Yazar |
Mesaj |
-
nurcin1905
Acemi Üye
|
22.01.2011, 18:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
skmedia yazmış: "nurcinozer" sitesi benim şikayetim üzerine silindi! yasaksavar'ın silinmesiyle hic bi alakam olmadığı halde, bu yasaksavarın silinmesiyle alakalı olarak beni sorumlu tuttu (bu nurcin ve umut), sonra nurcinin sitesi üzerinden, herikiside bana (yasaksavarın silinmesiyle alakam olmadığı halde) tehditkar ve argulu kelimeler konustular, bende ekran görüntüsü alıp Hakan Bey'e yolladım, O'da tarafsız bi sekilde gereğini yaptı.
not: Yasaksavarın silinmesindende asağıdaki mesajlar geldiğinde haberim oldu. Olay bu kadar trajikomik yani. Adamların basına ne gelse benden biliyolar, yoksa herkesi kendileri gibi zannettiklerinden mi acaba bu olay? :S 3 senedir Bs'deyim, bu 3. olur site sildirişim, sildirmek demek bile yanlış olur ki, orda bi yönetim var, tarafsız bi şekilde değerlendirir, Gereğini yapar. Bugune dek başkaları gibi olmadım, hele hele bana "sitemi sildirdin" dyerek avazı cıktığı kadar bagırıp iftira atanlar gibide hic olmadım, benimle cok ugrastılar. Heleki sitem acıldığından bu yana, yalan ve asılsız sikayetlerle 4 defa kapandı ve sonrada haklılığı ortaya cıkıp, tekrar acıldı. yeter artık, ugrasmayın benimle, Değerli dostumuz Haluk Bey'in bi sözü var: "Zulüm, başkasına ait olanları sahiplenmektir ve Allah zulmedenlerin yanında değildir!" der, ve cokta doğru bi sözdür. Altına imzamı atarım. Bundan sonra da benimle uğrasak olursa, dimdik karsısındayım..
İlgili Resimler :
http://img.webme.com/pic/s/skmedia/nurcinozer.jpg
http://img.webme.com/pic/s/skmedia/nurcinozer2.jpg
O mesajların hepsini umut atmış,ona şifremi vermiştim o da girip size böyle mesjalar atmış,yoksa benim böyle işlerle bir alakam olmaz,kimsyei tehtit felanda edecek kadar cesaretim yok.Aslında hata bendeydi keşke şifremi ona vermeseydim... |
|
↑
|
|
|
-
nurcin1905
Acemi Üye
|
22.01.2011, 18:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-destek-merkezim yazmış: skmedia yazmış: catlak-site55 yazmış: Buyrun Sebep Soranlar(: Araştırmadan Etmeden Destek Köstek Olmayın Bence
Bilen Biliyor Zaten Dostum
Öncelikle ben olayı öğrenmek için elimden geleni yaptım. Skmedia ile de özelden konuştum ama bana olayla ilgili hiçbir şey söylemedi. Bende olayı tam olarak bilmediğimden(mesajlardan haberim yoktu.) sitesini açtırmak istedim. Ama böyle bir durumda Nurçin şifresini vermekle hata yapmış. Ben Nurçin'den bu mesajların geldiğini zannetmiyorum. Neden bu kadar iyi bir şekilde ilerlerken böyle bir şey yapıp bütün emekleri silinsin. Sizce mantıklı mı? Nurçin'in yapmış olduğu bir hata var ama bence bu hata sadece şifresini başka kişilere vermiş olmasıdır.
Flood için özür dilerim. Bana yardım eden bana destek çıkan bs-destek-merkezim,bilgisayarfareleri,maxmudnuriev,sınıf arkadaşlarım, ve bana yardım eden herkes ve şikayetini geri alan skmedia 'ya gerçekten tşkr ederim. Yakın bir zamanda sitem geri açılacaktır.Olayların gerçeğe varılması gerçekten hoşuma gitti,dost bildiklerimin bana neler yatıklarını görmemde çok hoşuma gitti,ama iyi taraf gene her zmaanki gibi kazandı NUrçin egne silzerle olacak upsss. (fırtına kopucak burda) |
|
↑
|
|
|
-
skmedia
Uzman Üye
|
22.01.2011, 18:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gercekleri görmek icin bazen buna mecbur kalnıyor. simdiden gozun aydın diyelim. |
|
↑
|
|
|
-
nurcin1905
Acemi Üye
|
22.01.2011, 18:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
skmedia yazmış: gercekleri görmek icin bazen buna mecbur kalnıyor. simdiden gozun aydın diyelim.
Teşekkür ederim |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
egitiminsesi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.01.2011, 19:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-destek-merkezim yazmış: Olayın çözülmesine sevindim.
nasılsın dostum ______________ Eğitim görmüş bir halkı idare etmek kolay, köleleştirmek imkansızdır.Lord Brougham |
|
↑
|
|
|
-
bilgisayar-fareleri
Aktif Üye
|
22.01.2011, 20:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ne yapıcaksın bugün?
beatbox yapıcam
diliyle yapanımı ararsınız
tükürüğü ile yapanı mı ararsınız
sesi ile yapanı mı ararsınız
her tür var.. D ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
22.01.2011, 20:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
egitiminsesi yazmış: bs-destek-merkezim yazmış: Olayın çözülmesine sevindim.
nasılsın dostum
İyiyim seni sormalı? devrim-fan açık değil. Şaşırıyorum valla. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
|
-
bilgisayar-fareleri
Aktif Üye
|
22.01.2011, 20:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kendi sitenin yavaşlamasına neden olan etkenleri saptayan bir site vardı neydi biliyormusunuz arkadaşlar ?
şuanda lazımda.. ______________ |
|
↑
|
|
|
|