Yazar |
Mesaj |
-
Aktif Üye
|
21.03.2011, 14:06 (UTC) Mesaj konusu: stres sayfası |
|
|
arkadaşlar stres sayfasına girmenizi öneririm sitresinizi atar gerçekten çok ise yarıyo ______________
|
|
↑
|
|
|
-
neararsanistersenvar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.03.2011, 14:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tabii kodu kimden aldın
başarılar ama çok sıkmamaya dikkat et öyle çıkanlar olabiliyor |
|
↑
|
|
|
-
Aktif Üye
|
21.03.2011, 14:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben bi steye grmiştim adam sülalesini saymaya başladı çok sinir etti bende oyuzden öle yaptım ______________
|
|
↑
|
|
|
-
emresazak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.03.2011, 15:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
en sonunda ne yazdığını okuyamadım ya ama bitti sonunda... o sayfaya bide dünyanın en zor oyunu diye bi oyun var böyle topların arasından geçiyon falan onu ekle tam olsun.... ______________ İmza ektedir. |
|
↑
|
|
|
-
emresazak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.03.2011, 15:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aga güzelmiş nası yaptığını Ö-M ile anlatsan bana bende buna benzer bişi yapıyım... ______________ İmza ektedir. |
|
↑
|
|
|
-
emresazak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.03.2011, 16:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aman ya sende vermiceksen vermicem de ben alıyım o zaman.... kaynağı görüntüle diyince zaten sitedeki herşey çıkıyo tasarımı menüsü falan neyi gizliyonuz anlamıyom... ______________ İmza ektedir. |
|
↑
|
|
|
-
reklamahallesi
Aktif Üye
|
21.03.2011, 16:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok sinirlenenler için söyliyim 1 dk birşey yapmayın sonra tamam deyin kapanıyor ______________
|
|
↑
|
|
|
-
emresazak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.03.2011, 16:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gerek yokki çift tıklama tuşuyla sürekli basıyon zaten bitiyo o sayfada kaynağı görüntüle dersen görürsün orda kaç tane mesaj olduğunu 6 defa falan kopyalamış sonrada tamam hadi bıraktım git die yazmış... ama güzelmiş ya bende şimdi buna benzer bi sayfa yapcam ______________ İmza ektedir. |
|
↑
|
|
|
-
Aktif Üye
|
21.03.2011, 19:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
beyendiysniz ne mutlu
nearasanistersenvar ın hakkını yemeyelim o bana yardımcı oldu ve kodu verdi ______________
|
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
21.03.2011, 19:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
neararsanistersenvar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.03.2011, 10:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Google ve OPera (operadan emin diğilim )
Bu mesaj kutusunu gösterme veya betiği çalıştırma diiğince sadece 2 kere çıkıo (ilk mesaja tamam dion diğer mesajda soruo) |
|
↑
|
|
|
-
qameen
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: [ ..::: BaLiKeSiR ::::.. ] Rutbe: .....[ :: Grafiker:: ]....... Durumu: [..::CevrimiCi ::..]
|
22.03.2011, 12:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
en zor oyun çok güzel ben 5 bölüm fln ilerledim sonra kafayı yedim ______________ FBML | FBML KOD | FBML KODLARI | FBML MENÜLER; | FBML GİFLER | FBML KODU | FACEBOOK KODLARI | HTML | JAVA | CSS | - FBML KODLARI
|
|
↑
|
|
|
-
Aktif Üye
|
22.03.2011, 12:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
onu da koyıyımmı sşteye stres sayfasına ______________
|
|
↑
|
|
|
-
emresazak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.03.2011, 12:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben şimdi oynadım 22 LWL den sonrasını geçemedim ya hatta ekran görüntüsü alıp kaydettim hemen siteme ekledim tabi.. istersen kodunuda veririm ______________ İmza ektedir. |
|
↑
|
|
|
-
Aktif Üye
|
23.03.2011, 11:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyn kodunu bilen varmı ______________