Yazar |
Mesaj |
-
pursunlerim
Acemi Üye
|
06.02.2011, 14:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
[/color][/quote] yok yok başlığın komikliğine gülüyorum sitem uçtumu BS kanatlandırır [/quote]
tmm. dır zaten sorunda giderildi, önemli değil uçan kuşlar gibi geri döndü! |
|
↑
|
|
|
-
seooptimizasyon
Aktif Üye
|
06.02.2011, 14:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siten geri geldi ama sitenin içerik kısmını ortalaman lazım ,bu şekilde sağa gitmiş ______________ seo optimizasyonu
seo
|
|
↑
|
|
|
-
pursunlerim
Acemi Üye
|
07.02.2011, 15:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
seooptimizasyon yazmış: Siten geri geldi ama sitenin içerik kısmını ortalaman lazım ,bu şekilde sağa gitmiş
içeriği hemen ortalıyorum, ilginize teşekkür ederim, birde virüs olduğundan bahsedeliyor, (şayet varsa bulup) kaldırmama yardımcı olurmusunuz! |
|
↑
|
|
|
-
e-bilginet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.02.2011, 15:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pursunlerim yazmış: e-bilginet yazmış: SERVERDEN KAYNAKLANAN SORUN
AYRICA SİTENDE VİRÜS VAR
Sevgili arkadaşım slm.
İlgine teşekkür ederim, dün itibariyle sorunum özümlendi... Yetkililer sağolsun hallettiler. Sizde tespit ettiğiniz virüs konusunda yardımcı olursanız derhal o bölümü kaldırırm. saygılar
Bilmiyorum Ama girdiğim gibi eset uyarı verdi ______________ Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb |
|
↑
|
|
|
-
pursunlerim
Acemi Üye
|
08.02.2011, 15:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
seooptimizasyon yazmış: Siten geri geldi ama sitenin içerik kısmını ortalaman lazım ,bu şekilde sağa gitmiş
Sayfa ortalaması yaptım ama tümünün ortalaması hakkında bilgim yok... Biliyorsanız söylermisiniz! |
|
↑
|
|
|
-
pursunlerim
Acemi Üye
|
08.02.2011, 15:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pursunlerim yazmış: seooptimizasyon yazmış: Siten geri geldi ama sitenin içerik kısmını ortalaman lazım ,bu şekilde sağa gitmiş
Sayfa ortalaması ve sitenin ortalamasını yaptım ama ilk açılışta çıkan iki ayrı reklam geliyo bunlar hakkında bilgim yok, nasıl kaldırabilirim... Biliyorsanız söylermisiniz ! ...
Çıkan 2 Reklam linki : taşık.com diye bir reklam ile aşağıdaki link geliyor... http://ad.yieldmanager.com/imp?z=0&Z=0x0&s=836224&y=23&w=800&h=600&t=3 |
|
↑
|
|
|
-
yerliyerinde19
Acemi Üye
|
09.02.2011, 08:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
pursunlerim
Acemi Üye
|
09.02.2011, 18:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tamamdır bu başlıkla ilgili sorunum çözüldü, istersen isterseniz konu başlığını silebilirsiniz... |
|
↑
|
|
|
-
messengerdiscovery
Aktif Üye
|
09.02.2011, 18:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
pursunlerim
Acemi Üye
|
13.02.2011, 08:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
messengerdiscovery yazmış: Biri tarafından girildiğini düşünüyorsanız :
Ayarlar
En aşağıya inin Giriş Logu'na tıklayın
Sizden başka biri girmişse IP farklılığı olur.
Yok başkası girmiyor ama değişik zamanlarda dönüşümlü olarak site açılışında (ayrı bir kutucuk içinde çıkan 2 Reklam linki :
" http://www.tasit.com/ " ve
" http://ad.yieldmanager.com/imp?z=0&Z=0x0&s=836224&y=23&w=800&h=600&t=3 "
diye bu iki reklam linki geliyor... Bu sözünü ettiğim reklamların site üzerindeki reklam logosu ile bir ilgisi varmı dersiniz acaba... Eğer olsaydı başka sitelerin açılışında da gelmesi gerekirdi.. |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
|
↑
|