Yazar |
Mesaj |
-
pchakkindabildikleriniz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.02.2011, 10:10 (UTC) Mesaj konusu: bedava sitemde bir ilk |
|
|
jquery lightbox anlatımıyla bedava siteme bir ilk olan sitemizi değerlendirmelerinizi bekleriz..Sizlerin sayesinde sitemiz jquery lightbox yapımı diğer google'da arattığınızda ikinci site olarak gözükmektedir, yorum yapan ve konu hakkında düşünceleri olan herkese tşkler..
|
|
|
-
videodershanen
Aktif Üye
Konum: [ ..:::Samsun:::.. ] Rütbe: [ ..::YardimSever::.. ] Durumu: [..::Çevrim Disi::..]
|
10.02.2011, 10:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel bir site fakat ben pc hakkında pek bişi bilmiyom işte bir site yapmak. ______________ Çok Yakında Burada |
|
↑
|
|
|
-
pchakkindabildikleriniz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.02.2011, 10:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: güzel bir site fakat ben pc hakkında pek bişi bilmiyom işte bir site yapmak.
normalde pchakkindabilmedikleriniz olacaktı benden önce başka bir arkadaş o isimde site açmış bende pchakkinda kendi bildiklerim gibisinde bu ismi verdim ______________
Yine Terör, Yine Kan , Yine Yanıyor Vatan. Alçaktır, Şerefsizdir Askere Kurşun Atan... |
|
↑
|
|
|
-
teknoanlatim
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: [ ..*:::RiZe ::::*.. ] Rütbe: [ .*: Yardımsever :*. ] Mesleği: [..::Öğrenci ::..] Dersler Nasıl: [..::Feci ::..] xD
|
10.02.2011, 10:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
pchakkindabildikleriniz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.02.2011, 10:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: demekki çok güzel anlatmışşsın
yorumlarınız benim için çok değerlidir arkadaşlar çok saolun..tabi mümkünse sitemize girip konu hakkında'da yorumlarınızı beklerim.. ______________
Yine Terör, Yine Kan , Yine Yanıyor Vatan. Alçaktır, Şerefsizdir Askere Kurşun Atan... |
|
↑
|
|
|
-
smhoyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.02.2011, 11:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel site başarılar ______________ Bedava-Sitem'in En iyi Oyun Sitesi YENİLENDİ !
Her Gün En Yeni Ve En Güzel Oyunları SMH Oyun´da Oyna |
|
↑
|
|
|
-
hagika
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.02.2011, 11:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılı bi site 10/9 veriyorum. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
pchakkindabildikleriniz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.02.2011, 21:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: güzel site başarılar
tşkler ______________
|
↑
|
|
|
-
pchakkindabildikleriniz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.02.2011, 21:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: Başarılı bi site 10/9 veriyorum.
1 eksik tasarımdır diye umuyorum.. D ______________
|
↑
|
|
|
-
pchakkindabildikleriniz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.02.2011, 21:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
pchakkindabildikleriniz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.02.2011, 08:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kimse yorumlamamış ______________
|
↑
|
|
|
-
macsonucu67
Aktif Üye
|
11.02.2011, 12:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tahminim pagerank güncellemesiyle 2 olur..çünkü bayağı sayfalar var üst sırada yer alan ve burada paylaşmadığın başarılar ______________
|
|
↑
|
|
|
-
pchakkindabildikleriniz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.02.2011, 13:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: tahminim pagerank güncellemesiyle 2 olur..çünkü bayağı sayfalar var üst sırada yer alan ve burada paylaşmadığın başarılar
inşallah olur ______________
|
↑
|
|
|
-
tarikmentese
Acemi Üye
|
11.02.2011, 15:29 (UTC) Mesaj konusu: dss |
|
|
anlatmak istediğin şeyi anlamadım kii juketbox nee? ______________ Bazen gözlerle ifade edilemez duygular..O zaman kalemin gücü başlar.. |
|
↑
|
|
|
-
pchakkindabildikleriniz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.02.2011, 18:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: anlatmak istediğin şeyi anlamadım kii juketbox nee?
juketbox değil lightbox adı
galeri yapma diyebiliriz ______________
|
↑
|
|
|
|