Yazar |
Mesaj |
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
04.02.2011, 10:03 (UTC) Mesaj konusu: Arkadaşlar css tasarım yapiyorum. |
|
|
Arkadaşlar ben css tasarım yapıyorum.Css tasarım iteyen arkadaşlara yardımcı olmak isterim.
not: lütfen kilit vurmayın. Amacım yardım etmek! |
|
↑
|
|
|
-
catlak-site55
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
04.02.2011, 11:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet yardımcı olurum! |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
04.02.2011, 11:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Elimden gelenin fazlasını yaparım. |
|
↑
|
|
|
-
mtpazar
Acemi Üye
|
04.02.2011, 18:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşs Metin2 normal bi tasarIMı istıyorum Pm atarsan sevinirim... |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
04.02.2011, 19:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mtpazar yazmış: Kardeşs Metin2 normal bi tasarIMı istıyorum Pm atarsan sevinirim...
tasarımın 1 saate kadar hazır! |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
04.02.2011, 20:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evrenseleglence yazmış: mtpazar yazmış: Kardeşs Metin2 normal bi tasarIMı istıyorum Pm atarsan sevinirim...
tasarımın 1 saate kadar hazır!
tasarımın hazır ve yolladım |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
06.02.2011, 01:24 (UTC) Mesaj konusu: :S |
|
|
Arkadaşlar lütfen istekleri foruma yazın! Yoksa kafam karişio kime ne yapcam!
Not: İtekleri foruma yazmayanların tasarım isteği kabul edilmeyecektir. |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
06.02.2011, 09:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siz ps tasarım yapıyorsunuz ona css tasarım demeyin ya css tasarım tamamaen css kodlarıyla kodlanan tasarımlara denir!______________
Ethical Hacker Professional Web Designer |
|
↑
|
|
|
-
oyunmalzemeleri
Acemi Üye
|
06.02.2011, 11:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
usta bana satış sitesi css kodu hazırlarmısın lütfen ? |
|
↑
|
|
|
-
stylesdesings
Acemi Üye
Konum: WwW.StyLesDesings.TR.GG Ücretsiz Grafik+Kodlama Hizmeti Veren Tek Site.... Hertürlü Tasarım,Kodlama,Afiş Hazırlanır...
|
06.02.2011, 11:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=169675
Buraya Sadece Grafikerler Destek Verebiliyor Yoksa Hepsini Bitirmiştim... ______________ WwW.StyLesDesings.TR.GG
Ücretsiz Grafik+Kodlama Hizmeti Veren Tek Site....
Hertürlü Tasarım,Kodlama,Afiş Hazırlanır... |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
06.02.2011, 11:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
paylasim61 yazmış: Siz ps tasarım yapıyorsunuz ona css tasarım demeyin ya css tasarım tamamaen css kodlarıyla kodlanan tasarımlara denir!
ben tasarımları ps ile yapmiom! ve kodların başına dikkat dersenin <style>css yazior buda tasarımın css olduğunu göstermez mi? |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
06.02.2011, 12:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evrenseleglence yazmış: paylasim61 yazmış: Siz ps tasarım yapıyorsunuz ona css tasarım demeyin ya css tasarım tamamaen css kodlarıyla kodlanan tasarımlara denir!
ben tasarımları ps ile yapmiom! ve kodların başına dikkat dersenin <style>css yazior buda tasarımın css olduğunu göstermez mi?
Alakası yok...
Neyle yapıyorsunuz kodları kendiniz mi kodluyorsunuz böyle derseniz inandırıcı olmaz az önce açtığınıuz konuya baktım onu bilmiyorsanız css tasarım kodlayamazsınız... ______________
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
06.02.2011, 12:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
paylasim61 yazmış: evrenseleglence yazmış: paylasim61 yazmış: Siz ps tasarım yapıyorsunuz ona css tasarım demeyin ya css tasarım tamamaen css kodlarıyla kodlanan tasarımlara denir!
ben tasarımları ps ile yapmiom! ve kodların başına dikkat dersenin <style>css yazior buda tasarımın css olduğunu göstermez mi?
Alakası yok...
Neyle yapıyorsunuz kodları kendiniz mi kodluyorsunuz böyle derseniz inandırıcı olmaz az önce açtığınıuz konuya baktım onu bilmiyorsanız css tasarım kodlayamazsınız...
ben tasarımları kendim kodlamıom bir arkadaş 2 3 gün önce css bölümde bi şe paylaştı.internet üzerinden iceblue tasarım yapabilirsiniz die işte o siteden yapiom.o sitede bir tr gg uzantılı bi site orda tasarım yapiom. benim css bilgim yok zaten birçok kişi üst menü istiyor bende söliom bilmiom die. css bilgim yok ya baktım kodun başı css benden sandım bunlar css tasarımdır. isterseniz bi tasarımın kodunu veriim inceleyin! |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
06.02.2011, 12:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evrenseleglence yazmış: paylasim61 yazmış: evrenseleglence yazmış: paylasim61 yazmış: Siz ps tasarım yapıyorsunuz ona css tasarım demeyin ya css tasarım tamamaen css kodlarıyla kodlanan tasarımlara denir!
Alakası yok...
Neyle yapıyorsunuz kodları kendiniz mi kodluyorsunuz böyle derseniz inandırıcı olmaz az önce açtığınıuz konuya baktım onu bilmiyorsanız css tasarım kodlayamazsınız...
ben tasarımları kendim kodlamıom bir arkadaş 2 3 gün önce css bölümde bi şe paylaştı.internet üzerinden iceblue tasarım yapabilirsiniz die işte o siteden yapiom.o sitede bir tr gg uzantılı bi site orda tasarım yapiom. benim css bilgim yok zaten birçok kişi üst menü istiyor bende söliom bilmiom die. css bilgim yok ya baktım kodun başı css benden sandım bunlar css tasarımdır. isterseniz bi tasarımın kodunu veriim inceleyin!
Tamam aslında ıceblue tasarımlarda css tasarımlardır fakat divlerin yerleri bellidir css tasarımlarda divlerin yerini kendin belilersin bundan dolayı her tasarım kodunun başında bu tagleri görürsünüz... ______________
|
↑
|
|
|
|