Yazar |
Mesaj |
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
15.02.2011, 17:52 (UTC) Mesaj konusu: Yardım Ednin ÇOK ACİL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Merhaba az önce birden sayfa yenilendi ve başka bir dile çerildi hiç birşeye de basmadım ve sayfa birden başka bir dil oldu fr.gd falan diyor ama anlamıyorum yardım edin lütfen! ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
pc-donanims
Aktif Üye
|
15.02.2011, 18:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bende siten türkçe olarak gözüküyor bir sorun yok bana gore Tarayıcından oalbırmı?? |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
15.02.2011, 18:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Mozilla Firefox kullanıyorum ama bence tarayıcan değil exporler 8 dende denedim aynı, başka bir dilce yazılar var...Birde webme sorunu çözmüştü nerdeee hani daha ne kadar bu sorunun mağduru var. ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
pc-donanims
Aktif Üye
|
15.02.2011, 18:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tarayıcından seçenlere girip ayarlar bölümünden dil ve yazı tipi ayarları olması lazım google choremede ole ordan değişmiş olabılır bı bak ıstersen. |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
15.02.2011, 18:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
pc-donanims
Aktif Üye
|
15.02.2011, 18:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
:S sorun başka nerden olabılırkı bende herşey gayet düzgün allahalla :S |
|
↑
|
|
|
-
kadikoynoucamp
Aktif Üye
|
15.02.2011, 20:21 (UTC) Mesaj konusu: :) |
|
|
sitene tıklanılsın die mi yaptin ______________ şimdiye kadar 3591 ziyaretçi (14017 klik) kişi burdaydı! |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
15.02.2011, 20:28 (UTC) Mesaj konusu: ... |
|
|
Sen ne dediğinin farkındamısın allah aşkına bi mesajlara bak bide kendinin dediğine bak,forum kirliliği olmasın , sende ceza yeme bende şurda adam gibi derdimizi anlatıyoruz yardım edin diye... ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
kadikoynoucamp
Aktif Üye
|
16.02.2011, 19:04 (UTC) Mesaj konusu: :) |
|
|
gülücük işreti koydum ya şaka yapiorum:Dyazilanlari da okudum herkes sorun yok dio sen var diosun bak tim sitene bisey yok:) ______________ şimdiye kadar 3591 ziyaretçi (14017 klik) kişi burdaydı! |
|
↑
|
|
|
-
gizemlibilgim
Aktif Üye
|
16.02.2011, 19:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çerezleri bi sil______________ |
|
↑
|
|
|
-
so-com-tr
Acemi Üye
|
16.02.2011, 19:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
EN BASİTİNDEN BELKİDE AYARLARDAN SİTENİNİN DİLİNİ DEİŞTİRMİŞİNDİR |
|
↑
|
|
|
-
sempati-tasarim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.02.2011, 19:49 (UTC) Mesaj konusu: Re: :) |
|
|
kadikoynoucamp yazmış: sitene tıklanılsın die mi yaptin |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
16.02.2011, 19:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Durduk yere oldu sayfa birden yenilendi başka dile döndü sitem değil bedava- sitem.com a girdiğimde hep başka bir dilce yazılar var sitemde allaha şükür sorunum yok ama bedava-sitem.com a girdiğimde hep başka bir dil yazılar var şu an bile başka bir dilce... ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
sempati-tasarim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|