Yazar |
Mesaj |
-
hypnaty
Uzman Üye
|
25.01.2011, 07:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-destek-merkezim yazmış: Karnede 2 olunca teşekkür alınabiliyor mu? Lütfen sadece bilenler yazsın. Benim için çok önemli.
Ortalamana bakar o iş ______________
" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. " |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
25.01.2011, 08:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
yapiyoruz
Aktif Üye
|
25.01.2011, 09:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tunaydın Dostlar Nasılsınız. ______________ ... |
|
↑
|
|
|
-
t-space
Acemi Üye
|
25.01.2011, 09:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-destek-merkezim yazmış: Karnede 2 olunca teşekkür alınabiliyor mu? Lütfen sadece bilenler yazsın. Benim için çok önemli.
Alıntı: Eğer bu öğrencinin 2 olan notu 44,50’den alınan 2 ise bu öğrenci hiçbir belge alamayacaktır. Çünkü karnesinde bulunan 2 lik not 45,00’dan daha düşük bir puanla alınmıştır. Belge almanın şartları arasında olan tüm derslerden 45,00’ dan aşağı puanı olmamak şartını taşımamaktadır.
______________ Hatalıysam Ara:
T-Space.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
25.01.2011, 09:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yapiyoruz yazmış: Tunaydın Dostlar Nasılsınız.
İyi günler
iyiyiz seni sormalı dostum______________
" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. " |
|
↑
|
|
|
-
yapiyoruz
Aktif Üye
|
25.01.2011, 09:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hypnaty yazmış: yapiyoruz yazmış: Tunaydın Dostlar Nasılsınız.
İyi günler
iyiyiz seni sormalı dostum
İyidir allah şükür. ______________ ... |
|
↑
|
|
|
-
catlak-site55
Uzman Üye
|
25.01.2011, 10:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Uzun bir Geceydi Sonunda Fenerbahçe İçin Çalışmamı Bitirdim(:______________
Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur! |
|
↑
|
|
|
-
bilgikulubu
Aktif Üye
|
25.01.2011, 15:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba Arkadaşlar...______________ |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
25.01.2011, 16:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgikulubu yazmış: Merhaba Arkadaşlar...
Merhaba______________
|
↑
|
|
|
-
teknoanlatim
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: [ ..*:::RiZe ::::*.. ] Rütbe: [ .*: Yardımsever :*. ] Mesleği: [..::Öğrenci ::..] Dersler Nasıl: [..::Feci ::..] xD
|
25.01.2011, 17:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
25.01.2011, 17:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gececi40 yazmış: herkese iyi akşamlar
İyi Akşamlar ______________
|
↑
|
|
|
-
teknoanlatim
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: [ ..*:::RiZe ::::*.. ] Rütbe: [ .*: Yardımsever :*. ] Mesleği: [..::Öğrenci ::..] Dersler Nasıl: [..::Feci ::..] xD
|
25.01.2011, 17:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gececi40 yazmış: herkese iyi akşamlar |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
25.01.2011, 17:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hypnaty yazmış: bs-destek-merkezim yazmış: Karnede 2 olunca teşekkür alınabiliyor mu? Lütfen sadece bilenler yazsın. Benim için çok önemli.
Ortalamana bakar o iş
t-space yazmış: bs-destek-merkezim yazmış: Karnede 2 olunca teşekkür alınabiliyor mu? Lütfen sadece bilenler yazsın. Benim için çok önemli.
Eğer bu öğrencinin 2 olan notu 44,50’den alınan 2 ise bu öğrenci hiçbir belge alamayacaktır. Çünkü karnesinde bulunan 2 lik not 45,00’dan daha düşük bir puanla alınmıştır. Belge almanın şartları arasında olan tüm derslerden 45,00’ dan aşağı puanı olmamak şartını taşımamaktadır.
İkinize de teşekkürler. Bende teşekkür alıyorum eğer son anda süpriz yapılmazsa.
Bu arada sitemin tasarımını bugün yapıp bitirmek istiyorum. Atılan mesajları görmeyebilirim arkadaşlar. Kendinize iyi bakın. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
25.01.2011, 19:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-destek-merkezim yazmış: hypnaty yazmış: bs-destek-merkezim yazmış: Karnede 2 olunca teşekkür alınabiliyor mu? Lütfen sadece bilenler yazsın. Benim için çok önemli.
Ortalamana bakar o iş
t-space yazmış: bs-destek-merkezim yazmış: Karnede 2 olunca teşekkür alınabiliyor mu? Lütfen sadece bilenler yazsın. Benim için çok önemli.
Eğer bu öğrencinin 2 olan notu 44,50den alınan 2 ise bu öğrenci hiçbir belge alamayacaktır. Çünkü karnesinde bulunan 2 lik not 45,00dan daha düşük bir puanla alınmıştır. Belge almanın şartları arasında olan tüm derslerden 45,00 dan aşağı puanı olmamak şartını taşımamaktadır.
İkinize de teşekkürler. Bende teşekkür alıyorum eğer son anda süpriz yapılmazsa.
Bu arada sitemin tasarımını bugün yapıp bitirmek istiyorum. Atılan mesajları görmeyebilirim arkadaşlar. Kendinize iyi bakın. |
|
↑
|
|
|
|