Yazar |
Mesaj |
-
batunet
Acemi Üye
|
23.06.2008, 11:57 (UTC) Mesaj konusu: Site ZiyaretçiHizmetleri Bölümümüz Açıldı. Hani Yorumlar ; ) |
|
|
Sitemizde Ziyaretçi Hizmetleri Bölümümüz Açıldı. Sitemizdeki Sayfaların Son Kısmı.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ.
Alemin En Büyük NETİ - BatuNET Güncellendi.
*Yeni Tasarım Eklendi.
*Yeni Tasarımdaki İconlar Geliştirildi. Tasarım Geliştirildi.
*Arama Motorunda Kolaylık Sağlandı.
*Sayaç, Komple Sayaç Haline Getirildi."Yani Açıldı Açılalı Kaç Ziy. Aldığını Görebilirsiniz."
* Abonelik Sistemi Eklendi. " Yani E-Posta Adresinizi Vererek Site Hakkındaki Yenilikleri, Güncelleştirmeleri Alabilirsiniz.
" Site Hız Ve İçerik Arttırldı.
* Vb...
BEKLERİZ...
http://batunet.tr.gg/
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ.
ARKADAŞLAR YORUMLARDA İSTENEN MSN KODUNU BULAMADIM. BİLGİLERİNİZE... BULABİLİRSEM SİZE, İSTEYENLERE TEKER TEKER Ö.M. İLE YOLLAYACAĞIM.
En son batunet tarafından 24.06.2008 11:35:35 tarihinde değiştirildi, toplam 9 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
batunet
Acemi Üye
|
23.06.2008, 12:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yok Mu Yorum Yapanınız? ______________
En son batunet tarafından 23.06.2008 12:15:39 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
fenercafe
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.06.2008, 12:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
batunet güzel bir siten var senden bir ricam var sağ altta msn oturumu şeklindeki üyelik diye bahsettiğin kodu verirsen çok sevinirim ______________ impossible is nothing |
|
↑
|
|
|
-
kormannet
Acemi Üye
|
23.06.2008, 12:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siten güzel |
|
↑
|
|
|
-
evcillerim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.06.2008, 12:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fenercafe yazmış: batunet güzel bir siten var senden bir ricam var sağ altta msn oturumu şeklindeki üyelik diye bahsettiğin kodu verirsen çok sevinirim
Banada banada
Site güzel olmuş bu arada tebrikler.
En son evcillerim tarafından 23.06.2008 12:21:24 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
batunet
Acemi Üye
|
|
|
fenercafe yazmış: batunet güzel bir siten var senden bir ricam var sağ altta msn oturumu şeklindeki üyelik diye bahsettiğin kodu verirsen çok sevinirim
Kodu Veririm Vermesine Ama Onun Kodunu Bende Kaybettim. AnaSayafaya Baktım. Kodlar Birbirine Karışmış. Ben O Kodu Bedava-Sitem FORUM dan Bulmuştum. Bi Bakayım Eğer Bulabilirsem Kodu Burdan Veririm Veya Ö.M İle Atarım. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
batunet
Acemi Üye
|
|
|
kormannet yazmış: siten güzel
Tşk. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
zuperkodcu
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
fenercafe
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.06.2008, 12:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
batunet yazmış: fenercafe yazmış: batunet güzel bir siten var senden bir ricam var sağ altta msn oturumu şeklindeki üyelik diye bahsettiğin kodu verirsen çok sevinirim
Kodu Veririm Vermesine Ama Onun Kodunu Bende Kaybettim. AnaSayafaya Baktım. Kodlar Birbirine Karışmış. Ben O Kodu Bedava-Sitem FORUM dan Bulmuştum. Bi Bakayım Eğer Bulabilirsem Kodu Burdan Veririm Veya Ö.M İle Atarım.
dostum sen izin ver kaynaktan bulurum ben ______________ impossible is nothing |
|
↑
|
|
|
-
batunet
Acemi Üye
|
23.06.2008, 12:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fenercafe yazmış: batunet yazmış: fenercafe yazmış: batunet güzel bir siten var senden bir ricam var sağ altta msn oturumu şeklindeki üyelik diye bahsettiğin kodu verirsen çok sevinirim
Kodu Veririm Vermesine Ama Onun Kodunu Bende Kaybettim. AnaSayafaya Baktım. Kodlar Birbirine Karışmış. Ben O Kodu Bedava-Sitem FORUM dan Bulmuştum. Bi Bakayım Eğer Bulabilirsem Kodu Burdan Veririm Veya Ö.M İle Atarım.
dostum sen izin ver kaynaktan bulurum ben
Kardeş Kaynak Tan Kodu Çektim. Ama Sağ Altta Çıkmıyor. Ve Harekette Etmiyor. Olduğu Gibi Duruyor AnaSayfa Da. Yanlız Beni Acemi Sanma. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
evcillerim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.06.2008, 12:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kaynaktan ansıl çekiliyor ?? |
|
↑
|
|
|
-
batunet
Acemi Üye
|
23.06.2008, 12:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evcillerim yazmış: Kaynaktan ansıl çekiliyor ??
Kaynaktaki Kodu Alıp Microsoft FontPage Ye Attım. O Zaten Kod Programı Bildiğiniz Gibi. Ordan Kodlrı Ayırt Et Dedim. Verdi. Bedava-Sitemde Denedim Olmadı. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
webmatematik
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.06.2008, 12:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
batu sen nsl yapıyorsun böyle güzel siteyi yaaa sana bir banner versem sitenin bir köşesine koyar mısın tabi sen de bana verirsin bannerini.. |
|
↑
|
|
|
-
batunet
Acemi Üye
|
23.06.2008, 12:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webmatematik yazmış: batu sen nsl yapıyorsun böyle güzel siteyi yaaa sana bir banner versem sitenin bir köşesine koyar mısın tabi sen de bana verirsin bannerini..
Olur Kardeş. Ö.M Yoluyla Görüşelim. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
batunet
Acemi Üye
|
23.06.2008, 12:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webmatematik yazmış: batu sen nsl yapıyorsun böyle güzel siteyi yaaa sana bir banner versem sitenin bir köşesine koyar mısın tabi sen de bana verirsin bannerini..
Olur Kardeş. Ö.M Yoluyla Görüşelim. ______________ |
|
↑
|
|
|
|