Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj31.12.2010, 10:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

güncell
Mesaj31.12.2010, 11:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tebrikler....
Mesaj31.12.2010, 13:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

tebrikler...bu gidişle 3-4 seneye 10 milyonu buluruz gibi... Mr. Green
Mesaj31.12.2010, 15:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Nice Mutlu senelere Nice 3 milyonlara...
Mesaj31.12.2010, 15:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

o kadar oldumu =)

rankend on deviantART
Taklitlerden sakının : rankend forumexe hesabı özenti taklittir.
Mesaj31.12.2010, 19:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tüm yorumları bekliyoruz arkadaşlar...

3 yılda 3 milyonuz...

Mesaj31.12.2010, 19:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

3 milyon oldukta 3 milyon siteden kaç tanesi doğru düzgün kullanılıyor :S.Kaç tane adam gibi site var :s.Kullanılmayan güzel alan adları yeniden kullanıma sunulsun ve hakeden alsın kullansın doğru düzgün isim bulmak için çatlıyoruz valla Very Happy
Mesaj31.12.2010, 23:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

yorumlara devam arkadaşlar...
Mesaj31.12.2010, 23:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Zamanla Daha Fazla , Daha Verimli , Daha Seviyeli , Bir Bedava-Sitem Olmasıyla Hayırlısı Olsun Derim ..
Ve Tebrik Ederim Smile

Mesaj01.01.2011, 20:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

mega-ipek yazmış:
Zamanla Daha Fazla , Daha Verimli , Daha Seviyeli , Bir Bedava-Sitem Olmasıyla Hayırlısı Olsun Derim ..
Ve Tebrik Ederim Smile

yorumlara devam arkadaşlar...
Mesaj02.01.2011, 13:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

BaşarıLar bedava-sitemm ...
Fazla buralarda olamasakta Very Happy
İbrahiM Gün

Yukarıdaki linkte dergimiz bulunmaktadır! Sizden dergimizi indirmenizi istiyoruz !
| İbrahim GÜN
Mesaj02.01.2011, 13:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

nice 3 milyonlara
Mesaj02.01.2011, 17:18 (UTC)    
Mesaj konusu: Selamlar!..

20 sitesi olan kişiler biliyorum burada, ortalama herkesin bir deneme veya başlangıç, sonradan işleri anlamaya başlayınca da gerçek bir web sitesi vardır.

Buna nazaran açılan ve hiç kullanılmayan web sitelerde var ama ben 3 milyon gibi bir sayısal değeri gerçek bulmuyorum.

Sahtelik olması muhtemel ama var demiyorum, uzun süredir buradayım bayağı oldu ama o kadar kaliteli siteleri var gerçek kullanıcıları saysak belkide 2000 i geçmez.

Bence önemli olan tek kimlikli olanları saymak o da imkansız!.. (:

Yinede kutlayalım bs yi, bizi bıktırdı zamanında ama şimdi arada girip forumuna bakıyoruz hala!.. (:
Mesaj02.01.2011, 17:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

vay beee 3 milyon çok büyük bi rakam
Mesaj02.01.2011, 22:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Nediyelim Hayırlı olsun.

Her türlü konuda yardım isteyebilirsiniz. Direk mesaj atmanız yeterli.
Önceki mesajları göster: