Yazar |
Mesaj |
-
upload-ci
Aktif Üye
|
04.12.2010, 20:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
upload-ci yazmış: Merhaba arkadaşlar bana toplist banneri yapabilirmisiniz ______________ |
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
04.12.2010, 23:25 (UTC) Mesaj konusu: ReklamTam |
|
|
Arkadaşlar İsteklerinizde Boyutunu Resim Formatını Yazacak Yazı Ve Renkleri Belirtirseniz Daha Hızlı Yapabiliriz.!
İstkler Yarın İlgilenilecektir.! |
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
05.12.2010, 11:15 (UTC) Mesaj konusu: ReklamTam |
|
|
upload-ci yazmış: Merhaba arkadaşlar bana toplist banneri yapabilirmisiniz
Buyrun Hazır.!
Önizleme :
|
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
05.12.2010, 11:24 (UTC) Mesaj konusu: ReklamTam |
|
|
barbaroskarde yazmış: Oyunla ilgili şimdiki gibi transparan başlık resmi istiyorum
Buyrun Hazır.!
Önizleme :
|
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
05.12.2010, 11:31 (UTC) Mesaj konusu: ReklamTam |
|
|
serkanweb yazmış: Siteme güzel bir başlık resmi istiyorum.Teşekkürler...
Buyrun Hazır.!
Önizleme :
|
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
05.12.2010, 11:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar bana acil başlık resmi lazım arkadaşlar başlık resmi boyutlarında olsun D başında tatlı bir fare olsun kod fareleri yazsın renkler önemli değil uyumlu olsun yeter yazı tipi güzel yeter cevabı önizleme vede direk link olarak verirseniz sevinirim.. ______________ Büyük işler başaran, Küçük adam..
DREAMWEAVER İLE BEDAVA-SİTEM İÇİN TASARIM YAPMA // RESİMLİ ANLATIM |
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
05.12.2010, 11:38 (UTC) Mesaj konusu: ReklamTam |
|
|
yusufberki yazmış: arkadaşlar bana acil başlık resmi lazım arkadaşlar başlık resmi boyutlarında olsun D başında tatlı bir fare olsun kod fareleri yazsın renkler önemli değil uyumlu olsun yeter yazı tipi güzel yeter cevabı önizleme vede direk link olarak verirseniz sevinirim..
İlgileniliyor.! |
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
05.12.2010, 11:44 (UTC) Mesaj konusu: ReklamTam |
|
|
yusufberki yazmış: arkadaşlar bana acil başlık resmi lazım arkadaşlar başlık resmi boyutlarında olsun D başında tatlı bir fare olsun kod fareleri yazsın renkler önemli değil uyumlu olsun yeter yazı tipi güzel yeter cevabı önizleme vede direk link olarak verirseniz sevinirim..
Buyrun Hazır.!
Önizleme :
|
|
↑
|
|
|
-
feyzullahogretmen
Acemi Üye
|
05.12.2010, 11:46 (UTC) Mesaj konusu: başlık resmi |
|
|
başlık resmi yaptırtıracaktım feyzullahogretmen.tr.gg başlıklı.. |
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
05.12.2010, 11:48 (UTC) Mesaj konusu: Re: başlık resmi |
|
|
feyzullahogretmen yazmış: başlık resmi yaptırtıracaktım feyzullahogretmen.tr.gg başlıklı..
Yapılıyor.! |
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
05.12.2010, 11:53 (UTC) Mesaj konusu: Re: başlık resmi |
|
|
reklamtam yazmış: feyzullahogretmen yazmış: başlık resmi yaptırtıracaktım feyzullahogretmen.tr.gg başlıklı..
Yapılıyor.!
Buyrun Hazır.!
Önizleme :
|
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
05.12.2010, 12:20 (UTC) Mesaj konusu: Re: ReklamTam |
|
|
reklamtam yazmış: yusufberki yazmış: arkadaşlar bana acil başlık resmi lazım arkadaşlar başlık resmi boyutlarında olsun D başında tatlı bir fare olsun kod fareleri yazsın renkler önemli değil uyumlu olsun yeter yazı tipi güzel yeter cevabı önizleme vede direk link olarak verirseniz sevinirim..
Buyrun Hazır.!
Önizleme :
arkadaş çok güzel olmuş ama o farelerin araları çok boş kalmış o fareleri oraya ortalarsan çok sevinirim ______________ Büyük işler başaran, Küçük adam..
DREAMWEAVER İLE BEDAVA-SİTEM İÇİN TASARIM YAPMA // RESİMLİ ANLATIM |
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
05.12.2010, 12:30 (UTC) Mesaj konusu: ReklamTam |
|
|
Yusuf Berki
Buyrun Hazır.!
Önizleme :
|
|
↑
|
|
|
-
feyzullahogretmen
Acemi Üye
|
05.12.2010, 12:50 (UTC) Mesaj konusu: başlık resmi üzerinde bulunan yazıyı kaldırma |
|
|
sayın arkadaşlar sitem üzerinde bulunan başlık resmi üzerineki yazıyı nasıl kaldırabilirim ? yardımcı olursanız sevinirim...
sitem:http://www.feyzullahogretmen.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
05.12.2010, 12:52 (UTC) Mesaj konusu: Re: başlık resmi üzerinde bulunan yazıyı kaldırma |
|
|
feyzullahogretmen yazmış: sayın arkadaşlar sitem üzerinde bulunan başlık resmi üzerineki yazıyı nasıl kaldırabilirim ? yardımcı olursanız sevinirim...
sitem:http://www.feyzullahogretmen.tr.gg
Lütfen Genel Problemlere Açınız Burası Resim İstek Konusu.! |
|
↑
|
|
|
|