Yazar |
Mesaj |
-

indirimalarmi
Acemi Üye
|
09.02.2011, 16:46 (UTC) Mesaj konusu: İndirimleri Alarm Eden Sitemi Değerlendirir misiniz? |
|
|
Sitem kısaca indirimleri takip etmenizi sağlar, farklı mağazalardaki bilişim ürünlerinin(şimdilik sadece fotograf makinesi) fiyatlarını karşılaştıran bir tablo sayesinde en uygun mağazayı ve fiyatı öğrenebilirsiniz.
Sitemizin bir diğer özelliği ise abone olursanız mağazalarda oluşan indirim ve kampanyaları sizlere postalar.
Şimdi sizden sitemi değerledirmenizi istiyorum ve anketimide yanıtlarsanız çok sevinirim.
10/? puan verdiniz? Eksikliklerim nelerdir?______________  |
|
↑
|
|
 |
-

karikaturdelileri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.02.2011, 16:50 (UTC) Mesaj konusu: Re: İndirimleri Alarm Eden Sitemi Değerlendirir misiniz? |
|
|
indirimalarmi yazmış: Sitem kısaca indirimleri takip etmenizi sağlar, farklı mağazalardaki bilişim ürünlerinin(şimdilik sadece fotograf makinesi) fiyatlarını karşılaştıran bir tablo sayesinde en uygun mağazayı ve fiyatı öğrenebilirsiniz.
Sitemizin bir diğer özelliği ise abone olursanız mağazalarda oluşan indirim ve kampanyaları sizlere postalar.
Şimdi sizden sitemi değerledirmenizi istiyorum ve anketimide yanıtlarsanız çok sevinirim.
10/? puan verdiniz? Eksikliklerim nelerdir?
Siteniz çok güzel.Fakat geniş çaplı yapmanız lazım.Saatinden çocuk ürünlerine kadar . |
|
↑
|
|
 |
-

levelbilisim
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: > [bLksr] . Rutbe: [YaRdiMsévéR] . Meslek : [iSLétMeCi]
|
09.02.2011, 17:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitenizin amacı neydi anlıyamadımda acıklarmısınız?______________
 |
|
↑
|
|
 |
-

lider51
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.02.2011, 17:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
he kardeş.burdaki ürünler kime ait?alısweris sitesi yapıyon galiba.10/7  |
|
↑
|
|
 |
-

indirimalarmi
Acemi Üye
|
09.02.2011, 21:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
levelbilisim yazmış: Sitenizin amacı neydi anlıyamadımda acıklarmısınız?
Sitemin amacı büyük alışveriş mağazalarındaki satılan bilişim ürünlerinin fiyatlarını karşılaştırmak ve bu ürünlerin fiyatları düştüğünde sizlere maille haber vermektir.
@lider51
Alışveriş sitesi yapmıyorum yukarıda açıkladım.
Buradaki ürünler büyük mağazalara ait ben sadece bunları karşılaştırıyorum.[/quote] ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

hayaldunyam-mert
Uzman Üye
|
09.02.2011, 22:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Site güzel fakat başlıktaki indirimalarmi yazısı olmamış... ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

indirimalarmi
Acemi Üye
|
09.02.2011, 22:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayaldunyam-mert yazmış: Site güzel fakat başlıktaki indirimalarmi yazısı olmamış...
Olmamış derken nasıl?
Niçin? ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

hagika
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.02.2011, 04:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bende şu ortadaki arka plan turuncu değil öbürü gri olan arka planı kaldırıp daha basit sadece renkli gri olabilir ekleseniz daha güzel duracağına eminim ama tabi sizin tasarımınız nasıl kullanmak isterseniz ben fikrimi söyledim. ______________ |
|
↑
|
|
 |
-

indirimalarmi
Acemi Üye
|
10.02.2011, 18:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hagika yazmış: Bende şu ortadaki arka plan turuncu değil öbürü gri olan arka planı kaldırıp daha basit sadece renkli gri olabilir ekleseniz daha güzel duracağına eminim ama tabi sizin tasarımınız nasıl kullanmak isterseniz ben fikrimi söyledim.
Öneriniz için teşekkürler, önerinizi düşünücem. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

smhoyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.02.2011, 19:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|