Yazar |
Mesaj |
-
qameen
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: [ ..::: BaLiKeSiR ::::.. ] Rutbe: .....[ :: Grafiker:: ]....... Durumu: [..::CevrimiCi ::..]
|
16.02.2011, 14:02 (UTC) Mesaj konusu: Sitemdeki 15 - 20 sayfa silindi |
|
|
Arkadaşlar sitemdeki yaklaşık 15 - 20 sayfa silindi. size neden ______________ FBML | FBML KOD | FBML KODLARI | FBML MENÜLER; | FBML GİFLER | FBML KODU | FACEBOOK KODLARI | HTML | JAVA | CSS | - FBML KODLARI
|
|
↑
|
|
|
-
bilgimerkezi06
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.02.2011, 14:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitenin Şifresini Kimse biliyomuydu ? ______________
|
|
↑
|
|
|
-
iceblue-tasarimciniz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.02.2011, 14:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
server sorunu olmasın? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bilgimerkezi06
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.02.2011, 14:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eğer Kimse Bilmiyorsa Şifresini Server Sorunudur ______________
|
|
↑
|
|
|
-
qameen
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: [ ..::: BaLiKeSiR ::::.. ] Rutbe: .....[ :: Grafiker:: ]....... Durumu: [..::CevrimiCi ::..]
|
16.02.2011, 20:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
şifremi tek ben biliyorum ama sanki sitem 2 ay geri gitmiş .. ______________ FBML | FBML KOD | FBML KODLARI | FBML MENÜLER; | FBML GİFLER | FBML KODU | FACEBOOK KODLARI | HTML | JAVA | CSS | - FBML KODLARI
|
|
↑
|
|
|
-
rizeyemislik
Acemi Üye
|
17.02.2011, 03:35 (UTC) Mesaj konusu: benım sıtemde'de bütün sayfalar sılındi |
|
|
-YA SANIRIM BU SERVER SORUNU Benım sıtenınde butün sayfaları sılındı kimden yardım ısteyeceğimıde ne zaman duzeleceğinıde bımıyorum bılen varsa banada yarım lütfennnn ______________ |
|
↑
|
|
|
-
murathoca54
Aktif Üye
|
17.02.2011, 06:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Düzeliyor kardeşim merak etme.Biraz sabretmen gerekecek..Benim sitemde silinmişti ama düzeldi...Düzelmesi için emeği geçenlere teşekkürler... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
e-bilginet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.02.2011, 13:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardeş Dost Acı Söyler Ama Bence Düzelmesi Zor ______________ Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb |
|
↑
|
|
|
-
qameen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.02.2011, 14:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bencede zor ama kim bilebilir?
sadece sayfalar gitse birşey demiycem menüde gitmiş ______________ FBML | FBML KOD | FBML KODLARI | FBML MENÜLER; | FBML GİFLER | FBML KODU | FACEBOOK KODLARI | HTML | JAVA | CSS | - FBML KODLARI
|
|
↑
|
|
|
-
e-bilginet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.02.2011, 14:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
qameen yazmış: bencede zor ama kim bilebilir?
sadece sayfalar gitse birşey demiycem menüde gitmiş
Bendede Aynı Şey oldu ama ucuz Sıyırdım ben ______________ Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb |
|
↑
|
|
|
|