Yazar |
Mesaj |
-
topuz-saray
Aktif Üye
|
18.01.2011, 19:04 (UTC) Mesaj konusu: Bir ali ağaoğlu olursan... |
|
|
Bir Ali Ağaoğlu gibi zengin olduğunuzu düşünseniz ne yapmayı hayal edersiniz...______________
|
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
20.01.2011, 09:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ali Ağaoğlu gibi yada Merhum Sakıp Sabancı gibi de zengin olsak.Diğer tarafa 3 mtre kumaştan başka birşey götüremeyeceğiz.O yüzden boşver zenginliği.Hem zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış.Rabbim mutluluk versin. ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
uplus
Acemi Üye
|
20.01.2011, 17:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1bsinifiyiz yazmış: Ali Ağaoğlu gibi yada Merhum Sakıp Sabancı gibi de zengin olsak.Diğer tarafa 3 mtre kumaştan başka birşey götüremeyeceğiz.O yüzden boşver zenginliği.Hem zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış.Rabbim mutluluk versin.
Aynen,para mutluluk getirmezki,gerçek mutluluk öz mutluluktur! ______________ |
|
↑
|
|
|
-
teknoanlatim
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: [ ..*:::RiZe ::::*.. ] Rütbe: [ .*: Yardımsever :*. ] Mesleği: [..::Öğrenci ::..] Dersler Nasıl: [..::Feci ::..] xD
|
22.01.2011, 14:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
22.01.2011, 22:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teknoanlatim yazmış: arkadaşlar haklı ama ben arkadaşım sorusunu cevaplayayım
çok zengin olursam önce lük bir villa alırım sonra içini donatırım sonra güzel bir araba alırım üstüme başıma kıyafetler alırım eve güvenlik alırım sonra bir gelir kaynağı için işyeri - şirket - fabrika filan kurarım sonra eve aşçı - hizmetçi alırım yakın 1 arkadaşımı ev arkadaşı olarak çağırırm her işi yerine koyduktan sonra .com lu site açarım google gibi arama motoru facebook gibi sosyal ağ bir blog şirket için 1 site en son da mynet gibi bir platform tabi bunların yanı sırada bir eş ararım bir hayalimde kanal kurmaktı benim bütçeme göre bir kanal kurarım tabi uğraştıcı bir iş olacak ona diziler filan bulacağız reklam alacağım filan sonra yatırımlar yaparım yurtlar okullar kurslar açtırırım bu arada ailemide unutmam onlarada lüks bir yaşam hazırlarım vs. vs.
Güzelmiş.. Ama Buradaki Herkez Ali ağa oğlu olabilir sabancı olabilir.. Bunlar Sizlerin ellinde Hayal degil şuanda teknoanlatımın yazdıkları isterse neden yapmasın neden yapamasın Sabancı Çok mu Zengindi Hayır Değildi adam kafayı kullandı Zengin Oldu ? Zenginlik Hiç bir insana bir şey katmaz.. Rahatlıktan başka Huzurun olmaz Orası ayrı tabiki Parayı Bulunca Şimarmadık'dan sonra Gerisi Fasa Fiko.. ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
yoneticiyiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.01.2011, 02:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teknoanlatim yazmış: arkadaşlar haklı ama ben arkadaşım sorusunu cevaplayayım
çok zengin olursam önce lük bir villa alırım sonra içini donatırım sonra güzel bir araba alırım üstüme başıma kıyafetler alırım eve güvenlik alırım sonra bir gelir kaynağı için işyeri - şirket - fabrika filan kurarım sonra eve aşçı - hizmetçi alırım yakın 1 arkadaşımı ev arkadaşı olarak çağırırm her işi yerine koyduktan sonra .com lu site açarım google gibi arama motoru facebook gibi sosyal ağ bir blog şirket için 1 site en son da mynet gibi bir platform tabi bunların yanı sırada bir eş ararım bir hayalimde kanal kurmaktı benim bütçeme göre bir kanal kurarım tabi uğraştıcı bir iş olacak ona diziler filan bulacağız reklam alacağım filan sonra yatırımlar yaparım yurtlar okullar kurslar açtırırım bu arada ailemide unutmam onlarada lüks bir yaşam hazırlarım vs. vs.
kardeşm gerçekten çok güzel şeyler düşünüyorsun insanların hayalleride zaten yaşama olan bağlılığını gösterir.sen çok bağlı biri gözüküyorsun belkıde u hayaller sayesınde onlar gerçek olsa belkıde bu kadar baglı olmazdın.. o yüzden bırak sen zengin olma ama hayal kurmaya devam et ______________ Tr.gg , Sohbet Sitesi , Tasarım Değişti. |
|
↑
|
|
|
-
topuz-saray
Aktif Üye
|
23.01.2011, 10:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Unutmayalım ki sakıp sabancı da pamuk tarlalarında işçilikten buralara geldi yimpaş küçük bir bakkal dükkanıyken mağazalar zinciri oldu... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
teknoanlatim
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: [ ..*:::RiZe ::::*.. ] Rütbe: [ .*: Yardımsever :*. ] Mesleği: [..::Öğrenci ::..] Dersler Nasıl: [..::Feci ::..] xD
|
29.01.2011, 13:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
nurcin-ozer