Bedava Siteni Tanıt Bölümüne Giriyormusunuz ? |
|
Toplam Oylar : 35 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
teknoanlatim
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: [ ..*:::RiZe ::::*.. ] Rütbe: [ .*: Yardımsever :*. ] Mesleği: [..::Öğrenci ::..] Dersler Nasıl: [..::Feci ::..] xD
|
20.01.2011, 14:28 (UTC) Mesaj konusu: Kaç kişi Bu Bölüme Giriyor ? Sonuç komik olacak :=) |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
uplus
Acemi Üye
|
20.01.2011, 14:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben ayda yılda bir girerim,sitemin reklamını yapınca ______________ |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
20.01.2011, 14:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
O bölüm gereksiz gibi görünüyor.
Ben şu sıralar, hiç uğramadım o bölüme...______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
teknoanlatim
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: [ ..*:::RiZe ::::*.. ] Rütbe: [ .*: Yardımsever :*. ] Mesleği: [..::Öğrenci ::..] Dersler Nasıl: [..::Feci ::..] xD
|
20.01.2011, 15:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
20.01.2011, 17:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
teknoanlatim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.01.2011, 07:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hypnaty yazmış: Girdiğimi Hiç Hatırlamıyorum |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
21.01.2011, 10:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
0 Bölüme Kullanıcıların Yorum atamadığı İçin Fazla bir İlgi duyulmuyor Daha Çok Site Değerlendirme Alanına Yöneliyor Kullanıcılar. Çünki Orada Yorum atılabiliyor.. vs Ama Diğer Bölümde Öyle bişey Mümkün Değil.. Bana Göre Sebepi Budur.. ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
21.01.2011, 20:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: 0 Bölüme Kullanıcıların Yorum atamadığı İçin Fazla bir İlgi duyulmuyor Daha Çok Site Değerlendirme Alanına Yöneliyor Kullanıcılar. Çünki Orada Yorum atılabiliyor.. vs Ama Diğer Bölümde Öyle bişey Mümkün Değil.. Bana Göre Sebepi Budur.. |
|
↑
|
|
|
-
cennet-turkiyem
Aktif Üye
|
22.01.2011, 09:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hernekadar gereksizde olsa orasıda bir toplist bölümüdür. Adıda bedava-siteni tanıt ______________ Afilliyanlizlik ( By_Afilli ) |
|
↑
|
|
|
-
brisin
Uzman Üye
|
22.01.2011, 09:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ne kadar az girsekde
gerekli gibi gözüküyor... ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
|
-
teknoanlatim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.01.2011, 09:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
crazyossie040
Acemi Üye
|
24.01.2011, 17:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok iyi olur ve tüm insanlar daha hızlı bir birilerini tanıma fırsatı olur tabiki |
|
↑
|
|
|
-
rankend
Uzman Üye
|
27.01.2011, 18:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|