dediklerinin çoğu ülkesini seven,hayatını seven insanların dile getirceği sözler cidden.Bunlar içinde tabikide bende varım.Bunların yanı sıra, güzel bir iş,hayatımı sürdürceğim güzel bir aile,dostlarım,sevdiklerimin yanımda olması hayalim.. |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
25.09.2010, 14:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
odev-arsivleri yazmış: Sezer senin dediklerinin çoğu ülkesini seven,hayatını seven insanların dile getirceği sözler cidden.Bunlar içinde tabikide bende varım.Bunların yanı sıra, güzel bir iş,hayatımı sürdürceğim güzel bir aile,dostlarım,sevdiklerimin yanımda olması hayalim..
Teşekkürler buğra yorumun için .
inş. hayallerin gerçekleştir.. |
|
↑
|
|
|
-
tumland
Aktif Üye
|
25.09.2010, 17:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Türkiye Cumhuriye'tinin durumu daha iyilere gitsin.1 tane .com uzantılı sitem olsun .Süper özellikleri olan bir bilgisayarım olsun .Karne de taktir getirmek... .Daha çoook var.Yazsam roman olur... |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
eflatun-
Acemi Üye
|
26.09.2010, 15:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitemin desteklenmesi. Hayallerimden biridir... |
|
↑
|
|
|
-
aykutservis-com
Uzman Üye
|
05.04.2011, 17:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedava sitem forumunda mod olmak ama asla olamam bunun için 3000 forum paylaşımı yapmam gerekli site ayarlarımın iyi guzel olumlu olması gerek ve forumda yardımsever olmam gerek .( |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
05.04.2011, 17:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
bysamur
Acemi Üye
|
05.04.2011, 18:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Küçükken benim hayalim şöyleydi:3.sınıfta Kalp Cerrahı olmak-5.sınıfta Kalp doktoru Ortaokulda doktor Lisede zaten öyle bir hayalim kalmadı.Acaba insan büyüdükçe hayalleri küçülüyor mu ?Daha doğrusu gerçeklerle yüzleşince insan hayalleri de mi ona göre şekilleniyor.Bilmiyorum! Ama hayal kurmaktan vaz geçtim.Bu beni hiç bir yere getirmiyor.Hiç bir hayalim yok.Kurmaklada uğraşmıyorum.
Sadece önüme çıkan iyi şeyleri ,güzel değerlendirmeye çalışıyorum.Hayal gibi soyut bir şeye ihtiyaç kalmıyor.Kısacası hayalim yok! |
|
↑
|
|
|
-
karikaturdelileri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.04.2011, 18:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kasmayan bir bilgisayar kurallı bir forum güzel bir sitem güzel bi evim güzel dostlarım ..______________ |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
05.04.2011, 19:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben beatbox yapıyorum. en büyük hallerimden biride ünlü bir beatobxçı olmaktır. |
|
↑
|
|
|
-
aykutservis-com
Uzman Üye
|
06.04.2011, 19:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|