Yazar |
Mesaj |
-
gececi40
Uzman Üye
|
05.12.2010, 21:11 (UTC) Mesaj konusu: Moderatörler & Hasbihal ( GECECİ40 ) |
|
|
En son gececi40 tarafından 12.12.2010 20:25:50 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
05.12.2010, 21:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
05.12.2010, 21:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hypnaty yazmış: İlk Soru Benden
Gececi40 İsmi Nereden Geliyor
En son gececi40 tarafından 05.12.2010 21:20:36 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
skdizayn
Aktif Üye
|
05.12.2010, 21:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
05.12.2010, 21:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
05.12.2010, 21:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siten bsde google tarafından beğenilen sitelerden birisi.. bunu nasıl başardın? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
05.12.2010, 21:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgisayarfareleri yazmış: siten bsde google tarafından beğenilen sitelerden birisi.. bunu nasıl başardın?
güzel bir soru teşekkür ediyorum öncelikle
biliyorsunuz ki googleye kayıt resimli anlatımlar anlatımıyla en çok dikkat çeken
popüler bir sabit başlığım bulunmaktadır. forum imzamdanda ulaşabilirsiniz.
googlede önemli anahtar ve kilit kelimleri yansıtabilmek meseledir. arkadaşlar.
googlenin tam 46 sayfasında indexliyim bu büyük bir başarıdır.
bunun en önemli sonucu çok fazla alıntı içerik olmaması üyelerin önem verdikleri içeriklere yönelmem ve tabiki 3 yıllık uuzn bir google kayıtlığıdır.
google botları siteme 2 günde bir girer ve açtığım başlığı 2 gün içinde kendi arama motoruna alır...
Tavsiyem sürekli güncelleyin sitelerinizi.______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
05.12.2010, 22:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gececi40 da birazda Şöyle bişeyler var aslında gece Değilde Gündüzcü Her zaman geceden Çok Gündüz Görmüşümdür Nette.
Benimde Sorum olacak.
Şuana dek Bedava sitemde Çok iyi işler başardın ama Domaine geçmeyi hiç düşünmedinmi ? ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
05.12.2010, 22:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış:
Gececi40 da birazda Şöyle bişeyler var aslında gece Değilde Gündüzcü Her zaman geceden Çok Gündüz Görmüşümdür Nette.
Benimde Sorum olacak.
Şuana dek Bedava sitemde Çok iyi işler başardın ama Domaine geçmeyi hiç düşünmedinmi ?
Domaine geçmeyi düşündüm aslında ama ne bileyim buradaki ortam bir başka aslında şimdi olsa şimdi geçerim ama gececi40.tr.gg bende nostajii oldu. O yüzden gerek duymuyorum desem daha doğru olur hakancım ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
05.12.2010, 22:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tabiki tr.gg Bırakılmaz istesende bırakamıyorsun. Domainim var ama tr.gg ayrı zevk veriyor insana haklısın ama Domainin Olsun Ki Kazancında fazla olsun. Başarılar Dilerim tasarım gayet hoş ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
05.12.2010, 22:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: Tabiki tr.gg Bırakılmaz istesende bırakamıyorsun. Domainim var ama tr.gg ayrı zevk veriyor insana haklısın ama Domainin Olsun Ki Kazancında fazla olsun. Başarılar Dilerim tasarım gayet hoş
eywallah hakancığım birşeyler yapmaya çalıştım köklü bir değişikliğe
uğradı diyebilirim site.______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR.
En son gececi40 tarafından 05.12.2010 22:33:55 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
skdizayn
Aktif Üye
|
05.12.2010, 22:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gececi40 yazmış: skdizayn yazmış: moderatörlük nasıl olunuyor ve kim yapıyor.. (moderatör isteğim yok )
B-S Yöneticileri kimler ?
Arkadaşlar moderatörlük büyük sorumluluk demektir. Erdemli davranışlar gerektirir.
forumda uzun online saatleri üyelerin yardımlarına koşan efendiliğinden ödül vermeyen hiç bir şekilde kavga ortamına karışmayan tarafsız olan.
Forum kuralları çerçevesindeki arkadaşların yukarıdaki saydıklarımı istikrarlı bir şekilde devam ettirmeleri sonucunda biz modlar tarafından ortak karar ile modluğa seçilir.
İkinci soru
Bedava-sitem yöneticileri kimlerdir.
Bedava-sitemin asıl sahipleri almanya webme şirketidir.
türkiye yöneticisi hakan koçaktır. support-tr( at )webme.com maillerine o bakar
forumda community-tr'dir.
Teşekkür Ederim... ______________ "Bir Güzel Heyecanın , Çalışmanın Sonuna Geldim"
Kaldığım Yerden Devam... |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
06.12.2010, 15:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Normal hayatında nasıl birisindir? Hangi işle meşgulsün? Forumda örnek aldığın birileri var mı? Forumda hiç ban cezsası aldın mı? Bu ilk siten mi yoksa başka sitelerin var mı? Bir gün sana moderatörlük görevinin geleceğini düşünüyor muydun? ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
|
|