Yazar |
Mesaj |
-
sanaljka
Acemi Üye
|
17.02.2011, 14:11 (UTC) Mesaj konusu: Tarık Mentese | Yeni Sitemi Değerlendirir Misiniz ?? |
|
|
Arkadaşlar. Bir sürü sitem var bs değil normal domain. Ama insan bs'den vazgeçemiyo ne yalan söliyim.
BENDE dedim bu ikisini birşeştiriyim sitemi
www.tarikmentese.net
yaptım. Tekrar Değerlendirirseniz Sevinirim.
Teşekkürler ! |
|
↑
|
|
|
-
seooptimizasyon
Aktif Üye
|
17.02.2011, 21:26 (UTC) Mesaj konusu: Re: Tarık Mentese | Yeni Sitemi Değerlendirir Misiniz ?? |
|
|
sanaljka yazmış: Arkadaşlar. Bir sürü sitem var bs değil normal domain. Ama insan bs'den vazgeçemiyo ne yalan söliyim.
www.tarikmentese.net
Teşekkürler !
B-S Dışında başka sitelerin tanıtımı yapmak ban sebebi,dikkat et banlanmıyasın ______________ seo optimizasyonu
seo
|
|
↑
|
|
|
-
tarikmentese
Acemi Üye
|
18.02.2011, 07:48 (UTC) Mesaj konusu: re: |
|
|
iyide sonuçta buda bedavasitem ürünü
yönlendirmeyi neden banlasınlar kiii? ______________ Bazen gözlerle ifade edilemez duygular..O zaman kalemin gücü başlar.. |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
18.02.2011, 07:57 (UTC) Mesaj konusu: Re: Tarık Mentese | Yeni Sitemi Değerlendirir Misiniz ?? |
|
|
seooptimizasyon yazmış: sanaljka yazmış: Arkadaşlar. Bir sürü sitem var bs değil normal domain. Ama insan bs'den vazgeçemiyo ne yalan söliyim.
www.tarikmentese.net
Teşekkürler !
B-S Dışında başka sitelerin tanıtımı yapmak ban sebebi,dikkat et banlanmıyasın
Siteye girmeden yorum yapmayın
tr.ggye yönlendirilmiş ______________
" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. " |
|
↑
|
|
|
-
tarikmentese
Acemi Üye
|
18.02.2011, 08:01 (UTC) Mesaj konusu: re: |
|
|
evet öyle oldu. Daha cekici oldu dimi .net le?? ______________ Bazen gözlerle ifade edilemez duygular..O zaman kalemin gücü başlar.. |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
18.02.2011, 08:13 (UTC) Mesaj konusu: Re: re: |
|
|
tarikmentese yazmış: evet öyle oldu. Daha cekici oldu dimi .net le??
Güzel olmuş ______________
" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. " |
|
↑
|
|
|
-
qameen
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: [ ..::: BaLiKeSiR ::::.. ] Rutbe: .....[ :: Grafiker:: ]....... Durumu: [..::CevrimiCi ::..]
|
18.02.2011, 11:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
her iki sitenide çok sevdim başarılar ______________ FBML | FBML KOD | FBML KODLARI | FBML MENÜLER; | FBML GİFLER | FBML KODU | FACEBOOK KODLARI | HTML | JAVA | CSS | - FBML KODLARI
|
|
↑
|
|
|
-
sanaljka
Acemi Üye
|
18.02.2011, 14:14 (UTC) Mesaj konusu: re: |
|
|
cok teşekkür ederim |
|
↑
|
|
|
-
ssablontika
Acemi Üye
|
18.02.2011, 15:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kötü tasarım içerik az. ______________
İnsanoğlu hilebazdır, kimse bilmez fendini, Her kime iyilik edersen, sakla ondan kendini. |
|
↑
|
|
|
-
karikaturdelileri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.02.2011, 16:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben yönlendirmede olsa tr.gg dışındaki site tanıtımların yasak olduğunu biliyorum.
Konu inceleyin : http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=143213
Sizi ilgilendiren mesaj ise ;
Tr.GG Dışı Siteler Bu Başlık Altında Açılmamalıdır..______________ |
|
↑
|
|
|
|