Yazar |
Mesaj |
-
abron
Uzman Üye
|
10.12.2010, 17:52 (UTC) Mesaj konusu: abron.tr.gg/tr.gg YARDIM SİTESİ |
|
|
Bilgiyi ögrenmek için bilginin ne oldugunu bilmek gerekir. Dedik yola koyulduk ve bir çok konuda belirli şeyleri ortaya koyduk.
Sevgili bedava sitem üyeleri abron.tr.gg sizler için tr.gg alt yapılı sitelerinizde sizlere yardımcı olmak için oluşturulmuş bir web sitesidir.Bu sitede tr.gg siteleri hakkında her sorunuza cevap bulmanızı ve cevap bulamadıgınız sorulara dahi cevap arama fırsatı sunmaya çalıştım.Kullanımı gayet kolay ve hızlıdır.Sitelerinizi oluştururken sorun yaşadıgınız hangi kategori ise o kategori bölümünde sorunuzun cevabını alabiliyorsunuz.Ve sizler kategori yada benzerleri ile ugraşmak istemiyorsanız o zaman sizlerin tıklayacagı bölüm siten için bölümüdür.abron.tr.gg ile sizler artık sitelerinizi daha hızlı ve problemsiz oluşturabileceksiniz.
tr.gg siteleri için hazırlamış oldugum dersler:TR.GG DERSLERİ
Google'u tanımak : GOOGLE
Sizlerin soru sorması için oluşturdugum proje:SOR SORUNU
Daha bir çok projeyi bu başlık altında belirtcem sizlere . Bu başlık altın da sizlere hazırlamış oldugum dersleri paylaşacagım...Kafanıza takılan soruları bu başlık altında yada sor sorunu kullanarak sorabilirsiniz... ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
10.12.2010, 17:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Uzun, uzun süredir takip ettiğim sitelerden biri. Bazen bana da soruyorlar: biz sizi takip ediyoruz peki sizin takip ettiğiniz siteler var mı diye. İşte burda söylüyorum abron.tr.gg ... Site içerik vb... şeyler olarak ta kendi siteme benzetiyorum sizi... ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
eskidendi-78
Uzman Üye
|
10.12.2010, 19:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başlığınız Hayırlı Olsun...
Başarılar Dilerim |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
10.12.2010, 19:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başlığınız Hayırlı Olsun
Siteniz Çok Güzel Tasarım Ve İçerik Bakımından______________
" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. " |
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
12.12.2010, 17:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yorumlarınız için teşekkürler.... ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
28.12.2010, 22:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitenin tasarımında Her zaman oynamalar Oluyor. Her zamanda Çok güzel tasarımlar Yapılıyor siteye fakat kullanıcıların alışması için Bundan Sonra Ki Dönemeçlerde tasarım üzerinde Oynama yaparsanız Harika Olur. Bir ziyaretçi siteyi Derli Toplu İster Aradığı şeyi Hemen bulyim diye Site Şuanda Harika bu düzeni kaybetme derim. Şöyle birşey Düşünebiliriz. Ziyaretçilerin %45 i Sitenin Yenilik Yapmasını vs İster ama Kalan yüzdesi İse O sitenin bir tasarımda kalıp Ona alışmak ister sadece o tasarım üzerinde vs oynamalar iyi olursa daha hoş der. ama tabiki Kullanıcıların için aradığı içeriği o sitede bulsun yeter zaten. Benim Hissettiklerim Bu Kadar Site Harika İçerik Olarak Kaliteli bir site Başarılarının Devamını dilerim. Abdullah ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
29.12.2010, 21:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: Sitenin tasarımında Her zaman oynamalar Oluyor. Her zamanda Çok güzel tasarımlar Yapılıyor siteye fakat kullanıcıların alışması için Bundan Sonra Ki Dönemeçlerde tasarım üzerinde Oynama yaparsanız Harika Olur. Bir ziyaretçi siteyi Derli Toplu İster Aradığı şeyi Hemen bulyim diye Site Şuanda Harika bu düzeni kaybetme derim. Şöyle birşey Düşünebiliriz. Ziyaretçilerin %45 i Sitenin Yenilik Yapmasını vs İster ama Kalan yüzdesi İse O sitenin bir tasarımda kalıp Ona alışmak ister sadece o tasarım üzerinde vs oynamalar iyi olursa daha hoş der. ama tabiki Kullanıcıların için aradığı içeriği o sitede bulsun yeter zaten. Benim Hissettiklerim Bu Kadar Site Harika İçerik Olarak Kaliteli bir site Başarılarının Devamını dilerim. Abdullah
Çok haklısın ,Teşekkür ederim ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
|
-
aykutservis-com
Uzman Üye
|
22.03.2011, 19:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
=) |
|
↑
|
|
|
-
turkuler--diyari
Acemi Üye
|
27.03.2011, 21:45 (UTC) Mesaj konusu: ~~Türkü Fm~~ |
|
|
Türkülerin Gerçek Adresine Sizleride Bekleriz...
Siteniz İçin İçerikler Yani Html Kodları VE anlatımları eklenmiştir iyi gezinmeler ______________ .... |
|
↑
|
|
|
-
altin-eglence
Acemi Üye
|
30.03.2011, 16:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar Dilerim ama tasarım bozuk görülmüyor ______________ |
|
↑
|
|
|
-
webloog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.04.2011, 04:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar...______________ |
|
↑
|
|
|
-
yanikcioglunetworks
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.04.2011, 15:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
06.06.2011, 17:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
http://abron.tr.gg/Bedava-sitem-facebook.htm______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
|
-
aykutservis-com
Uzman Üye
|
08.06.2011, 00:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|