Yazar |
Mesaj |
-

techlock
Acemi Üye
|
10.02.2011, 13:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dostum bu forum benim umrumda olmaz sadece sizin gibi çok konuşup az iş yapan insanları görünce klavyem yerinde duramıyor.. |
|
↑
|
|
 |
-

bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
10.02.2011, 15:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tartışmaya devam edecekseniz konuyu kilitleyeceğim.  |
|
↑
|
|
 |
-

hypnaty
Uzman Üye
|
10.02.2011, 16:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Nerde o günler  ______________
" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. " |
|
↑
|
|
 |
-

wikimedyam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.02.2011, 16:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
2007 yılından beri Bedavasitemdeyim.Ne ilğinçtir forumu 2009 yılnda keşfettim.Forum son İki yıldır çok iyi gidiyordu.Ancak serverlerdeki proplemler,sanalika,metin2,performans ödevi için site açılması,video siteleri sayesinde bir çöplük yığınına döndü.Bu siteler o kadar çok ki online onlanlara baktığınızda anlarsınız.Herkes kendini webmaster sanıyor.Herşeye maydonoz oluyum felsefesiyle forumda dolaşıyorlar.Sitelerin büyük çoğunluğunun konuları aynı farklı bir şeyler yapanlara destek vermiyorlar,ilgi göstermiyolar.Sonuçta bs de tutunamaz hale geliyorlar.Ve şunuda gözlemledim.Bedavasitemde gruplaşma başladı.Bu durum forumlarda tartışmaya meydan verdi.Forum güzel,güzel paylaşım yapın demiyorum.Herşeye bilip bilmeden yorum yapmayın.Uzun uzun konuşmak gerek aslında bu sorunları ama neyse
|
|
 |
-

susmayin
Aktif Üye
|
10.02.2011, 16:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava-sitem biraz reklam işini abartı ondan böyle oldu.. ______________ abdullahabdullah |
|
↑
|
|
 |
-

wikimedyam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.02.2011, 16:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
susmayin yazmış: Bedava-sitem biraz reklam işini abartı ondan böyle oldu..
Reklam işi derken? |
|
↑
|
|
 |
-

susmayin
Aktif Üye
|
10.02.2011, 17:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eskiden bir küçük metin di şimdi ise büyük reklam koymuşlar oraya ....
çok tartışma yaratan bir uygulama oldu ama kimse kimseyi dinlemedi yine büyük reklamları siteye yerleştirdiler...
ARTIK SİTEYİ TASARLARKEN REKLAMIDA DÜŞÜNMEK ZORUNDAYIZ... ______________ abdullahabdullah |
|
↑
|
|
 |
-

wikimedyam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.02.2011, 17:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
susmayin yazmış: eskiden bir küçük metin di şimdi ise büyük reklam koymuşlar oraya ....
çok tartışma yaratan bir uygulama oldu ama kimse kimseyi dinlemedi yine büyük reklamları siteye yerleştirdiler...
ARTIK SİTEYİ TASARLARKEN REKLAMIDA DÜŞÜNMEK ZORUNDAYIZ...
Tamam ama buna bir şey yapamayız Oln olmuş ve olmaya hala devam ediyor.Hem babamıızn hayrına Bedavasite vermiyorlar  |
|
↑
|
|
 |
-

ucretsizoyunoynaa
Acemi Üye
|
10.02.2011, 17:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
rankend yazmış: darkorbitportali yazmış: teknoanlatim yazmış: bunun sorumlusu belli
sitenin üstüne banner kondu
pop-up reklamları eklendi
sitenin üstündeki reklamlar sesli oldu
yakında sitemize yönlendirmeler eklenecek
bende önceden bs yi bırakmıştım önceki sitemde pop-up çıktı diye 1 ay girmedim nerdeyse sonra pop-up engellendiğini öğrendim bende döndüm
ama bakın bedava sitemi de düşnün bedava sitem sitelerden hiçbir şekilde karşılık istemiyo bunca işi bedavaya yapmıyorlar herhalde bir yerden gelir lazım onlara mecbur onlarda reklam yaptılar site ücretinden iidir yinede
Kardeşim bundan önce link reklam vardı genede kazanıyolardı....
gereksiz olan onbinlerce web site var bunları silseler kar ederleri bosuna onlara sistem parası ödüyorlar
Arkadaşım orada reklam var diye kazandıklarını sanmayın sonuçta reklama tıklayınca ücretlendiriliyor Bir tıklama 0.1 kuruş değerinde.
|
|
↑
|
|
 |
-

messengerdiscovery
Aktif Üye
|
10.02.2011, 17:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|