Yazar |
Mesaj |
-

abron
Uzman Üye
|
15.01.2011, 16:52 (UTC) Mesaj konusu: Forum ne yapılırsa forum daha iyi olur ? |
|
|
Merhaba;
Forum ne yapılırsa forum daha iyi olur ?
Sorusunu cevaplarmısınız... ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir
En son abron tarafından 15.01.2011 17:13:43 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

abron
Uzman Üye
|
15.01.2011, 16:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu alanda sizleri dinlemek istiyoruz .
Ama sizleri dinlerkene bazı hususlara dikkat etmeye özen gösterirseniz daha mutlu oluruz
=>Tartışma ortamı yaratmadan sizlerin düşüncelerini sonuna kadar dinleriz
=>Ayaklanmaya teşvik etmek yada benzeri bir durum yaratmadan sizlerin düşüncelerini sonuna kadar dinleriz
=> Sizler düşüncelerinizi belirtin biz sizi dinleriz...
______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir
En son abron tarafından 15.01.2011 17:03:51 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

catlak-site55
Uzman Üye
|
15.01.2011, 16:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Forumu Takip Ediyorum yenilere anlatacak ilginç şeyler oluyor(:______________
Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur! |
|
↑
|
|
 |
-

rankend
Uzman Üye
|
15.01.2011, 16:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teknik Forumun Biraz Dışında Kalırsa iyi olur
Tabi Orantılı bir şekilde ______________
rankend on deviantART
Taklitlerden sakının : rankend forumexe hesabı özenti taklittir. |
|
↑
|
|
 |
-

trojanali
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.01.2011, 16:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Üsttekine bir şarkı armağan et .../ Hadi Eğlenelim... Başlığını açan arkadaşımıza bilgiliwebnet'e teşekür ediyorum böyle başlıkların devamını dilerim  |
|
↑
|
|
 |
-

abron
Uzman Üye
|
15.01.2011, 17:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
rankend yazmış: Teknik Forumun Biraz Dışında Kalırsa iyi olur
Tabi Orantılı bir şekilde
Merhaba;
Teknik bir forumun dışına çıkmamız zor çünkü belli bir alanımız var bu alanıda degiştiremiyecegimize göre ama bir iki farklılık olabilir
trojanali yazmış: Üsttekine bir şarkı armağan et .../ Hadi Eğlenelim... Başlığını açan arkadaşımıza bilgiliwebnet'e teşekür ediyorum böyle başlıkların devamını dilerim
Biz teşekkür ederiz sizlere bu tür aktivitelerimizi begendiginiz için devamı gelecek ...
Ayrıcada degerli modumuz bilgiliwebnet'e teşekür ederim... ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
 |
-

grafikher
Aktif Üye
|
15.01.2011, 17:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
- Moderatörlerin arttırılması gerekli.
- Her bölüme sorumlu atanmalı.
- Grafikerler artmalı.
- Rütbeler eklenmeli.
- Rütbelerin simgesi olmalı. (Bu konuda tasarım yapabilirim. Ücretsiz olarak)
- Forum ; Ya tam teknik forum olmalı, Ya da normal bir forum olmalı.
- Bazı bölümdeki konular açılmadan önce yönetici onayından geçmeli.
- Site değerlendirme bölümü kalkmalı, Bedava siteni tanıt bölümünden devam etmeli ve bu bölüme kullanıcılarda mesaj yazabilmeli.
- Forumlarda mesaj düzeltme simgesi olmalı
- Tek seferliğine belirli bölümler resetlenmeli
Saygılarımla
Grafikher |
|
↑
|
|
 |
-

bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
15.01.2011, 17:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Moderatörler
Yardımseverler
Grafikerler
Arttırılsın,düzenlesen,resmileştirilsin ve en az 2 günde bir forumu ziyaret etme zorunluluğu getirilsin ..
Bence büyük bir kalkınma görülür bunlar yapılırsa..______________  |
|
↑
|
|
 |
-

hayaldunyam-mert
Uzman Üye
|
15.01.2011, 17:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

grafikher
Aktif Üye
|
15.01.2011, 17:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu da senin hayal dünyan , Mert |
|
↑
|
|
 |
-

hayaldunyam-mert
Uzman Üye
|
15.01.2011, 18:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayallerle kalmamamı temennim... Kalacağını da sanmıyorum... Bedava-Sitem ilk günden bu güne çok gelişti ve gelişmeye devam ediyor... İnşallah daha iyi yerlere geliriz bedava-sitem ile...______________  |
|
↑
|
|
 |
-

