Yazar |
Mesaj |
-
gezginler-net
Aktif Üye
|
01.01.2011, 12:52 (UTC) Mesaj konusu: Gezginler-net 2011 Tasarım (yorumları bekliyorum) |
|
|
www.gezginler-net.tr.gg______________
BANER DEĞİŞİM SİSTEMİMİZ OLUŞTURULMUŞTUR KOLAYCA BİR ÇOK SİTYE REKLMA VERMEK İÇİN YUKARDAKİ İSTATİSLİKLERE TIKLA ! |
|
↑
|
|
|
-
osmanli-devleti1299
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.01.2011, 12:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gayet güzel kardeşim emeğine sağlık başarılar ______________ Ecdatlarınızı Tanıyormusunuz?
Osmanlılar. Asya,Afrika Ve Avrupada Kainat Tarihinin Tanıdığı En Geniş İmparatorluklarından
Birini Kurdular
Osmanlı Bu Gün Geri Kalan Bütün Devletlerin Gücü Üzerinde Bir Kudrete Sahiptir |
|
↑
|
|
|
-
brisin
Uzman Üye
|
01.01.2011, 13:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel bir çalışma başarılar kolay gelsin ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
|
-
egitiminsesi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.01.2011, 17:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
en allta tüm hakları haklıdır yazan yerde istatistik kodu var onu kaldırırsanız daha güzel olacak |
|
↑
|
|
|
-
gezginler-net
Aktif Üye
|
06.01.2011, 19:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yorumlar için teşekürler sayacı kaldırdım haklısın daha güzel oldu ______________
BANER DEĞİŞİM SİSTEMİMİZ OLUŞTURULMUŞTUR KOLAYCA BİR ÇOK SİTYE REKLMA VERMEK İÇİN YUKARDAKİ İSTATİSLİKLERE TIKLA ! |
|
↑
|
|
|
-
iddaarena
Acemi Üye
|
06.01.2011, 19:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok karmaşık.
6/10
En alttaki kocaman bölümü kaldırıp,
Header kısmını tek sütün yaparsan 8-9 puan net alırsın. ______________
<a href="http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=171018">Sitemi Yorumlayın</a> |
|
↑
|
|
|
-
sosyalbilgiler8
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.01.2011, 19:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
TASARIMDA BİR HATA MI VAR BİLMİYORUM FAKAT BİR YERDE YANLIŞLIK VAR MOZİİLAMI GEREK |
|
↑
|
|
|
-
liseogrencisi2
Uzman Üye
|
06.01.2011, 19:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sosyalbilgiler8 yazmış: TASARIMDA BİR HATA MI VAR BİLMİYORUM FAKAT BİR YERDE YANLIŞLIK VAR MOZİİLAMI GEREK
evet bendede hata gösteriyor... ______________ selam olsun dostlara... |
|
↑
|
|
|
-
gezginler-net
Aktif Üye
|
06.01.2011, 19:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Nasıl bir hata bende mozillayla giriyorum bir şey yok tıkıt tıkır ______________
|
↑
|
|
|
-
liseogrencisi2
Uzman Üye
|
06.01.2011, 19:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gezginler-net yazmış: Nasıl bir hata bende mozillayla giriyorum bir şey yok tıkıt tıkır
hayır bizimki explorer 8...bu yüzden mi bozuk çıkıyor diyoruz ______________ selam olsun dostlara... |
|
↑
|
|
|
-
gezginler-net
Aktif Üye
|
06.01.2011, 19:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
explorer lada girdim ama 8 diğil daha düşüğü bir sorun yok ??? ______________
|
↑
|
|
|
-
1299-turk
Acemi Üye
|
06.01.2011, 19:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
MALESEF EX SORUNUN VAR KARDEŞ SİTEN PARAM PARÇA GÖRÜNÜYO
MOZİLLA HERKESTE YOK KULLANMIYOLAR BENCE İYİCE BAK BAKEM NEREDE HATE VAR DİYE HADE BAKEM |
|
↑
|
|
|
-
alimengu
Aktif Üye
|
06.01.2011, 20:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İE 8,Mozilla,Crome Denedim Hiç Birinde Sorun Görünmüyor Bende Güzel Çalışma Eline Sağlık |
|
↑
|
|
|
-
gezginler-net
Aktif Üye
|
07.01.2011, 10:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
alimengu yazmış: İE 8,Mozilla,Crome Denedim Hiç Birinde Sorun Görünmüyor Bende Güzel Çalışma Eline Sağlık
çok teşekürler ______________
|
↑
|
|
|
-
gezginler-net
Aktif Üye
|
11.01.2011, 15:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yeni yorumlar ?? ______________
|
↑
|
|
|
|