Yazar |
Mesaj |
-
wikilarousse
Acemi Üye
|
25.12.2010, 16:11 (UTC) Mesaj konusu: ... |
|
|
Gerçekten Çok Güzel Bir Tasarım Yapmışsınız Sizi Tebrik Ederim Ve Başarolaronozon Devamını Dilerim... ______________ WikiLarousse (WL) |
|
↑
|
|
|
-
whoopee
Acemi Üye
|
25.12.2010, 16:13 (UTC) Mesaj konusu: Re: ... |
|
|
wikilarousse yazmış: Gerçekten Çok Güzel Bir Tasarım Yapmışsınız Sizi Tebrik Ederim Ve Başarolaronozon Devamını Dilerim...
Tasarım yapiyoruz.tr.gg den alınmıştır ve üzerinde baya oynama yapılmıştır.
Yapiyoruz.tr.gg yede tekrar burdan teşekkür edelim, kaliteli hizmeti ve kaliteli tasarımları için
Yorumunuz için sağolun.. |
|
↑
|
|
|
-
tasarimlife
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
25.12.2010, 16:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bende logoyu beğenmedim daha düzgün olabilirdi .. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
whoopee
Acemi Üye
|
25.12.2010, 17:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimlife yazmış: menüyü güzel yapmamışsn
İlerleyen zamanlarda tasarımda bir değişiklik yapabilirim ama olmazsa menüyü zaten değiştirmeyi bende düşünüyodum.
bilgisayarfareleri yazmış: bende logoyu beğenmedim daha düzgün olabilirdi ..
Sade bir logo olsun istedim, pek fazla janjan lı değil ama ilerleyen zamanlarda daha farklı birşey yapadabilirim.
Yorumlar için sağolun. |
|
↑
|
|
|
-
yardimsever-siteniz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.12.2010, 20:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
başarılar ______________
|
|
↑
|
|
|
-
whoopee
Acemi Üye
|
25.12.2010, 20:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yardimsever-siteniz yazmış: başarılar
Sağolun |
|
↑
|
|
|
-
cupload
Acemi Üye
|
26.12.2010, 11:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Harika olmuş tasarım da harika ama yandaki krıstmıs zımpırtılarını çıkar yani noel baba felan bozmuş onlar ______________ Ücretsiz dot.tk'dan alan adı almak resimli anlatım : http://cupload.tr.gg/Dot-.-TK-Alan-Ad%26%23305;.htm |
|
↑
|
|
|
-
whoopee
Acemi Üye
|
26.12.2010, 11:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cupload yazmış: Harika olmuş tasarım da harika ama yandaki krıstmıs zımpırtılarını çıkar yani noel baba felan bozmuş onlar
Zaten şurda 4-5 gün kaldı Yılbaşından sonra çıkarıcam, içime sinmemişti zaten
Yorum için sağolun. |
|
↑
|
|
|
-
wikimedyam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.12.2010, 11:16 (UTC) Mesaj konusu: Başarılar |
|
|
Tasarım güzel emege her zaman saygı ama oyun iyi bir oyun platformu olmamış...Diğer oyun sitelerini gezerek biraz örnek alınarak daha iyi oyunları olan güzel bir platform oluşturulabilir. |
|
↑
|
|
|
-
whoopee
Acemi Üye
|
26.12.2010, 11:21 (UTC) Mesaj konusu: Re: Başarılar |
|
|
wikimedyam yazmış: Tasarım güzel emege her zaman saygı ama oyun iyi bir oyun platformu olmamış...Diğer oyun sitelerini gezerek biraz örnek alınarak daha iyi oyunları olan güzel bir platform oluşturulabilir.
İçerik eklenmeye devam edicektir zaten şuanda sitede 100 e yakın oyun bulunmakta, bu ilerleyen günlerde 200-300-400 lere çıkıcak
Yorum için sağolun. |
|
↑
|
|
|
-
oyungaleri26
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.12.2010, 12:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
üst menüşü değiştir bence link olup olmadığı anlaşılmıyo kolay gelsin ______________ |
|
↑
|
|
|
-
whoopee
Acemi Üye
|
26.12.2010, 12:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyungaleri26 yazmış: üst menüşü değiştir bence link olup olmadığı anlaşılmıyo kolay gelsin
Yorum için sağolun, dikkate alınacaktır |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
26.12.2010, 12:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitenize girdiğimde ilk göze batan şey tasarımınız. Gayet hoş bir tasarım yapmışsınız. İçeriğinizde bu tasarımı desteklemekte. Sitenizde başarılar dilerim. İyi Forumlar! ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
|
-
whoopee
Acemi Üye
|
26.12.2010, 12:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-destek-merkezim yazmış: Sitenize girdiğimde ilk göze batan şey tasarımınız. Gayet hoş bir tasarım yapmışsınız. İçeriğinizde bu tasarımı desteklemekte. Sitenizde başarılar dilerim. İyi Forumlar!
Tasarım "Yapiyoruz.tr.gg" den alınmıştır ve üzerinde baya oynama yapılmıştır.
"Yapiyoruz.tr.gg" yede tekrar burdan teşekkür edelim, kaliteli hizmeti ve kaliteli tasarımları için,
Yorumunuz için sağolun, sitemiz dahada iyi olucaktır böyle yorumlarla beraber |
|
↑
|
|
|
|