Yazar |
Mesaj |
-
skyabyss
Aktif Üye
|
25.12.2010, 18:09 (UTC) Mesaj konusu: Sitem Nasl Skyabyss.Tr.Gg |
|
|
Hem 10 Üzerinden Değerlendirin Hemde düşüncelerinizi Yazn ______________ -index- | Anadolulular | ßaşka Dostum Yok ... |
|
|
↑
|
|
|
-
blogonline
Acemi Üye
|
25.12.2010, 18:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
amacın ney ya kardeşim |
|
↑
|
|
|
-
pcajani
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.12.2010, 18:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aynen öyle amacın ney hiç güzel değil nasıl çıkacam ben bu siteden |
|
↑
|
|
|
-
reklamdizini
Acemi Üye
|
25.12.2010, 19:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Şakamı bu yaa
Yeni bir sekme açıp kurtulmayı başardım ama; bakayım nereye kadar gidecek dedim.Sonunda bitti. ______________
Userbar istekleriniz için özel mesaj ile bana ulaşabilirsiniz. |
|
↑
|
|
|
-
blogonline
Acemi Üye
|
25.12.2010, 19:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben chromeden yaptım zorla beklemek zorunda kalmadım 2snde kapadım |
|
↑
|
|
|
-
skyabyss
Aktif Üye
|
25.12.2010, 19:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
blogonline yazmış: ben chromeden yaptım zorla beklemek zorunda kalmadım 2snde kapadım
eed iletişim kutusunu engelle diye bir özellik var onda dimi ______________ -index- | Anadolulular | ßaşka Dostum Yok ... |
|
|
↑
|
|
|
-
yardimsever-siteniz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.12.2010, 19:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
şaka gibi
teker teker senmi yazdın______________
|
|
↑
|
|
|
-
skyabyss
Aktif Üye
|
25.12.2010, 20:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yardimsever-siteniz yazmış: şaka gibi
teker teker senmi yazdın
yok ya bugn girdiğim bir sitede rastladm aldm biraz değiştirerek bugnden sonra giriş yapmcm ______________ -index- | Anadolulular | ßaşka Dostum Yok ... |
|
|
↑
|
|
|
-
skyabyss
Aktif Üye
|
26.12.2010, 06:51 (UTC) Mesaj konusu: yorum |
|
|
Niye Kmse Yorm Yazmıyor Yaw ______________ -index- | Anadolulular | ßaşka Dostum Yok ... |
|
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
26.12.2010, 06:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
skyabyss yazmış: blogonline yazmış: ben chromeden yaptım zorla beklemek zorunda kalmadım 2snde kapadım
eed iletişim kutusunu engelle diye bir özellik var onda dimi
evet [/b] ______________
" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. " |
|
↑
|
|
|
-
skyabyss
Aktif Üye
|
26.12.2010, 20:00 (UTC) Mesaj konusu: :( |
|
|
Kaç Kişi Bakmş Kaç Kişi Yorum Yapmş Allahm Ya Sitemi Kimse ßeğenmiyor mu Ya ______________ -index- | Anadolulular | ßaşka Dostum Yok ... |
|
|
↑
|
|
|
-
osmanli-devleti1299
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.12.2010, 23:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok ayıp birşey bu ne yaptığını sanıyorsun insanlarla neden alay ediyorsun biz buraya yorum yapmak için girip sitene bakmaya çalışıyoruz sen ise dalga geçiyorsun hoş değil iyi çalışmalar ______________ Ecdatlarınızı Tanıyormusunuz?
Osmanlılar. Asya,Afrika Ve Avrupada Kainat Tarihinin Tanıdığı En Geniş İmparatorluklarından
Birini Kurdular
Osmanlı Bu Gün Geri Kalan Bütün Devletlerin Gücü Üzerinde Bir Kudrete Sahiptir |
|
↑
|
|
|
-
islamkusagi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.12.2010, 06:07 (UTC) Mesaj konusu: Ayıp |
|
|
Böyle saçma ve boş işlerle insanların vaktini çalmaktan ne zevk alıyorsun kardeşim ?
Ayıp bu yaptığın.Herkes iyi niyetle siteni değerlendirmek isterken sen sitene girenleri öfkelendirip ne kazanacağını zannediyosun.Lütfen bu tür davranışlardan vazgeçin artık ya.Geçen biri daha yapmış aynını.Ayıp ya ... ______________
İnsanlar ikiye ayrılır. Vaktini beşe ayıranlar ve vaktini boşa ayıranlar ...
Necip Fazıl KISAKÜREK |
|
↑
|
|
|
-
skyabyss
Aktif Üye
|
27.12.2010, 11:10 (UTC) Mesaj konusu: Re: Ayıp |
|
|
osmanli-devleti1299 yazmış: çok ayıp birşey bu ne yaptığını sanıyorsun insanlarla neden alay ediyorsun biz buraya yorum yapmak için girip sitene bakmaya çalışıyoruz sen ise dalga geçiyorsun hoş değil iyi çalışmalar
islamkusagi yazmış: Böyle saçma ve boş işlerle insanların vaktini çalmaktan ne zevk alıyorsun kardeşim ?
Ayıp bu yaptığın.Herkes iyi niyetle siteni değerlendirmek isterken sen sitene girenleri öfkelendirip ne kazanacağını zannediyosun.Lütfen bu tür davranışlardan vazgeçin artık ya.Geçen biri daha yapmış aynını.Ayıp ya ...
arkadaslar bunada bir uğraş verdik sonucta... tek yönlü değerlendirebiliyorsunuz işte bu konuda asıl size ayıp ... ßu konuda bir bilginiz olmadığı besbelli sitem silinecek ama yapacaım şeyin yanında bu hiç birşey olacak Bir daha böyle bir yorum aldığımda yapcam yapacaklarımı ...______________ -index- | Anadolulular | ßaşka Dostum Yok ... |
|
|
↑
|
|
|
-
skyabyss
Aktif Üye
|
05.01.2011, 08:16 (UTC) Mesaj konusu: uff |
|
|
Sitemden Çıkışın Mümkün Olmadığını Söleyenler Var ______________ -index- | Anadolulular | ßaşka Dostum Yok ... |
|
|
↑
|
|
|
|