Yazar |
Mesaj |
-
ucuzatk
Acemi Üye
|
20.10.2010, 12:01 (UTC) Mesaj konusu: Resmin kenarlarını çizmek |
|
|
arkadaşlar websteam ınyaptığı gibi resmin üzerine böyle onunu başlığındaki gibi yapmak istiyorum kenarlarını çizmek istiyorunm anlatım var mı ??
@simerweb: Konu başlığınız konuyla ilgili olmalıdır.
En son ucuzatk tarafından 20.10.2010 13:39:55 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
20.10.2010, 12:02 (UTC) Mesaj konusu: ReklamTam |
|
|
Konu Yanlış Yerde Konuyu Genel Proglemlere Açınız.! |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
20.10.2010, 12:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Resimler bölümünde photoshop ile ilgili anlatımlar bulunmakta. Belki o anlatımlar yardımcı olabilir... ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
simerweb
Uzman Üye
|
20.10.2010, 13:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Konu "Genel Problemler" bölümüne taşınmıştır. ______________ "Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."
Hz.Mevlana |
|
↑
|
|
|
-
sitereklammerkezi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.10.2010, 13:46 (UTC) Mesaj konusu: Re: Resmin kenarlarını çizmek |
|
|
ucuzatk yazmış: arkadaşlar websteam ınyaptığı gibi resmin üzerine böyle onunu başlığındaki gibi yapmak istiyorum kenarlarını çizmek istiyorunm anlatım var mı ??
Dostum bi örnek göstersen yardımcı olmaya çalışırız ama örnek yok ______________ |
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
20.10.2010, 13:54 (UTC) Mesaj konusu: Re: Resmin kenarlarını çizmek |
|
|
sitereklammerkezi yazmış: ucuzatk yazmış: arkadaşlar websteam ınyaptığı gibi resmin üzerine böyle onunu başlığındaki gibi yapmak istiyorum kenarlarını çizmek istiyorunm anlatım var mı ??
Dostum bi örnek göstersen yardımcı olmaya çalışırız ama örnek yok
Doğru Söylüyor Örnek Yok Olsa Sorun Çözülcek Ama Yok Örnek Koyarsan Sorun Çözeriz.! |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
20.10.2010, 15:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
websteams yada websteam adlı bir tr.gg sitesi vardı. O sitedeki yaptırmak istemiş. Ama site silindiği için örnek yok.. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
20.10.2010, 15:44 (UTC) Mesaj konusu: ReklamTam |
|
|
informess yazmış: websteams yada websteam adlı bir tr.gg sitesi vardı. O sitedeki yaptırmak istemiş. Ama site silindiği için örnek yok..
Anlaşıldı Ama Örnak Olmadan Yardım Etmemiz İmkansız Gibi Görünüyor.! |
|
↑
|
|
|
-
webs-team
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.04.2011, 20:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benim Site webs-team ______________ Bir Kadın Erkeğin Gölgesinde Yaşayamayacak Kadar Akıllı, Ama o Gölgede Dinlenmeyi Bilecek Kadar Duygulu Olmalı... |
|
↑
|
|
|
|