Yazar |
Mesaj |
-
zeybekia
Aktif Üye
|
11.12.2010, 17:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
10/2
içerik düzgün ve bol ancak tasarım içeriği perdeliyor üzgünüm ______________ |
|
↑
|
|
|
-
pc-ajani
Aktif Üye
Konum: Afilliyanlızlık a katılıyorum Gizliilimler AÇILMALI !
|
11.12.2010, 17:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zeybekia yazmış: 10/2
içerik düzgün ve bol ancak tasarım içeriği perdeliyor üzgünüm
öyle bir sitem varki 10/10 verende var 10/2 de bana tasarımın çok güzel kodunu alabilirmiyim diyen bile var sen tasarımın çok kötü diyorsun hem bir tasarım yüzünden 8 puan kırıyorsun neyse eksiklerim sadece tasarımmı ?? ______________ BU SİTE WWW.PCAJANİ.TR.GG NİN DEĞİLDİR BU SİTEYİ ARKADAŞIMA VERDİM BENİMLE ALAKASI YOKTUR... |
|
↑
|
|
|
-
pc-ajani
Aktif Üye
|
11.12.2010, 17:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar bugünkü hitim 70 i buldu teşekkürler ______________ BU SİTE WWW.PCAJANİ.TR.GG NİN DEĞİLDİR BU SİTEYİ ARKADAŞIMA VERDİM BENİMLE ALAKASI YOKTUR... |
|
↑
|
|
|
-
zeybekia
Aktif Üye
|
11.12.2010, 17:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pc-ajani yazmış: zeybekia yazmış: 10/2
öyle bir sitem varki 10/10 verende var 10/2 de bana tasarımın çok güzel kodunu alabilirmiyim diyen bile var sen tasarımın çok kötü diyorsun hem bir tasarım yüzünden 8 puan kırıyorsun neyse eksiklerim sadece tasarımmı ??
tasarım çok kötü demedim tasarım içeriği perdeliyor dedim.
önemli olan içerik ve tasarım değil aslında ziyaretçinin gözünde ve aklında kalabilecek bir bölümün olması.
genel olarak güzel yanlış anlaşılmasın! ______________ |
|
↑
|
|
|
-
pc-ajani
Aktif Üye
|
11.12.2010, 17:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zeybekia yazmış: pc-ajani yazmış: zeybekia yazmış: 10/2
öyle bir sitem varki 10/10 verende var 10/2 de bana tasarımın çok güzel kodunu alabilirmiyim diyen bile var sen tasarımın çok kötü diyorsun hem bir tasarım yüzünden 8 puan kırıyorsun neyse eksiklerim sadece tasarımmı ??
önemli olan içerik ve tasarım değil aslında ziyaretçinin gözünde ve aklında kalabilecek bir bölümün olması.
genel olarak güzel yanlış anlaşılmasın!
kendi sitende ziyaretçinin aklında kalacak bölüme örnek verirmisin ______________ BU SİTE WWW.PCAJANİ.TR.GG NİN DEĞİLDİR BU SİTEYİ ARKADAŞIMA VERDİM BENİMLE ALAKASI YOKTUR... |
|
↑
|
|
|
-
zeybekia
Aktif Üye
|
11.12.2010, 17:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pc-ajani yazmış: zeybekia yazmış: pc-ajani yazmış: zeybekia yazmış: 10/2
genel olarak güzel yanlış anlaşılmasın!
kendi sitende ziyaretçinin aklında kalacak bölüme örnek verirmisin
arkadaşım arıza mı var anlamadım ki?
olabilir dedim sadece bende var yada bana çok ziyaretçi geliyor demedim.
bu benim düşüncem düşünceme saygısızlık yapmazssın sanırım?
ayrıca sitemi yeniden düzenlemeye başlıyorum kısaca YAPIM AŞAMASINDA ______________ |
|
↑
|
|
|
-
pc-ajani
Aktif Üye
|
11.12.2010, 17:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tamam arkadaşım başka değerlendiren varmı ______________ BU SİTE WWW.PCAJANİ.TR.GG NİN DEĞİLDİR BU SİTEYİ ARKADAŞIMA VERDİM BENİMLE ALAKASI YOKTUR... |
|
↑
|
|
|
-
yasaksavar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.12.2010, 18:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
başarılar. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
webozel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.12.2010, 18:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bende Mp3 Ve Prgoramlarımı bi siteye upload ettim kodlarını koydum ama yasak olduğu için geri kaldırmıştım
Senden Önce bi Kaç Kişiyi Daha uyarmıştım Bak Mod değilim ama arkadaşlarımızın sitesi kapatılmasın diye uyardım beni ciddiye almadılar
ama ne oldu siteleri kapatıldı
Bak Mesela Metin Belgesi yaparsın download linkini koyarsın sana aittir bu
program yazarsın koyarsın linki ama senin kendinin olacak kanıtlayabilecen bunu anlatmak istediğim bu TELİF HAKKI YANİ
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=159163
5. maddeye bakarsan anlarsın ______________
Başlık Resmi-Banner-Arkaplan-Buton Vb İstekLeri Buradan Yapınız
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=169816 |
|
↑
|
|
|
-
pc-ajani
Aktif Üye
|
11.12.2010, 18:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yasaksavar yazmış: başarılar. 10 üzerinden puan verip eksik ve önerilerini söyleseydin daha mutu olurdum sanada başarılar ______________ BU SİTE WWW.PCAJANİ.TR.GG NİN DEĞİLDİR BU SİTEYİ ARKADAŞIMA VERDİM BENİMLE ALAKASI YOKTUR... |
|
↑
|
|
|
-
pc-ajani
Aktif Üye
|
11.12.2010, 18:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webozel yazmış:
Bende Mp3 Ve Prgoramlarımı bi siteye upload ettim kodlarını koydum ama yasak olduğu için geri kaldırmıştım
Senden Önce bi Kaç Kişiyi Daha uyarmıştım Bak Mod değilim ama arkadaşlarımızın sitesi kapatılmasın diye uyardım beni ciddiye almadılar
ama ne oldu siteleri kapatıldı
Bak Mesela Metin Belgesi yaparsın download linkini koyarsın sana aittir bu
program yazarsın koyarsın linki ama senin kendinin olacak kanıtlayabilecen bunu anlatmak istediğim bu TELİF HAKKI YANİ
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=159163
5. maddeye bakarsan anlarsın
ama arkadaşım ayarlarda insan hakları diye kurallar var downlad bölümüne bakarsan indirmek için direk link vermek serbesttir yazıo ama tamam siliyorum flash belleğimden yarın programları downland edip koyacağım şimdilik siliyorum ______________ BU SİTE WWW.PCAJANİ.TR.GG NİN DEĞİLDİR BU SİTEYİ ARKADAŞIMA VERDİM BENİMLE ALAKASI YOKTUR... |
|
↑
|
|
|
-
webozel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|