Yazar |
Mesaj |
-
uzungolmotelyayla
Acemi Üye
|
19.02.2011, 14:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arakadaslar bu sorun ne zaman duzelır ya 404 hatası cok uzadı duzeltılmesı gerek |
|
↑
|
|
|
-
sinifogretmenimiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.02.2011, 19:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benim sitemdeki sayfalarda hala gelmedi. İçerikler silinmdeden önce 1000-1500 olan sitemin hiti şimdi 300-400'e düştü.
Bir de sanırım bu sorunu yaşayanlar genelde bedava-sitemin ilk siteleri sanırım. İçerikleri silinen sitelere bakıyorumda genelde 2007 yılında açılan siteler...
İnşallah sorun biran önce düzelir.... |
|
↑
|
|
|
-
esinti-kurgu
Acemi Üye
|
20.02.2011, 04:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sizide sitemize bekleriz [ www.esinti-kurgu.tr.gg] Herkezi Siteme Beklerim Ve editorların ve bedava sitem kurucularının elini öperim süper site b.s ______________ |
|
↑
|
|
|
-
badelesayfasi
Acemi Üye
|
20.02.2011, 11:23 (UTC) Mesaj konusu: 404 hatasi |
|
|
ilk once bu sitenin yoneticilerine seslenmek istiyrum sitelerdeki sorundan dolayi sorunlarimizi yazdik surekli uyari yaptiniz baska baska basliklar acmayin diye tabiki haklisiniz su anda yanlizca bu baslik altinda yazmaya calisiyoruz ama bazi arkadaslar bu baslik altina sitesinin reklamini bazisida konuyla ilgili olmayan yazilar yaziyor hem sitesi zarar goren arkadslari aydinlatmiyorsunuz ayrica bu baslik altina konuyla ilgili olmayan yazilara izin veriyorsunz sizlerden tam bir yanit bekliyoruz sitemiz duzelecekmi duzelmeyecekse en azindan 404 hatasini kaldirin bizde ayni adres altinda yeniden sitemizi duzeltelim saygilar tum site ailesine :?: |
|
↑
|
|
|
-
gebzeli-emrex
Acemi Üye
|
20.02.2011, 12:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
[color=red]TEŞEKKÜRLER [/color] |
|
↑
|
|
|
-
esinti-kurgu
Acemi Üye
|
20.02.2011, 21:44 (UTC) Mesaj konusu: tasarımlar |
|
|
SİTEMİZ BÜYÜMEYE BAŞLADI PHOTOSHOP CS4 PHOTOSHOP CS 3.5 FİRE ARTIK HEPSİ BİZDE BANNEER LOGO HERŞEYİ BİZ YAPIYORUZ SİTEMİZE BEKLERİZ.... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ayvagencleri
Acemi Üye
|
21.02.2011, 00:00 (UTC) Mesaj konusu: site hallolmadı daha??? |
|
|
site hallolmadı hala sorun devam ediyo... bi çözümü olan var mı???? |
|
↑
|
|
|
-
ayvagencleri
Acemi Üye
|
21.02.2011, 00:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok uzadı ya |
|
↑
|
|
|
-
esinti-kurgu
Acemi Üye
|
21.02.2011, 10:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
______________ |
|
↑
|
|
|
-
uzungoll
Acemi Üye
|
22.02.2011, 13:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
MALESEF AYNI SORUN BENDEDE DEVAM EDIYO BUNUN SEBEBİ SANIYORUM ESKI SITELERDE OLUYO HIT LERIMIZ DUSTU BUYUK SORUN EMEKLER BOSA CIKTI....
sinifogretmenimiz yazmış: Benim sitemdeki sayfalarda hala gelmedi. İçerikler silinmdeden önce 1000-1500 olan sitemin hiti şimdi 300-400'e düştü.
Bir de sanırım bu sorunu yaşayanlar genelde bedava-sitemin ilk siteleri sanırım. İçerikleri silinen sitelere bakıyorumda genelde 2007 yılında açılan siteler...
İnşallah sorun biran önce düzelir.... |
|
↑
|
|
|
-
uzungolmotelyayla
Acemi Üye
|
22.02.2011, 13:48 (UTC) Mesaj konusu: Re: 404 hatasi |
|
|
MALESEF AYNI SORUN BENDEDE DEVAM EDIYO BUNUN SEBEBİ SANIYORUM ESKI SITELERDE OLUYO HIT LERIMIZ DUSTU BUYUK SORUN EMEKLER BOSA CIKTI....
badelesayfasi yazmış: ilk once bu sitenin yoneticilerine seslenmek istiyrum sitelerdeki sorundan dolayi sorunlarimizi yazdik surekli uyari yaptiniz baska baska basliklar acmayin diye tabiki haklisiniz su anda yanlizca bu baslik altinda yazmaya calisiyoruz ama bazi arkadaslar bu baslik altina sitesinin reklamini bazisida konuyla ilgili olmayan yazilar yaziyor hem sitesi zarar goren arkadslari aydinlatmiyorsunuz ayrica bu baslik altina konuyla ilgili olmayan yazilara izin veriyorsunz sizlerden tam bir yanit bekliyoruz sitemiz duzelecekmi duzelmeyecekse en azindan 404 hatasini kaldirin bizde ayni adres altinda yeniden sitemizi duzeltelim saygilar tum site ailesine |
|
↑
|
|
|
-
emrederki
Aktif Üye
|
23.02.2011, 06:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
wandar
Acemi Üye
|
23.02.2011, 19:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
slm ben wandar sitemin googlede wandar.tr.gg girdiğimde çıkmasını
istiyorum yardımcı olabilirseniz çook sevinirim
birde sitem ziyaret çilere acık yayınladığım herşeyi görsönler
birde siteye kendi videomu nasıl yükleye bilirim bedava ______________ DERHUNER YILMAZ |
|
↑
|
|
|
-
soruyorum
Aktif Üye
|
23.02.2011, 21:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|