abron
Uzman Üye
|
15.01.2011, 18:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikher yazmış: - Moderatörlerin arttırılması gerekli.
- Her bölüme sorumlu atanmalı.
- Grafikerler artmalı.
- Rütbeler eklenmeli.
- Rütbelerin simgesi olmalı. (Bu konuda tasarım yapabilirim. Ücretsiz olarak)
- Forum ; Ya tam teknik forum olmalı, Ya da normal bir forum olmalı.
- Bazı bölümdeki konular açılmadan önce yönetici onayından geçmeli.
- Site değerlendirme bölümü kalkmalı, Bedava siteni tanıt bölümünden devam etmeli ve bu bölüme kullanıcılarda mesaj yazabilmeli.
- Forumlarda mesaj düzeltme simgesi olmalı
Saygılarımla
Grafikher
Alıntı: - Her bölüme sorumlu atanmalı.
Evet bu durum gerçekleşecek .
Alıntı: - Grafikerler artmalı.
Güncellemeleri tabiki yapılacak
Alıntı: - Rütbeler eklenmeli.
Ne gibi rutbeler misal?
Alıntı: - Rütbelerin simgesi olmalı.
Var ama gözükmüyor
Alıntı: - Forum ; Ya tam teknik forum olmalı, Ya da normal bir forum olmalı.
Teknik bir forumuz bu kesin
Alıntı: - Bazı bölümdeki konular açılmadan önce yönetici onayından geçmeli.
Daha farklı bir şey olabilir.Çünkü her konunun incellenmesi imkansız..
Alıntı: - Site değerlendirme bölümü kalkmalı, Bedava siteni tanıt bölümünden devam etmeli ve bu bölüme kullanıcılarda mesaj yazabilmeli.
Düşünülebilir.
Alıntı: - Forumlarda mesaj düzeltme simgesi olmalı
Eskiden mevcuttu ama kötüye kullanım çok oldu ..
Alıntı:
Düşünülebilir.
bilgisayarfareleri yazmış: Moderatörler
Yardımseverler
Grafikerler
Arttırılsın,düzenlesen,resmileştirilsin ve en az 2 günde bir forumu ziyaret etme zorunluluğu getirilsin ..
Bence büyük bir kalkınma görülür bunlar yapılırsa..
güncellenme gercekleşecek
hayaldunyam-mert yazmış: Öncelikle grafikerim fakat grafikerlerin azlığından şikayetçiyim diyebilirim...
Bence düzeltilmesi gerekenler ;
Teknik forumun dışına çıkılmamalı ama serbest bölgede hiç olmazsa 5-10 tane forum oyunu olsa ziyaretçilerin bedava-sitem'e ilgisi artar... Tabii bu oyunları moderatörler başlatsın...
Grafikerlerin artması tabiki istediğim en güzel şey...
Moderatörler... Her bölüme ayrı bir moderatör alınmalı bence...
Bir diğer konu ise saatler... Örneğin bir moderatör saat 12.00 ile 14.00 arasında online ise diğer moderatör 14.00 ile 16.00 arasında online olabilir.. Bunlar ayarlanıp bir güne paylaştırılabilir ki insanların forumda sürekli sorunlarını anlatabilecekleri bir moderatör olsun...
Rütbeler genişletilmeli... Biliyorum bu gerçekten çok zor ama hiç olmazsa forumdaki bazı bölümlerde bu uygulanmalı.. Örneğin Grafikerler tasarım istek ve banner istek bölümüne cevap veriyorsa HTML Kodları bölümü için bir grup seçilir (7 Kişi falan) onlar HTML Kodları ile ilgilenilir...
Bütün bunların dışında kısaca söylemek gerekirse forumda yapılabilecek çok şey var... Bir yerden başlamak lazım.. Özellikle forum oyunları foruma canlılık getirir düşüncesindeyim...
Biraz uzun yazdım ama ne yapalım
Alıntı:  Teknik forumun dışına çıkılmamalı ama serbest bölgede hiç olmazsa 5-10 tane forum oyunu olsa ziyaretçilerin bedava-sitem'e ilgisi artar... Tabii bu oyunları moderatörler başlatsın...
olabilir
Alıntı:  Grafikerlerin artması tabiki istediğim en güzel şey...
Günceleme gerçekleşecek
Alıntı:  Bir diğer konu ise saatler... Örneğin bir moderatör saat 12.00 ile 14.00 arasında online ise diğer moderatör 14.00 ile 16.00 arasında online olabilir.. Bunlar ayarlanıp bir güne paylaştırılabilir ki insanların forumda sürekli sorunlarını anlatabilecekleri bir moderatör olsun...
Arkadaşlar bu forumda modlar gönüllüdür.Zorla dayatmalı bir sistem uygun görülmüyor ve dikkat ederseniz forumda aktif ve olgun uyeler seçilmeye özen gösteriliyor.
Alıntı:  Rütbeler genişletilmeli... Biliyorum bu gerçekten çok zor ama hiç olmazsa forumdaki bazı bölümlerde bu uygulanmalı.. Örneğin Grafikerler tasarım istek ve banner istek bölümüne cevap veriyorsa HTML Kodları bölümü için bir grup seçilir (7 Kişi falan) onlar HTML Kodları ile ilgilenilir...
Düşünülebilir..
Kısa yazın uzun yazın farketmez biz sizi dinleriz...  ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
 |
-

hayaldunyam-mert
Uzman Üye
|
15.01.2011, 18:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler hocam okuyup değerlendirdiğiniz için.. Peki örneğin forum oyunları falan kesin olabilir mi? Olabilirse bence en kısa zamanda olmalı...______________  |
|
↑
|
|
 |
-

trojanali
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.01.2011, 18:41 (UTC) Mesaj konusu: cevap |
|
|
Aşağıdaki resim bedava-sitemin ispanya servisidir.
Aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi forumda profillerin altına derecelendirilme konulmalıdır.
 |
|
↑
|
|
 |
-

abron
Uzman Üye
|
15.01.2011, 18:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayaldunyam-mert yazmış: Teşekkürler hocam okuyup değerlendirdiğiniz için.. Peki örneğin forum oyunları falan kesin olabilir mi? Olabilirse bence en kısa zamanda olmalı...
Kesin zaman belirtemiyoruz.
Belki yarın belki yarından öte diyebilirim sadece ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
 |
|