Yazar |
Mesaj |
-
mahousta
Aktif Üye
|
27.01.2011, 21:00 (UTC) Mesaj konusu: Google İndexlenmesi |
|
|
Googlenın sitemin hangi sayfalarını indexlediğini nereden öğrenebilirim. Hangi adres aracılığı ile. |
|
↑
|
|
|
-
yoneticiyiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
mahousta
Aktif Üye
|
28.01.2011, 10:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teşekkür ederim |
|
↑
|
|
|
-
bizhackerr
Acemi Üye
|
28.01.2011, 16:25 (UTC) Mesaj konusu: snra |
|
|
snra neolcak |
|
↑
|
|
|
-
yoneticiyiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.01.2011, 16:27 (UTC) Mesaj konusu: Re: snra |
|
|
bizhackerr yazmış: snra neolcak
google hangi linklerini indexlemiş göreceksin.. ______________ Tr.gg , Sohbet Sitesi , Tasarım Değişti. |
|
↑
|
|
|
-
teknoanlatim
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: [ ..*:::RiZe ::::*.. ] Rütbe: [ .*: Yardımsever :*. ] Mesleği: [..::Öğrenci ::..] Dersler Nasıl: [..::Feci ::..] xD
|
28.01.2011, 16:35 (UTC) Mesaj konusu: Re: snra |
|
|
bizhackerr yazmış: snra neolcak |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
29.01.2011, 12:15 (UTC) Mesaj konusu: pfffffffff |
|
|
bnde bişi sorcam ben sitemin ismini girdiğimde googlede çok önceden yaptığım sayfamın ismi 1907fenerbahçe1907 çıkıyor ama ben öle çıkmasını istemiyorum ne yapabilirim????? ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
teknoanlatim
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: [ ..*:::RiZe ::::*.. ] Rütbe: [ .*: Yardımsever :*. ] Mesleği: [..::Öğrenci ::..] Dersler Nasıl: [..::Feci ::..] xD
|
29.01.2011, 12:19 (UTC) Mesaj konusu: Re: pfffffffff |
|
|
oyyunkom yazmış: bnde bişi sorcam ben sitemin ismini girdiğimde googlede çok önceden yaptığım sayfamın ismi 1907fenerbahçe1907 çıkıyor ama ben öle çıkmasını istemiyorum ne yapabilirim????? |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
30.01.2011, 09:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zaten o sayfa yok hata 404 öle bir sayfa yok diyor ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
ihlsivilsavunmakulubu
Acemi Üye
|
20.04.2011, 14:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|