Yazar |
Mesaj |
-
e-bilginet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.02.2011, 13:28 (UTC) Mesaj konusu: Sitem eskiye dönmüş yardım... |
|
|
Arkadaşlar Sitem Eskiye Dönmüş.Tasarım İçerik Herşey Nasıl DüzeltebilirimSon zamanlarda yaptığım herşey Silinmiş Nolur Yardım Edin |
|
↑
|
|
|
-
king-tasarimci
Acemi Üye
|
04.02.2011, 13:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
serverde problem olduğu için b-s içeriği yedekleyin tavsiyesinde bulunmustu eğer içeriğini yedeklemedıysen geri getirmek mumkun değil herhalde.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
e-bilginet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.02.2011, 13:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tüh be |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
04.02.2011, 13:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Server kafayı yedi desek çok anlamlı bir açıklama olur çunku su an bıle bende turkce yazı yerına bılmedıgım bır dılce yazılar çıkıyor
İYİ FORUMLAR ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
boyabatburak
Uzman Üye
|
04.02.2011, 14:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyyunkom yazmış: Server kafayı yedi desek çok anlamlı bir açıklama olur çunku su an bıle bende turkce yazı yerına bılmedıgım bır dılce yazılar çıkıyor
İYİ FORUMLAR |
|
↑
|
|
|
-
king-tasarimci
Acemi Üye
|
04.02.2011, 14:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bende tasarımın yedeğini aldım ama boyabatburak bana yardımcı olurmusun senınkı gıbı bı tasarıma qecmek istiyorum yanı joomla benzeri.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
jumpgame
Acemi Üye
|
04.02.2011, 15:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yedeğe nasıl alıyoz nolur anlatırmısınız |
|
↑
|
|
|
-
boyabatburak
Uzman Üye
|
04.02.2011, 15:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
jumpgame yazmış: yedeğe nasıl alıyoz nolur anlatırmısınız Ayarlar BÖlümüne Gir En Altta Metinleri İndir Vardır Oradan İndir ______________ |
|
↑
|
|
|
-
boyabatburak
Uzman Üye
|
04.02.2011, 15:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
king-tasarimci yazmış: bende tasarımın yedeğini aldım ama boyabatburak bana yardımcı olurmusun senınkı gıbı bı tasarıma qecmek istiyorum yanı joomla benzeri.. Ö.M den mwsaj attım sanada ______________ |
|
↑
|
|
|
-
feridunbey
Acemi Üye
|
04.02.2011, 15:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar ayni sorun bendede var hersey silinmis ((( ______________ tüm avrupadayiz arayin görüselim
www.feridunbey.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
boyabatburak
Uzman Üye
|
04.02.2011, 16:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
feridunbey yazmış: arkadaslar ayni sorun bendede var hersey silinmis ((( Serverden Kaynaklı ______________ |
|
↑
|
|
|
|