Yazar |
Mesaj |
-

pc-ajani
Aktif Üye
Konum: Afilliyanlızlık a katılıyorum Gizliilimler AÇILMALI !
|
10.12.2010, 17:53 (UTC) Mesaj konusu: Açılır Üst Menü |
|
|
Arkadaşlar Açılır Kapanır Üst Menü Nasıl Yaparım AÇıklarmısınız Önceki Konulara Baktım Cevap Css İle onu Bilioz Ama Nasıl ?? ______________ BU SİTE WWW.PCAJANİ.TR.GG NİN DEĞİLDİR BU SİTEYİ ARKADAŞIMA VERDİM BENİMLE ALAKASI YOKTUR... |
|
↑
|
|
 |
-

informess
Uzman Üye
|
10.12.2010, 17:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ö.m ile bir link atıcam oradaki anlatımı inceleyin eğer mantığı kavrarsanız üst menünün açılır şekilde olanını da yaparsınız. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
 |
-

pc-ajani
Aktif Üye
|
10.12.2010, 18:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeş anladım ama o yan menü oldu  ______________ BU SİTE WWW.PCAJANİ.TR.GG NİN DEĞİLDİR BU SİTEYİ ARKADAŞIMA VERDİM BENİMLE ALAKASI YOKTUR... |
|
↑
|
|
 |
-

mysebebim
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: >>>>> WEB DESTEK GOOGLE DESTEK & TASARIMLAR HTML KODLARI & FORUM YAPMA ARAMA MOTORLARINA KAYIT FORUM
|
10.12.2010, 18:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kod: <select name="menu"><option value="index.html" selected="selected">Index</option><option value="link1.htm">ANA SAYFA</option><option value="link2.htm">menü ismi</option><option value="link3.htm">menü ismi</option><option value="link4.htm">menü ismi</option></select> <input type="button" onClick_fckprotectedatt="%20onClick%3D%22document.location.href%20%3D%20this.form.menu.options%5Bthis.form.menu.selectedIndex%5D.value%22" value="Git" /> <a href="http://saatbaba.com/" _fcksavedurl="http://saatbaba.com/">saat</a> bu işini görür sanırım |
|
↑
|
|
 |
-

pc-ajani
Aktif Üye
|
10.12.2010, 19:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel ama istediğim gibi değil
bak bunun gibi görmek istersen www.bilgisayarfareleri.tr.gg
renkler aynı olmayacak ama siz menüyü verin tek renk rengini ben değişirim  D
onur saraç özür dilerim örnek verdiğim için ______________ BU SİTE WWW.PCAJANİ.TR.GG NİN DEĞİLDİR BU SİTEYİ ARKADAŞIMA VERDİM BENİMLE ALAKASI YOKTUR... |
|
↑
|
|
 |
-

pc-ajani
Aktif Üye
|
10.12.2010, 19:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hadi ama BS de en az 1000 kişinin üst menüsü var 50 si online 10 u görüyor çok üşengeçsiniz yaa biriniz anlatın şunu artık RESİMLİ anlatım yapabilen yapsın hatta bana resimli yapıyorum bekle desin rahatlıyayım ______________ BU SİTE WWW.PCAJANİ.TR.GG NİN DEĞİLDİR BU SİTEYİ ARKADAŞIMA VERDİM BENİMLE ALAKASI YOKTUR... |
|
↑
|
|
 |
-

mysebebim
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: >>>>> WEB DESTEK GOOGLE DESTEK & TASARIMLAR HTML KODLARI & FORUM YAPMA ARAMA MOTORLARINA KAYIT FORUM
|
10.12.2010, 19:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeş ben telden giriyorum yoksa sana ayarlardım |
|
↑
|
|
 |
-

pc-ajani
Aktif Üye
|
10.12.2010, 19:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mysebebim yazmış: kardeş ben telden giriyorum yoksa sana ayarlardım
telden BS ye giriliyomuydu ilk defga duydum  ______________ BU SİTE WWW.PCAJANİ.TR.GG NİN DEĞİLDİR BU SİTEYİ ARKADAŞIMA VERDİM BENİMLE ALAKASI YOKTUR... |
|
↑
|
|
 |
-

hypnaty
Uzman Üye
|
10.12.2010, 19:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pc-ajani yazmış: mysebebim yazmış: kardeş ben telden giriyorum yoksa sana ayarlardım
telden BS ye giriliyomuydu ilk defga duydum
Girilmez Olurmu Ben Çok Girerdim Telden Eskiden ______________
" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. " |
|
↑
|
|
 |
-

pc-ajani
Aktif Üye
|
10.12.2010, 19:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hypnaty yazmış: pc-ajani yazmış: mysebebim yazmış: kardeş ben telden giriyorum yoksa sana ayarlardım
telden BS ye giriliyomuydu ilk defga duydum
Girilmez Olurmu Ben Çok Girerdim Telden Eskiden
konuyu dağıttık arkadaşlar  açılır kapanır üst menü yapmayı bilen bana ÖM ile veya buradan yardım etsin örnek resim filanda verdim ______________ BU SİTE WWW.PCAJANİ.TR.GG NİN DEĞİLDİR BU SİTEYİ ARKADAŞIMA VERDİM BENİMLE ALAKASI YOKTUR... |
|
↑
|
|
 |
-

mysebebim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.12.2010, 00:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tabi giriliyor telden e72 ile giriyorum sayfaları bile düzeltebiliyorum |
|
↑
|
|
 |
-

hayaldunyam-mert